Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Augustibrudar 2010 forts...

    lyckan ler: Lutar nog mer mot busigt än strikt. Det är inte riktigt jag känner jag, jag orkar ju knappt föna håret när jag duschat och oftast har jag håret i svans

    Fryser: vi ska inte valsa iaf. haha det går inte min bm har två vänsterfötter! och jag gillar mina tår! vi får väl typ köra tryckar varianten eller ngt!

    Idag har jag kappt gjort ngt bröllopsrelaterat, eller jag handlade band och silkespapper på panduor men det är allt. Ist så sydde jag ett nattlinne till  min dotter. Eg skulle det bli en mysig sommarklänning men när jag sytt upp den enl mönstet så skulle klänningen passa typ en 3 åring,så hon får ha den som nattlinne ist!

  • Miss Giggle

    Lyckan ler: tack vad snällt! Skickar min mail nu på direkten!

  • Miss Giggle

    att vabba har sina fördelar. Medans lillan sovit har jag hunnit göra klart mina favour askar, lägg i silkespapper och godif och sätta band på alla! Insåg dock att jag, min idiot, inte hade tillräckligt med askar hemma. Glömt räkna minisarna som kommer, tänkte göra lite större askar med majskrokar i till dem så det är  kankse därför jag missat det helt. Jaja, få jag väl ut och handla idag med. Synd om mig?! haha NOT

  • Miss Giggle

    Empa och Sörön: hahah japp, ibland kan de dära männen kräva mer omsorg än ett barn, det är ett som är säkert!

    Sörön: Kyrkan har inga kontakter? När vi döpte Hannah så anlitade vi genom kyrkan och det blev jättebra. Surt hur som om ni inte hittar ngn. Ingen som är gäst som sjunger fint?

  • Miss Giggle

    syrenlila finns inte naturligt, så det bör ju vara färgat isf.

    Guuuud vad varmt det varit även idag, inte så att man blir ledsen när man måste sola haha och tack och lov för lillans pool, den har räddat mig vissa dagar!

  • Miss Giggle

    Alla är välkomna här! Välkommen Romaste och Molly Boll!

    Romaste: Min man ska klippa sig dagen innnan för att vara på topp, sen har jag köpt som en överraskning till honom att han ska få gå och bli rakad på traditionellt vis, med kniv men det är mest som en skoj grej.

    Lyckan Ler: jag hade blivit lite ledsen om min m2b hade läst den. Om ni haft diskussioner om det innan så hade jag iaf uppfattat det som att man talade om ngt privat inför andra. Så jag hade valt nr 1 som jag tyckte var mer fin och hyllade din kärlek /tilltro/tillit till honom.
    Tack förrestsen för frisyerna, där var ett par som jag gillade massor!

  • Miss Giggle

    Åh Kåseberga, där är så fint! Ska ni gifta er där med- ja på Kåseberga alltså?
    Oj blev ltie förrirat. Hur som, välkommen!

    Just nu har jag tagti lite paus, om jag eg har råd med det vettifasiken dock!
    Jag bara känner en liten bröllopsutmattning just nu- Vill inte se mer satinband, silkespapper, hjärtformat godis eller tyll just nu bara!

    Lyckan ler: Se där- man ska alltid lita på sin instinkt! 
    Empa: Är du nervös nu när du ska se din klänning?

  • Miss Giggle

    Ja men visst gör det! Jag provade typ 100 tals innan jag köpte min. bara för provandes skull. Det är ju lite prinsessa varning på det hela!!

  • Miss Giggle

    Kåseberga: Öved, där har jag nog varit en vända eller två ;-D Det är fint. Jag är så svag för små söta sockenkyrkor!
    Vi har inte massor massor kvar men en del. Placeringstavla och att skriva ut själva placeringen på papper, festprogrammet är snart klart, men vi har vigselprogram,placeringskort kvar och så ett par favouraskar med som jag missat.
    Jag tror att man ibland gör det större än vad det behöver bli. Men så slipper vi hela dukningsgrejen med eftersom vi inte ska göra det själv utan det står de för på värdshuset.

    På söndag ska vi träffa prästen och diskutera hur vi ska gå och stå och vad som ska sjungas etc. Vi kommer få samma präst som döpte vår dotter förra våren så det känns bra. Förvarnade honom att vi har tjuvgift oss borgligt förra hösten, men han lovade att jag skulle få det bröllop i kyrkan som jag drömt om. Han skulle göra det så snarlikt som det bara gck lovade han. Underbar prälle det där

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...