• Parnassia

    Livets toppar och dalar

    Iiih!! Kom på att jag ska vara på möte om 20 min och redogöra för en grej jag jobbade med för tre år sedan. Borde kanske läsa på!


    Men jag tar mig visst tid att skriva detta först... Logiskt? Nej, knappast, men vem är förvånad? Inte jag.

  • Parnassia

    Effektiv som få! Ombytt, påläst och har tom duschat E!


    Hepp!

  • Parnassia

    September - jag tyckte inte det lät för hårt! Man måste ju sätta ner foten ibland också. Och att springa iväg är ju ganska allvarligt.


     


    Här är en till som inte dricker kaffe förresten och inga stora mängder te heller. Och red bull i princip aldrig. Och jag har två tjejer! Du kanske är på rätt spår FruLLan!

  • Parnassia

    September - vår E pratar också mycket och bra, vilket hon också kunde tidigt. Jag vet inte hur många gånger jag deppat och undrat om man krävt för mycket och om man ställer för höga krav!


    En av slutsatserna jag kommit fram till är att det dåliga samvetet nog följer en hela tiden som förälder. Man älskar sitt barn så mycket och det finns alltid och kommer alltid att finnas saker man kunde/skulle vilja har gjort/göra bättre. Och man kommer aldrig att lyckas fullt ut med det. Men så länge man försöker och gör sitt bästa så ofta man orkar och ber om förlåtelse och förklarar när man misslyckas är man ändå den bästa mamman för sina barn tror jag. Även om barnen är för små att förstå allt man säger förstår de känslor och känslostämningar så mycket bättre än vi kan ana tror jag.


    Och testar gränser gör ju alla barn, vårt jobb är att se till att de kommer ut på andra sidan med livet i behåll, eller iaf så oskadda som möjligt.

  • Parnassia

    Jag har en ny favvosajt! Gud vad kul!


     


    Pappahumorn slår till direkt

    BB-avdelning, Umeå


    En undersköterska ~25 knackar på dörren till BB-salen.
    Undersköterskan: Ursäkta om jag stör, jag tänkte bara byta soporna.
    Nybliven pappa ~30 (entusiastiskt): Ja, vi har inte så mycket att byta med, men får jag se vad du har.

  • Parnassia

    Jag kollar över vinterkläder och skor nu, för jag tycker det blir svårt sen. Jag tycker också att ytterkläder ofta är väldigt stora i storleken så om du köper tex en overall nu Telis som är lagom förstor så kommer Televinken säkert kunna ha den hela vintern. Han kommer ju inte växa lika fort nu i vinter som han gjort hittills.


    Fyndade som sagt vinterkängor till E igår på rean. Halva priset!


     


    SMint - krya på dig!

  • Parnassia

    Åkpåse ja! Det skulle jag vilja ha en! Vi hade aldrig någon till E, men nu känner jag ett behov av att ha en till H. Konstigt, men sant.


    Någon som vill sälja eller tipsa om nåt bra, inte dyrt?

  • Parnassia

    Jag är en stor förespråkare av laktulos! Har predikat om detta tidigare, men kan säga det igen. Prova!

  • Parnassia

    Telis - jo både åkpåse och overall kanske är overkill, såvida man inte ska sova ute och det är 20 grader kallt, men då sover man ju kanske inne istället.


    Storlekar är ju svårt, det beror ju mycket på modell och märke oxå. Gå till en affär och prova lite bara för att få en känlsa om storlekarna. Sen kan du ju köpa någon annanstans om du vill.

  • Parnassia

    Dubbla uppsättningar har vi aldrig behövt av vinterkläder. Däremot har jag tyckt att det har varit bra att ha dubbla regnkläder, ett hemma och ett på dagis. På dagis ligger också extra vantar och 2 ombyten vanliga kläder.. Och stövlar står ett par på dagis oxå.

Svar på tråden Livets toppar och dalar