• Svar på tråden 2011 brudar del 7
  • lunagarden

     


    kikki kikki skrev 2010-08-15 11:38:51 följande:
    Nu har min stora dotter flyttat hem igen så då kan hon hjälpa mig med inbjudnings kort och dyligt.....så nu kanske jag kan komma igång med planeringen mer

    Vad bra med hjälp! Har du tänkt ut hur du ska göra dina inbjudningskort? Jag klurar lite på det fortfarande

  • Liiisan

    hur många kort till cemonin hade ni tänkt göra... vi kommer ha 70 gäster men hmmm hur många kort till kyrkan?

  • lunagarden

    Liisan - vi gifter oss utomhus, borgerligt och inget vigselprogram. Det blir festprogram sen till varje gäst.

  • Myskulla

    Nu har vi berättat för alla och positivt var det ju förstås, de har väntat på detta rätt länge, förlovade sen 2007 =)

  • ALLIMA

    Har just skickat in beställningen på inbjudningskorten! Bara att vänta på korrekturen nu samt klartecken från kyrkan ang. datum och tid! Känns kul!

  • Fårävvör

    Ja, klänning och kostym blir nog det vi får ta tag i snart. Ska bli kul att prova klänning!!! :D Ska till USA i september och kom precis på att man kanske kan hitta saker där, skor och sånt menar jag... Måste nog kolla upp det! =) Jag har små fötter och brukar inte kunna hitta finskor så lätt i vanliga fall, bävar lite över att hitta ett par vettiga skor till bröllopet som man klarar av att gå i hela dan!

  • Liiisan

    ingen som ska göra sina kort själva?


    när ni beställer kort vart i från å kostnad? tycker de verkar svin ddyrt men kanske har fel..

  • MaybeBride09
    Liiisan skrev 2010-08-16 08:20:20 följande:
    ingen som ska göra sina kort själva? när ni beställer kort vart i från å kostnad? tycker de verkar svin ddyrt men kanske har fel..
    Jag kommer beställa från visaprint.com Det blir inte lika fint som många hemmagjorda kort, men jag kan omöjligt göra själv och jag vill inte lägga ned hur mycket pengar som helst på att köpa från calligrafen osv.

    Gjorde en testbeställning igår och det skulle gå på 150 för mina 30 inbjudningar (ska bjuda 25 sällskap). Och då kan man sen även beställa tack-kort i samma stil.


    Jag kan verkligen inte göra egna kort. Jag börjar snart skolan igen (universitetet) och det kommer ta enormt mycket tid. Och den tiden det inte tar vill jag vara med min son och fästman. Så det får bli köpta kort ^^


  • Niini
    Liiisan skrev 2010-08-16 08:20:20 följande:
    ingen som ska göra sina kort själva? när ni beställer kort vart i från å kostnad? tycker de verkar svin ddyrt men kanske har fel..
    Vi gör inbjudningskorten själv, helt från noll! Vill inte ha en massa extra krusidull, ska vara enkelt och stilrent :) O då blir det mycket billigare att göra själv :)
  • danicalifornia

    vi gör oxå våra inbjudningar själva, med portot kommer det kosta 380 kr, ska göra 30st typ. Då får vi dom precis så vi vill ha dom så kan man göra alla kort lite personliga till dom som ska ha dom!

Svar på tråden 2011 brudar del 7