Inlägg från: Lara C |Visa alla inlägg
  • Lara C

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Klockarbol, tur att ni hittade ringarna! För det var ju inte på en helt själklar plats...


    Vi hoppar nog vigselprogram, ska bara skriva ut texten till psalmen som inte finn i nya utgåvan om bara kantorn tycker att den är ok. Å andra sidan kanske vi ska göra ett... Väntar på feedback från kantorn (eller musiker kanske det heter nu för tiden). Hoppas att han kan spela vår ingångsmarch. Har bara frågat via mail eftersom vi inte fått något nummer, och att hitta en ny vore svårt.

  • Lara C

    Härligt med era hippor! JAg var också på hippa igår, men inte min. Hade en härlig dag med en kompis som gifter sig en vecka innan oss.


    Är superseg idag så det kommer inte bli särskilt mycket planerande.

  • Lara C

    Här händer inte mycket med planeringen just nu. Jag jobbar för mycket, har jobbat fyra dagar på tre och ser ingen ljusning. Ett par har meddelat att de fått förhinder vilket är synd. Jag är hyperstressad.


    Dagens ljuspunkt är att jag hämtat ut min ring. Den är helt perfekt! Passar otroligt bra med förlovningsringen. Ser fram emot att få ha den på mig.


    Ska försöka få lite gjort ikväll. Måste dock städa också, ifall det blir oväntat besök på lördag.


    Hur går det för er andra?

  • Lara C

    Härligt att höra om extra hippor, nästan klar planering och ringar!


    Här känns allt helt galet just nu. Jag jobbar över varje dag och får inget gjort hemma. Är superstressad. Inte blev jag lugnare, men väldigt glad, när jag kom hem och möttes av beskedet att vår hyresrätt ska bli bostadsrätt!


    Men sedan fick jag ett problem på halsen. Det kan låta helt galet, men min pappa lider av migrän, som han får av olika anledningar. Vissa färgkombinationer utlöser den och just en sådan färgkombination finns i mattan framför kyrkbänken där han ska sitta! Alltså måste vi få mattan täckt på något sätt, annars kan han inte vara med på vigseln (eller får sitta längst bak). Hoppas verkligen att kyrkvaktmästaren tar problemet på allvar när vi ringer och inte tror att vi är helt utflippade. (Pappa var och tittade på kyrkan, var inne en kort stund och fick sedan ett gravt migränanfall.)

  • Lara C

    Äntligen helg. Har jobbar över 12 timmar denna vecka så jag behöver ta igen mig.


    Migränmattan är åtgärdad.


    Hade tänkt städa men fastnade framför datorn med ett glas bubbel. Kanske kan unna mig att skjuta upp städningen tills på söndag. Hoppas nämligen att jag inte kommer ha tid imorgon. En kompis har stämt träff med mig strax före lunch, så jag hoppas att det är något på gång.

  • Lara C

    Låter som om ni ligger väl framme. Jag ser fram ett ett planeringsryck på fredag när m2b äntligen kommer hem.


    Igår kväll provade jag min klänning för första gången sedan jag köpte den. Det borde jag nog tänkt på lite tidigare, för den hade blivit väldigt tajt. Jag får väl hoppa in i någon bantningstråd här och hoppas på ett mirakel på 12 dagar, eller köpa ny klänning.

  • Lara C

    Hur mår foten Klockarbol?


    Sun moon, jag har redan börjat kolla väderleksprognoserna för nästa vecka. De är väl inte det minsta att lita på så här långt innan, men just nu ser det inte allt för illa ut. Vi får hålla tummarna.


    Jag har varit hos frisören/sminkösen idag och diskuterat hår och provsminkat. Sminket känns bra, men jag tyckte läpparna var svårast. Har en favorit hemma så det kan nog bli den.


    Vad ska ni ha för smycken? Jag har inte bestämt mig än. Jag har en del bling på klänningen som är enkel i modellen, så jag vill inte ha för mycket smycken. Samtidigt är det ju läge att stå på lite extra en sådan dag. Önskar att jag hade råd att köpa något som matchar ringen, men just fler diamanter ryms inte inom budgeten .

  • Lara C

    Vi var på bröllop i helgen. Bra med en förövning.


    Vår fotograf har hoppat av och det är väl lite stressande, men det ordnar sig nog.


    Ikväll blir det middag med toasmaster med fru, marsalk och tärna med pojkvän. Bra om de har träffats innan.


    Det känns som om det är en del kvar att göra. Jag jobbar imorgon också och m2b blir sexad på onsdag. Stressad? Jag? Nej, inte över bröllopet, bara över jobbet.


     

  • Lara C

    M2b blev hämtad vid 7 imorse för svensexa och jag kunde förstås inte somna om. Typiskt då det är min första ledigiga dag inför bröllopet. Måste ut och köpa smokingskjorta sedan, för han behöver en sådan senare och den han hade gick åt pipan på förra festen...


    Ska fixa naglarna också. I övrigt kommer jag ha att göra. Ska passa på att förbereda packlistan. Tack för tipsen tjejer!

  • Lara C

    Vickymb, det hinner nog lägga sig.


    Jag inser att hjärnan inte är riktigt med så här tre dagar innan, för jag höll på att glömma flugan när jag packade smokingkitet åt m2b!

  • Lara C

    Jag har fixat naglarna idag. Nu har jag mest tråkigt eftersom m2b är borta. Ska ägna kvällen åt att tvätta.


    Har drömt mardrömmar flera gånger, men är inte särskilt stressad eller nervös när jag är vaken. Märkligt.

  • Lara C

    Hallå! Läget under kontroll?


    Jag är hyterspeedad idag, men nästan allt är klart. Ska möta ett par kompisar vid flygplatsen, ha en liten drink för föräldrarna ikväll, fixa till spellistan. Känns som att det kommr bli finfint.


    Vårt största problem har löst sig. Så sent som i onsdags hade vi ingen fotograf, men så har vi som present av några vänner fått en proffsdito!


    Får se om jag hinner kolla in här mer.


    Ha en härlig bröllopsdag allihop!

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2