Inlägg från: Miss Giggle |Visa alla inlägg
  • Miss Giggle

    Augustibrudar 2010 forts...

    Bride in leather: Ibland bara undrar man hur folk är funtade. Jag hade ju illa kvickt idiotförklarat min vän och sedan slutat umgås tror jag.

    Orsakullan: Jag ska köpa en klocka som jag fåt graverad. Han har länge talat om att han vill ha en ny klocka så då tänkte jag att det är passande. Men jag har funderat på manschettknappar med, men han fick ett par sånna för ett par år sedan: Iofs använder han sina ofta men det känns inte rätt just denna gången.
    Vi håller också på med en lista med musik. Fördelen med spotify är ju att man kan lägga till under kvällens gång. Men vi har valt hej vilt! allt frn beatles till boppers till Uscher och Lillasyster.

    Nä nu ska jag packa inför dagen. vi ska träffa prästen sen ska vi iväg till stranden!

  • Miss Giggle

    @bride in leather: Det gick bra. Vi ska ju eg inte ha en vigsel i det vanliga ordets bemärkmelse eftersom vi är borgeligt gifta redan. Men han är väldigt sympatisk. Vi hade honom på vår dotters dop förra året så vi har träffats innan.
    Han är en sån underbar präst som inte är så prästig utan mer som en vanlig människa som har valt att bli präst för att jobba med det som betyder mycket för honom- om du förstår.
    Vi har iaf valt min favorit nr 21- Måne och Sol och så har vi valt 201- En vänlig grönskas rika dräkt. Jag gillar ju även nr 289 men den hade våra vänner på sitt bröllop för några veckor sedan så det känns tråkigt.
    In har vi valt Canon in D och ut har vi valt den vanliga bröllopsmarschen

  • Miss Giggle

    @orsakullan: Låter supergott! Jag hade mer än gärna tjoffat in en sån till bubblet! Hur har det gått med dina funderingar kring morgongåvan?

    @empa83: Då är det du och jag då som inte är som alla andra Vår präst har aldrig gjort en välsignelse tidigare, men nån gång ska vara den första. Det är tydligen inte såå vanligt.
    Skönt att kyrkan har fattat att präster i dagens sverigen inte ska vara så prästiga. Hur ska de då kunna få folk "med" sig? Nä vår är underbar. Han berättade tom att hans fru lämnat honom och att då fick man ju börja om på ny kula igen. haha
    En sån hade jag gärna talat med, som ver hur det är när det är tufft liksom, om vi nu skulle få problem alltså- hellre än en prästig en som bara predikade hur han trodde att det skulle vara.

    @tjena: jag tror att jag vet att det är den 17e. 

  • Miss Giggle

    @tjena: Lite både och. Jag trodde att det denna helgen sen så sa min kompis typ ja men vi ska ju ändå umgås typ heeeela nästa helg. Så sa ja- jasså är det dags för möhippa varpå hon försökte snacka bort det ahhaha

  • Miss Giggle

    nu blev jag fan rent nojjig med! Ska göra slutprovning nästa vecka- på tok för sent för att banta nu! hahah

    Annika: Min m2b brukar ibland dricka sånna där naturdiet shakes. han brukar gå ner ett par kilo på ngn vecka på dem. Inte nödvändigtvis den roligaste dieten men effektiv verkar det som
    Hoppas det löser sig!

    Empa: Beställde du en större stlk? 12 kg är ju ett par storlekar upp....

  • Miss Giggle

    Vi ska ha måne och sol och en grönskas vänliga som psalmer men jag hade även kunnat tänka mig guds kärlek är som sanden för den är så vacker i melodin tycker jag.

    När det gäller in och ut så vet i fasiken hur jag hade gjort när man ska vara ute. Svårt det där. Personligen tycker jag det blir lite koko med inspelat, men det är väl bara jag som är lite koko kanske?

    Vi ska iaf ha den vanliga "here comes the bride" in och vanliga bröllopsmarschen ut.

    Skimmra: Jag gillar drottningholmsmusiken bäst

  • Miss Giggle

    Lycka till Empa, hoppas du blir nöjd!
    Själv ska jag sminkas av min syster, så vi ska ha provsminkning och tjejkväll om ngn vecka.

    Här hemma börjar det blir klart med allt Det som återstår är finslip av festprogram, vigselprogram sm jag ändå inte kan göra förrän sista veckan, och så ska jag fylla mina organzapåsar med ris, rosenblad, bubblor och safflor
    Sen måste jag fixa en krog till det, några förslag?

  • Miss Giggle

    Oroväckande nog har jag inte börjat stressa ännu. Känns som att jag har så mång runt mig som vill hjälpa så skulle det bli för mkt så kallar jag bara in brigaden en kväll sen så är det klart.

    Men nedvarvning- ja med en liten 18 mån tös som aldrig tar det lugnt så är de inte ett alternativ riktigt! hahah Jag slappar gärna i soffan jag, eller sitter bara ute på terassen och gör inget..

    Men som person gillar jag att alltid ha mkt att göra så det kankes är därför jag inte tycker det är jobbigt- ännu iaf

  • Miss Giggle

    23maj2009: låter jobbigt, men men. Väntar du på bebis? Precis så hade jag det när jag väntade Hannah!

    Brallis: Jag är också en kontrollfreak men när alla hjälps åt är det så underbart att alla gör precis som jag säger- och inte som de själv vill! Så mycket känner de mig!

    Sörön: Låter jobbigt med ont i magen inför en sån underbar dag. Hoppas det börjar kännas bättre snart- det är ju inte det minnet man vill ha!

  • Miss Giggle

    Hej tjejer!
    Sitter nu här med en smärre bakfylla/huvudvärk efter gårdagens möhippa.

    Min familj (och då menar jag hela, tom min bror var med på lögnen!) lurade upp mig till våra föräldrar i tron att vi skulle ha födelsedagsöveraskningsmiddag för pappa som fyller 55 imorgon. Det var ju inte så konstigt men när vi kom upp till dem så verkade han liksom inte så överraskad och det var bara han coh mamma där. Så då tänkte jag att det nog inte var den dagen efter allt.
    Sen så kommer min syster in, och tittar på mig-och säger du tror detta är pappas dag emn det är det inte- det är din. Sen kom alla mina närsmta och käraste vänner in!

    De klädde ut mig med trollspö, tiara, blöja och ett band över bröstet som det stod bride to be på.
    Sen åt vi och drack gott, snackade skit och garvade! Därefter gick vi en sväng och hamnade utanför Taboo (porrbutik) där jag fick i uppdrag att handla ngt som vibrerade, ngt rosa, och ngt som luktade/smakade. Det var hemskt! Jag hatar sånt, int jätte pryd så men att stå där inne med alla låtsas snoppar- shit! Alla bara garvade åt mig.
    MEn hon i kassan var jättesöt mot mig!

    Sen satte vi oss i parken och drack vin och lekte frågesport och diskuterade en massa. Det var inte såååå jättemöhippigt men det var skoj ändå att få sitta ner och snacka.

    Efter det gick vi hem igen och duschade och fixade till oss, sen gick vi till casinot, där vi fick undervisning i poker och åt grillbuffe, sjöng allsång med bandet och sist så spelade vi. Jag fick 60 marker och vann 800. Älllskar roulette!

    Sen gick vi vidare till Lilla torg och tog massor med drinkar där efter gick vssa hem och ett par av oss gick ut och dansade. När vi var där som kom en hel drös med andra vänner (som inte ska komma på bröllopet) dit och gratulerade och hade skoj med oss.

    Jag hade verkligen jättteskoj!

Svar på tråden Augustibrudar 2010 forts...