• Telis

    Livets toppar och dalar

    Hur menar du med går emot, Lappis? Det vanligaste är väl fortfarande att ha dop i kyrkan?


    Men som jag sa, jag har verkligen inga åsikter om hur andra gör. Det bara känns helt fel för mig att stå i kyrkan och säga att jag ska uppfostra mitt barn i den kristna tron när jag inte ska det och att mitt barn ska tas upp i den kristna församlingen eller vad det nu är som sägs. Det känns lika fel som att tvångsvärva honom till Moderaterna eller Socialdemokraterna. Religiösa och politiska åsikter är strängt personliga och privata tycker jag. Så mitt mål är att Televinken ska få välja själv, både religion, politisk åskådning och sexuell läggning.

  • Telis

    Oupsie, usch för att illamåendet håller i sig. Hur gick KUB? Och har chocken att ni ska bli föräldrar lagt sig? Jag har ingen aning om hur det känns att plussa när man inte ens försökt men jag kan tänka mig att det är läskigt värre.


    nenne, Pricken är fixerad! Wiiiihooooo! Nu är hoan snart redo för entré!


    PB, åååååååå en vajp-hunn! Jag vill också ha!


    Televinken gick igenom besiktningen!

  • Telis

    snaily, eh jag vet faktiskt inte, jag stod och babblade med BVC-sköterskan när läkaren höll på med Televinken.


    Alltså, den där historien om din man som fick lägga sig i gynstolen är helt obetalbar, jag håller på att kissa på mig av skratt varje gång jag tänker på det.

  • Telis

    HAHAHAHA, hans MIN måste ju ha varit helt obeskrivbar när läkaren föreslog det! *gör genast lite knipövningar*

  • Telis

    Inget sms från nenne inatt. Men spänningen är oliiiiiidlig för nu MÅSTE ju Pricken komma snart.

  • Telis

    Själv är jag deppig för det verkar som om mammagruppen runnit ut i sanden och att ingen vill ses idag (vi har alltid setts på onsdagarna förut). Jag får panik över att inte ha något inplanerat under en hel dag, vad tusan ska man göra med en liten kille som tycker att det är urtråkigt att bara vara hemma och bara gnäller och gnölar då? Öppna förskolan öppnar inte än på en månad och om jag åker till stan eller någon galleria så gör jag bara av med pengar. Dessutom var det planen för imorgon att jag skulle åka och shoppa nya kläder till Televinken som behöver en storlek större igen. Fy f*n vad jag är trött på att han hela tiden behöver se nya saker, nya människor, bli stimulerad och underhållen osv, jag kan inte vända bort uppmärksamheten från honom en minut utan att han börjar gnälla. Varför kan han inte bara sitta nöjd och pilla lite med sina saker som man ser andra barn göra?! Jag kan inte duscha, förbereda middagen, göra lunch osv utan att han sitter och gnäller för att han vill ha uppmärksamhet.


    Fast på den positiva sidan så är han ju den gladaste och sötaste och underbaraste lilla kille som finns så fort han får uppmärksamhet. Och inatt hoppade han över nattmålet och sov 6,5 timme på raken.

  • Telis

    Nu somnade Televinken för 2 minuter sedan. Nu har jag 28 minuter för mig själv. Vad ska jag göra? Gå på toaletten? Sitta här? Sätta på en tvättmaskin? Sanera köket efter frukosten? Läsa en bok? Ahh, ni kan inte ana hur fort 28 minuter går.


    snaily, ja vi får hoppas att det är det som är förklaringen!


    Ore, vad skönt att du känner igen det! Ibland känns det som om alla andras barn är så lugna och "snälla" (fel ord egentligen) och sköter sig själva så mycket. Egentligen är kanske Televinken ett högst normalt barn men att det är jag som har problem med att ställa om mig till att vara förälder på 120% och aldrig någonsin få en ledig minut för sig själv? Fast jag begär inte att jag ska få ligga på sofflocket och läsa romaner och äta praliner (ååååååååhh) men bara att få duscha, börja med middagen innan min man kommer hem, äta lunch, få hämta in posten och såna saker utan att T ska börja gnälla.


    Lappis, ja jag kanske får börja hänga i tunnelbanan.


    Inte för att jag vill skryta (eller jo, det kanske jag vill , jag var inte bra på så mycket som barn) men jag lärde mig cykla på en halvtimme utan stödhjul. Fast det roligaste var att brorsan tog en hel sommar på sig.


    muggles, jag tror inte heller på ett liv efter detta och är inte heller rädd för att vara död, men däremot kan jag vara rädd för själva döendet. Jag hoppas att det bara är att somna in men är rädd för att det ska göra ont (aaah, som i ALS när man kvävs till döds) eller vara läskigt (som i en flygkrasch osv).


    Gaaaah, bara 19 minuter kvar nu! Gotta go!

  • Telis

    Just nu hatar jag allt som har med trädgårdar att göra. Jag hade fått Televinken att sova i vagnen ute i trädgården och när han låg där ute så drog grannen igång sin ()/¤("!/(# grästrimmer så T vaknade. Så mina dyrbara 30 lediga minuter i eftermiddag blev 16. Jag ska inte skriva här vad jag tänkte om grannen. Inte ens nenne skulle komma upp i såna episka svordomar tror jag.


    AM, hur har det gått för Hektor på första dagisdagen? Hur länge var han där?


    muggles, finns det inte någon sajt som jämför elavtal? Har för mig att Vickan brukar dra upp den ibland.


    kängu, åh, hoppas att T också blir lite nöjdare när han börjar krypa! Fast det blir väl först nästa år eller nåt, han är helt ointresserad av att krypa, han vill bara stå, stå och stå hela tiden.


    Liten, tack för tipsen! Han brukar inte nöja sig med att bara titta på, det är JAG som ska titta på HONOM och inte tvärtom. Men jag ska prova om jag kan ha honom närmare när jag ska förbereda maten. Tyvärr har vi bara en diskho (en rund -hata!) så lite kommer han att sitta ivägen men det kan det ju vara värt.

  • Telis

    Smart med Peltor! Vi fick ju faktiskt ett par mini i somras i present.


    Man undrar om gubbfan gjorde det med flit, han var bara ute i tre minuter sen har han inte setts till igen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar