Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    oms – jag förstår ditt resonemang, har man flera barn så har man ett ansvar mot dem också. Men är det ens första och kanske enda (som det känns nu) så blir det en helt annan grej. Jag skulle inte vågat chansa att jag skulle lyckas bli gravid igen. 


    telis – heheh, P tog ett bullbakskort igår så jag får se om jag kan skicka det. Inte nu på förmiddagen iaf, ska snart åka till optikern. Jag ser verkligen proppmätt ut på bullar.


    Jäklar vilken aktivitet det är på kvällarna i magen, vi känner ju både Prickens händer och fötter från utsidan! Så skönt och lugnande. 


    lunagarden – ingen bulle som vill smita ut ur ugnen än, men det vore trevligt! 

  • nennesjuttioåtta

    Ore – hahah genomskådar han dig så lätt?  


    å vet ni, i kväll ska vi på bio och äta ute för det har vi hört att man ska göra medan man kan.

  • nennesjuttioåtta

    nu ska jag försöka klä på mig – de där stödstrumporna är en utmaning varje dag!

  • nennesjuttioåtta

    hej hej, ville bara rapportera att allt är lugnt här. Har precis haft besök här jag med, hur trevligt som helst (inte helt oväntat)

  • nennesjuttioåtta

    igår var vi ute och käkade och gick sen på bio  (inception – sevärd!) och i kväll ska jag hälsa på en kompis så jag har anammat det alla tjatar om "passa på medan du kan..."  

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!


    Blev en sen kväll igår, efter att koko (tack för titten än en gång!!!! Och de söta strumporna!!) åkte så tog jag bilen och hälsade på en vän och satt där och kacklade till midnatt, sen blev det film i soffan med maken så halv 3 kom vi i säng. Utan att sova middag en enda gång på hela dagen! Så det blev sovmorgon till 10 (vaknade halv 6 av att jag inte märkt att Nancy kommit in på hela natten så blev orolig att något hänt men jag hade sovit för djupt för att märka att P varit uppe flera gånger för att släppa in och ut henne). Idag skiner solen och vi funderar på om vi ska få något gjort här eller om det blir hängmattan. Hade lite förvärkar i morse, eller inte vet jag vad det var. Svag, svag mensvärk med bara några minuter emellan men det avtog snabbt och nu känns ingenting. Räknar med att skicka sms till förslagsvis Telis om eller när det händer något.

  • nennesjuttioåtta

    Just det, blev så hastigt inhopp så jag hann inte kommentera mycket igår...


    Ore förresten, vad skönt att allt gick bra med din mamma! Och med lillkillen och getingen, hua!


    Mrs B Usch, det är så sorgligt och ofattbart det som hände er med! Får jag fråga vad ni gav sonen för namn? Du behöver inte svara om du inte vill. 


    BS – verkar som ni haft en riktigt bra semester med många upptåg och lyckad potträning! Woho!


    Oupsie – du kan väl försöka få recept på Lergigan Comp och sen känna efter hur du mår under dagen. Onödigt att knapra medicin om det inte behövs samtiigt som det är dumt at tmå illa om man inte behöver.

  • nennesjuttioåtta

    hej då AM, ha det så skönt! Här ska knipas, vi funderar på att åka till fäbon och plocka hallon i veckan men annars händer inget särskilt spännande före DN-galan. 

Svar på tråden Livets toppar och dalar