Inlägg från: Dolly84 |Visa alla inlägg
  • Dolly84

    24 juli närmar sig med stormsteg

    Förstår precis hur du känner, vi gifter oss också den 24/7 :) Är så glad, förväntansfull, stressad och nervös nu...

    Lycka till på eran dag!

  • Dolly84

    Jag har lugnt fram till måndag nu, sedan har jag saker uppbokat varje dag som ska fixas! Och jag tror inte ens att jag har en aning om alla småsaker (som vi glömt), som kommer att dyka upp!

  • Dolly84

    Ja, visst har man blivit lite kärare också? :) Känns som att jag har kommit min BM ännu närmare på nåt känslomässigt sätt. 

    Kul med vattenflaskorna, kommer se snyggt ut!

  • Dolly84

    Jag kollar också väderprognosen heeela tiden... :) Just nu ser det "sådär" ut för oss, men de kan ju faktiskt inte veta förrän några dagar innan. Ändå kan man inte låta bli att titta!

    Jobbar sista dagen ikväll, sen kommer jag bara att ha fokus på bröllopet. Min svägerska gjorde klart placeringskorten igår, snabbt gick det också. Hon är verkligen guld värd! Det var nåt jag ororade mig för, eftersom jag skulle ha gjort dem själv.

    Nästa vecka är som sagt fullspäckad och jag ska hinna gå ut och dricka några glas vin med min bästa väninna också mitt i allt, men det känns som ett måste och är säkert bra för nerverna :)

  • Dolly84

    Väderprognosen kommer att hinna att ändra sig flera gånger! Ska försöka låta bli att kolla mer nu. Jag brukar iallafall gå in på smhi.se

  • Dolly84

     


    MrsPingla skrev 2010-07-17 15:57:45 följande:
    Hej alla!Vi gifter oss också 24 juli, bara en vecka kvar idag :DVi gifter oss också utomhus, håller tummen för sol, annars vet jag inte vad vi gör. Vad har vi för plan B om det värsta skulle hända? :/

    Kanske hyra ett tält?

    Om en vecka idag vaknar vi upp som gifta! Kan inte förstå det :)

  • Dolly84

    Ohhh... nu står det att det ska spöregna när vi gifter oss! Hoppas hoppas hoppas att det ändras...

  • Dolly84

    Jag var och satte i löshåret idag! Är sjukt nöjd och känner mig så snygg! Kan knappt äta längre pga nervositeten, inte bra. Vi fick även våran första bröllopsgåva från vänner som för tillfället bor i Japan :) Nu känns allt på riktigt...

  • Dolly84

    Jag har också lätt för att stressa upp mig. Stressen och nervositeten har tagit mig ordentligt nu. Kunde inte somna igår, tog flera timmar och nu har jag bara sovit några få timmar totalt. Kan inte sova! Är riktigt trött och vill bara känna mig utvilad så att jag kan njuta av de sista förberedelserna. Någon som har nåt tips på hur man ska kunna varva ner?

  • Dolly84

    Nu är det bara två dagar kvar!! Idag ska jag förlänga naglarna, hämta dukningen från cateringfirman och handla mer vin, göra klart festprogrammen, träna på valsen och göra en låtlista till dj:n... Fullt upp. Igår var vi på vigselrepetition, verklighetskänsla...

    Hur går det för er andra? :)

Svar på tråden 24 juli närmar sig med stormsteg