Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    porchez igen - har de trädgård så kanske ett träd?

    klockarbol - ja här gäller det att hänga med förra tråden (?) hade vi 13000 inlägg. Hittills har vi 864 men tre månader kvar...

  • nennesjuttioåtta

    oms - vilken session du haft här, har inget att tillägga utan tycker du terapeftar dig väldigt bra!

  • nennesjuttioåtta

    dags att sova! på er!

    Förresten, idag sa min bm (vi pratade om snorkis och min oro) att man kunde ha 10 rörelser på 12 timmar som måttstock på att allt är som det ska.

    god natt!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!


    Telis – stackare! Hoppas nästa natt blir bättre och att du frisknar till (det underlättar). 


    Lapinette – en kaninklängranka, vad underbart! 


    Cicci – undrar också ur semestern var och även hur det ändra är...


    BS – snart slutar det regna! 


    ore – nice med haddirajan!


    Tänker mycket på snorkissons jag med, det är ju bara en vecka sen. Hoppas hon har orkat läsa sin inbox och känner stöd i det lilla.

  • nennesjuttioåtta

    vi har precis haft besök av svärmor och hennes syster. Fikat bulle och näst intill ogräddade kladdkakemuffins. Så nu har vi madrass till vaggan som jag tänkte måla nu i eftermiddag. Efter att vi ätit, sovit sked och lyssnat på regnet... så det kanske blir i morgon också, det är lite mañana här.


    I magen intet nytt, jag väntar på att den ska sjunka ned så det går att sitta upp skönare, typ i bilen/vid matbordet... 109 cm i omkrets!

  • nennesjuttioåtta

    Our assassin is back in business. 


    Nancy kom precis med en duva i munnen, nästan lika stor som henne. Den där bjällran hon har så hon låter som hela Rudolf med vänner verkar snarare funka som lockbete.


    Vad gör man? De andra fåglarna har vi inte direkt dansat glädjedans för men nu berömde vi henne (för det har vi ju läst att man ska göra iaf). Sen drämde maken ihjäl den med en kvast (vingen var av) och grävde ned den. Vi tänkte ju när första skatan var bärgad vid sängen att om vi berömde henne så skulle hon fortsätta så vi gjorde inte det. Men fortsatte komma med fåglar gjorde hon ju lik förbannat och jag som matte fick dåligt samvete för hon tyckte väl maken såg mager ut och gjorde sitt bästa för att tjocka till honom. Nu tänkte vi att det var lugnt med fåglar efter hennes time out, plus bjällran (iofs plockade hon en björktrast direkt efter att den åkte på) men så kommer hon med en sån där rackare. 


     

  • nennesjuttioåtta

    vi kommer ha hela fågelfaunan i källaren när kattluckan kommit på plats. Undrar om man kan ta inträde? Om hon ändå bet ihjäl dem så de slapp lida och flyga omkring inne (nu var vi ju som tur var ute och hängde tvätt när hon kom med trofén) och ha ihjäl dem själva... För nu funkar det ju medan P är hemma men sen när det bara är jag och Pricken... Ska jag strypa dem med bärsjalen?

  • nennesjuttioåtta

    hej vickan! Är du också förkyld likt telis? Pricken hälsar tillbaka! Hoppas Trollet slipper bli sjuk!

  • nennesjuttioåtta

    parnassia – gött med kräftor! Är det flodkräftor dessutom?

Svar på tråden Livets toppar och dalar