Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Augustibrudar 2010 forts...

    haha nä slöja ska det vara juh Hade vägrat gå runt i blöja!

  • Miss Giggle

    haha japp. Kanske blir nån sån BT story hahah (Hoppas inte)

    Jag hade bara en pinsam sak, ja. Men jag hade varit rätt tydlig från början vad jag ansåg vara okej och inte. För mig så känns hela den här pinsamhetsgrjen liten fjantig, för mig handlade möhippan lite mer om typ sista kvällen med tjejgänget som singel.
    Då blir pinsamheterna lite överspelade. Eller ja, pinsamheterna fanns ju lite i frågesporten också.

  • Miss Giggle

    Åh vad dryga folk kan vara. 
     
    Ang kollekten så har jag bara varit med om det när det varit i samband med gudstjäns, när man haft enskild dopceremoni så har det bara funnits en liten kollekt låda på vägen ut, en sån som alltid finns.

    Men att spotta i kyrkan, jag hade inte kunnat hålla tyst alltså. Hade nog haft ett strarkt behov av att vräka av mig.

  • Miss Giggle

    Empa: det kommer säkert fler chanser att få ryta ifrån .Sånna människor gör liksom inte bara en korkad grej!

    Prcis som du säger med tårtan tror jag att det var välmenat men blev lite fel. Sånt händer men visst kan man bli tokig ibland. Min mamma förösker hela tiden lägga sig i hur vår bordsplacering ska se ut idag sa jag till henne att honkunde göra den själv om hon skulle hålla på så! Stackars mamma!

    Brallis: Låter som att du har ett litet kontrollbehov Men det är ju bra för då får man ju det som man vill eller hur!

    Idag har jag slutprovat och hämtat hem min klänning. Den sitter som en smäck! Men jag kan banne mig inte gå upp ett endaste hekto!!! Kankse lika bra att förbereda sig på att pulvra lite lätt nästkommande veckor Nu känns det iaf mer på riktigt måste jag säga.
    Lämnade in festprogrammet till ena tärnan för att få det layoutat igår och det är redan klart idag. Men jag har inte sett det ännu, kanske imorgon eller på torsdag! Tjohooo!!!

  • Miss Giggle

    Empa: Då kan vi bli partners i pulverdiet då

    Bride in leather: Vad tråkigt att höra. Hoppas det går bra. Min mamma har haft samma och det var ingen fara- håller tummarna för att det är detsamma för din syster!

  • Miss Giggle

    Har du iaf kommit halvvägs med mina placeringskort.  Har iaf skurit ut och handskrivit alla namn.  Ska nu bara montera dem och göra rosetter på alla.  Rosetterna kommer ta tiiiiid. Därför orkar jag int mer idag.

    Imorgon är det dags för m2bs svensexa. De blir bara 4 plus honom själv. Egentligen vet jag massor som ville vara men eftersom best man bara hade denna helgen som alternativ så var 3 pers bortresta (som jag vet vlle vara med eg).
    Han kommer nog ha det skoj oavsett.
    Det enda jag är lite stött på är att jag vet att best man planerat att ta med m2b till strippklubb i Kph, men när jag frågade vad de skulle göra så utelämnade han det lämpligt nog. Jag hade väl kunnat stå ut med att de bara gick in men jag vet att de vill ge honom en lapdance och det känner jag mig så obekväm med. Inte för att jag är osäker på ngt vis, jag bara känner att det är att gå över gränsen. M2b vet vad jag tycker- men även om han säger nej tror jag inte de kommer lyssna på honom.

    Jag försökte få best man att erkänna  men han säger inget- utan jag fick höra det idag av en som ska med på svensexan. Känns lite kasst samtidigt av mig att ta det med best man imorgon bitti. Jag får väl suck it up antar jag. Skönt att man litar till 1000% på sin man!

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Nu är jag tillbaka efter en härlig tid i borås. Lite fritt från bröllopsstressen vilket jag behövde!

    har beställt min tårta idag, blir moussetårta med banan/choklad Vår favorit!
    Men..
    Jag gillar verkligen mitt wärdshus där vi ska vara men jag bad honom om en bekräftelse på menyn innan han gick på semester, men jag har ännu inte fått det! Och han har semster tom andra veckan i augusti! Så jag kan inte göra klart festprogrammet innan dess om jag inte har tur så jag får svar på mitt mail innan dess.

  • Miss Giggle

    Empa: har du kolla med typ Mac eller makeup store. De har ju bra utbud när det gäller nyanser på foundation.

  • Miss Giggle

    jag själv har maybellines mineralfoundations och den är perfekt. gillar den massor!

  • Miss Giggle

    hej tjejer!

    Gud vad nervös jag är för er skull! Tittade på vädret för ett stund sedan och det ser ut att bli fint väder!

    Liily: Instämmer med lyckan ler och hoppa att det blir bra med blommorna ändå!
    Coolt att binda med sjalen tycker jag!

    Ingvarsson. I vilket program har du gjort bordsplac korten?

    Själv är jag lite nervös för vår krögare har semester veckan ut och jag går här och väntar på en bekräftelse på menyn och vinet. Känns så tråkigt att man inte kan göra ngt typ för man väntar på det sista......

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    det var ju fint väder igår så jag hoppas aqtt ni som gifte er då hade det bra, håller tummarna för uppehåll idag! Hoppas att du får en fin dag Liily!!!

    Bride in leather: Vad skoj att det inte var cancer! Grattis!!!

  • Miss Giggle

    Se upp HBG tjejer- jag ska göra HBG på lördag med familjen så jag kankse smiter inom en av era kyrkor! ahahahah

  • Miss Giggle

    Empa: Hoppas att nervositeten börjar lägga sig snart så att ni slutar vara oense! Det är så tråkigt att det ska föregås av det liksom.

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...