Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Jag läste Snorkis inlägg igår kväll och skrek rätt ut. Har klurat hela natten men som ni andra säger, det finns inga ord. Så otroligt sorgligt, ledsamt och hjärtslitande. Vi tänker på dig, Snorkisen!!!!! 


     


  • nennesjuttioåtta

    Bra Vickan!


    usch, det har varit svårt att tänka på något annat än detta hemska på hela dagen.  

  • nennesjuttioåtta

    hejhej 


    usch, fy fan vad det verkligen känts som den djupaste dalen hittills i tråden. Jag är ju själv snubblande nära målsnöret och det känns jätteläskigt så jag vågar inte ens klicka på den där länken. Så helst skulle Pricken få komma ut nu på studs men samtidigt vet jag ju att det knappast är tryggare på utsidan heller. Ständig oro from now on. P har ringt flera gånger idag och frågat hur det är med magen. Nej, det här är verkligen omskakande. Stackars Snorkis och maken!!!


    Vickan – pengar överfört!


    Telis – hellre en geting i toan, än flugor i trumpeten. Min mans farmor hade fått en levande groda i toaletten som hon såg efter att hon hade suttit där men hon kunde inte tro att den kunde ha kommit från henne iaf (att ens tänka tanken...)...

  • nennesjuttioåtta

    muggles – har för mig att det stod förut på Faluns hemsida om "barngaranti" (pengarna tillbaka om misslyckat) men hittade inget. Eller också hittar jag bara på...

  • nennesjuttioåtta

    Telis, jag tog det förra onsdagen, och det såg bra ut så jag går fortfarande bara varannan vecka hos BM och ska inte dit förrän nästa onsdag igen. De har som rutin att kolla blodtrycket extra om undertrycket stigit med 15 enheter sen inskrivningen och då hade jag 100/55 och vid tillfället 120/70 så det är ju ett högst normalt tryck och det vore ju konstigt om jag skulle ligga kvar så lågt men ändå. Skönt att bli dubbelkollad. 

  • nennesjuttioåtta

    just det lunagarden, skönt med fint UL!!! 


    Och välkomna alla nya!


    PB – oouch, vilken getingattack! Vi har ett bo i nocken (inuti huset ) som i försökt ta kål på. Ett tag såg det ut som att de aldrig gav upp men nu har det varit lugnt ett tag med surret. Och vad häftigt med fosterbarnet som kom förbi!!!  

  • nennesjuttioåtta

    Ore  – usch sånt där får man ju en jätteklump i magen av bara av att höra det. *ryser* 


    Hoppas snorkissons får bra hjälp för att orka med detta!

  • nennesjuttioåtta

    lunagarden oj trodde du skrivit fel – 100/155!  


    Oms – mm tanken har slagit mig men nu när man är så nära så borde det inte finnas risken att något sånt ska hända öht!  


    Är det någon som vet om (och varför) man föder fram barnet vaginalt eller om det blir ks?

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-07-27 22:04:48 följande:
    nenne, åh vad skönt! Det är bra att du blir dubbelkollad. Gärna trippel- och fyr- och femkollad också. Inget får hända Pricken!
     

     


    nu ska jag ner och titta på när leopardsniglarna snuskar sig på vår källardörr och kastar sperma överallt. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar