Inlägg från: AnnC81 |Visa alla inlägg
  • AnnC81

    Maj 2011 del 3

    Jag är här!
    Händer det något i era planeringar?
    Jag får mina "ryck" men emellanåt är det lugnt. Är ju fortfarande såå lång tid kvar, vill att det ska bli maj nu!! ;)


  • AnnC81

    Åh vad roligt, jag vill också börja tillverka!
    Ville beställa lite material häromveckan men m2b tyckte det var lite tidigt ifall vi skulle hinna ändra oss. ;) Så jag får hållas lite, men till hösten beställer jag vare sig han vill eller inte. :D
    Hur ska era inbjudningar se ut?


  • AnnC81

    Hehe, det är sant!! ;)
    Enkelt och stilrent låter bra iaf, det är vad vi också siktar på... :)


  • AnnC81

    Det finns fortfarande gott om tid att köpa klänning, Marängtrollet. :) 


    Jag köpte min i Polen, tror inte det blev så mycket billigare men min mamma är polska och det var lite kul för henne. :) Bläddrade i en fotobok i affären som de hade på sina klänningar och fastnade direkt för en och den blev det också! Kändes helrätt och då är det bara att slå till. Det är verkligen synd att man bara använder den en dag i livet! 


    SnowFairy, visst är det kul att se m2b engagerade, de brukar ju inte alltid vara liiiika entusiastiska som vi tjejer! :) Min sambo har också sina stunder hihi ;) 


    Någon dag efter att klänningen var köpt drömde jag om bröllopsdagen, och att jag hade glömt att köpa klänning till min tärna! Det roliga var att när jag berättade drömmen för min sambo så hade han drömt samma sak, fast att han hade glömt att fixa kläder till sig själv så han hade inget att ha på sig. Hehehe.... att det redan ska börja drömmas!! Tänk dagarna innan, då lär man svettas om nätterna!! 


     


  • AnnC81
    SnowFairy skrev 2010-07-30 09:28:21 följande:
    Och grattis till din klänning! Den vill vi gärna se i ditt galleri snart ;)
    Tack ;D Och grattis själv! Tar det lång tid innan du får din beställda? 

    Jag har lagt upp en bild i mitt galleri nu. Det var den bilden jag såg från början och blev kär i ;) 


    Ska in och kika om du har någon bild på din :) 


  • AnnC81

    Det hade du, jättefin klänning!! 


    Fin slöja med, den jag har valt ser precis likadan ut :) (slöja som slöja kan man tänka, men gud vad många olika modeller det fanns att välja mellan... denna är fin)


  • AnnC81

    Vill också veta vart du hittade de skorna, jättesöta! :) Vill inte heller ha klackar då jag är ganska lång och klänningen skulle nog bli för kort då :) 


  • AnnC81

    Herre gud, det går verkligen upp och ner med planeringen så här långt i förväg, men just nu är jag inne i ett stim! :) Antar att det har lite med klänningsinköpet att göra, nu blev allt verkligen på riktigt!! ;)
    Nu börjar man tänka skor, hår, smycken...
    Tack MagicBride för länken, ska försöka ta mig till Eurosko och titta någon dag. Det slog ju mig nu också att sommarskor inte säljs i "vanliga" skoaffärer under vintern, och man vill ju kanske gärna ha klart skorna ett tag innan bröllopet så man inte springer runt i maj med panik.
    Annars har jag även spanat in en hemsida där man kan skräddarsy sina egna skor.
    http://www.pernillasbrudbutik.se/butik/index.php
    Mer traditionella brudskor till hyfsat pris, då kan man ju välja hur de ska se ut, hur hög klack det ska vara och allt annat.
    Ja, vi får se vad det blir!

    Oh, och så råkade jag visst boka fotograf idag också! Hehe.. det är en som jag känner till sen innan så jag frågade vad han tog för att fota bröllop och priset 3500 kr tyckte jag var helt ok så vi spikade det helt enkelt! :)

    Började kika lite på transporter med (från kryka till fest), men tycker det är så dyrt! Runt 4000 kr för att åka runt i en bil i en kvart??? Har ni börjat fundera på sånt här eller är det bara jag? :) 


  • AnnC81

     


    kikki kikki skrev 2010-08-04 13:07:54 följande:
      Vi måste också lösa transport både för oss och gästerna...hmm.....vi funderar på att hyra en buss eller liknande då många av gästerna kommer med tåg till vår stad och det är en bit mellan kyrka och festlokal.

    Jag tänkte mer på transport för oss, gästerna får ta sig till festen själva.. men hade nog också hyrt en buss för gästerna ifall det var långt och många kom med tåg.

    Det är mycket att pussla ihop! :)

    Angående fotografering igen förresten, har ni tänkt att fotas före eller efter vigseln? Vi har tänkt före, men hörde då från en på jobbet att det är bättre att fotas efter, för då slappnar man av mer och är mycket gladare. Innan lär man va nervös...
    Fast å andra sidan vill jag inte låta mina gäster vänta för länge heller, då kanske man blir stressad för det.
    Hur tänker ni?


  • AnnC81

     


    Niini skrev 2010-08-04 15:14:42 följande:
    Vi kommer fota både för o efter. Fast troligen mest före eftersom smink och hår då är fräscht o så slipper gästerna vänta :)

    Ja det är klart, sminket o håret tänkte jag inte på.
    Före och efter var ju annars en bra lösning! ;D Våran fotograf ska vara med på vigseln så han kan ju säkert stanna och ta några snabba bilder efter också :) Hihi


  • AnnC81

    Jag hade panik nyss... Kyrkan vi ska gifta oss i tillhör ett museum och inte Svenska kyrkan, så man måste fixa präst själv hos Svenska kyrkan. Tänkte att det inte var panik med det... men hittade en mailadress idag till Svenska kyrkan så jag tänkte jag mailar o frågar lite, när man bör boka osv. Visade sig att man bara kunde boka präst kl 13, 14 eller kl 15. Och vi som hade bokat kyrkan kl 16!! Ringde upp kyrkan och hade sååå ont i magen, hahaha! Det är en väldigt populär vigselkyrka nämligen... men som TUR var hade ingen bokat kl 15 så nu har jag ändrat! *PUH* jag fick allt svettas lite där... nu får det inte vara några fler tabbar...! ;)


  • AnnC81

     


    KAGK skrev 2010-08-10 20:48:34 följande:
    Jag ska gifta mig 14 maj 2011! :)Det vi har ordnat är:VigselplatsVigselförättareFestlokalFotografKlänningMen jag vill ju sätta igång med allt annat också! Har nästan funderat ut hur inbjudan + resterande trycksaker ska se ut. Har även varit runt på loppisar för att skaffa lite dekorationer till bröllopet. Men det kliar i pysslarfingarna. Och ring ska vi inte tala om! Just nu är jag inne på de ringarna som ligger i mitt album men jag är rädd att jag ska ångra mig så jag har lovat mig själv att iallafall vänta tills bröllopsmässorna drar igång. Jag intalar mig själv att tiden går fort... :)

    Fin klänning och fina ringar! Jag har tänkt något liknande i ringväg, men är osäker på hur det kommer passa med min förlovningsring. Kanske dags att börja prova lite. :)
    Visst vill man sätta igång och göra allt på en gång. Vi har precis gjort en prototyp på hur inbjudningskorten ska se ut, så igår var jag och köpte allt material som behövs. Så nu ska det pysslas med det i höst! :)


  • AnnC81
    Evasommar skrev 2010-08-13 14:05:58 följande:
    Hej ni alla här! Vi gifter oss 21 maj 2011 i Göteborg!! Härligt..!
    Vi gifter oss också den 21 maj fast i Borås :) Vart i gbg gifter ni er? Jag är ju från gbg, hamnade här av någon konstig anledning... kärlek kallas det visst :P 
  • AnnC81

     


    Jejjan Jansson skrev 2010-08-17 10:58:56 följande:
     Och va tycker ni om att bli ledd in i kyrkan av era pappor vs. ga in i kyrkan tillsammans med blivande maken? Jag har alltid dromt om att min pappa ska leda in mig, och att brudgummen forst ser mig i klanning nar dorrarna oppnas. Jag vet att det inte ar tradition i Sverige (speciellt nar det blev sa mycket uppstandelse med Victoria och Daniel) - men tycker ni att jag ska sta pa mig? Det ar ju trots allt traditionen i England!

    Jag tycker absolut att du ska stå på dig om det är så du/ni vill ha det! Ska själv på ett bröllop nu på lördag där pappan ska leda in bruden i kyrkan. Så helt ovanligt är det nog inte, även om det inte är en svensk tradition.

    Själv ska jag gå in med min blivande man när vi gifter oss, men jag har aldrig haft någon nära relation till min pappa så det kanske därför just den tanken aldrig ens har slagit mig.


  • AnnC81

     


    Diamanten90 skrev 2010-08-18 13:56:52 följande:
    Hej! Jag var itidigare i juli 2011 tråden, men så var vi på ett bröllop i början av augusti och min fästman höll på att förgås i värmen med kostym på! Så vi ändrade oss till 28 maj:D Lokal är nu bokad:) Jeij!! Har mailat om kyrkan också:) Och hittat min drömklänning på dressmeup.se :) Så otroligt lycklig nu! Lite pirrigt också:) Ja, lite om mig själv kanske också:) 19 år (20 i december), har en son på snart 3 månader med min fästman som är 21. Varit förlovade sedan april 2010:) Och tillsammans sedan november 2007:) Många som gifter sig 28 maj:) Va kul!

    Välkommen till maj! ;)
    Det är nog inte roligt när det är för varmt ute på ens bröllopsdag heller, jag har svettats som en gris de två gångerna jag har provat min klänning haha... så jag hoppas på lagom väder till vår dag! :)


Svar på tråden Maj 2011 del 3