Inlägg från: Lara C |Visa alla inlägg
  • Lara C

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    Hurra, jag hittade den nya tråden! Återkommer med uppdatering typ imorgon.

  • Lara C

    Fenixx, hur går det för er?


    Vi har börjat få svar på inbjudningarna, och sista osa är 30 juni, så sedan är det väl bara att börja ringa runt. Det roliga är att mamma bokade hotell åt flera släktingar när hon bokade åt sig och pappa, men släktingarna har inte osat än.


    Nu har vi två viktiga saker som hänger i luften, band till festen och min ring. Ringen känns inte som något stort problem, för jag vet hur jag vill att den ska se ut, och sedan fixar nog Tom, vår guldsmed, resten. Vi måste bara bestämma hur mycket den får kosta... (Jag vill ju lägga massor med pengar på den, men m2b har inte full förståelse för det )


    M2b har känningar om band, men han har jobbar så vansinningt mycket senaste månaden så han har inte riktigt hunnit med allt. Som tur är går han på semester efter imorgon, så det kommer ordna sig.


    Jag insåg också när vi träffade cateringen förra veckan att det finns en del beslut att ta, men samtidigt känns det så skönt, för vi bestämmer och sedan blir middagen kanonbra. (Vi har varit på flera fester i den lokalen med samma catering och vet att de är strålande bra.)


    Haha, jag satt klistrad framför tvn i lördags (ensam hemma) och detaljstuderade kronprinsessans vigsel. Är ganska nöjd över att vi också kommer ha sabelhäck!


    Inser också att det snart är semester, och då hinner vi inte planera, sedan är det augusti och då är m2b på tjänsteresa och sedan... smäller det! Jag tycker att vi har valt ett bra datum, för då har vi något att se fram emot när hösten nalkas så sakta.


    Ska ni åka på bröllopsresa?

  • Lara C

    London är suveränt. Vi var där i påskas och då var det länge sedan sist. Ta med bekväma skor!


    Vi kan inte vara borta så länge, så vi tänkte åka en vecka till Korsika.

  • Lara C

    Inser att detta med psalmer och sång under vigseln ligger långt ner på prioriteringslistan, är helt enkelt totalt ointresserad av musik. Hoppas m2b har åsikter...

  • Lara C

    Vi har en del saker som inte är klara, vissa viktigare än andra, och en massa som är halvklart. M2b åker på tjänsteresa på måndag (utomlands) och är borta i fyra veckor, förutom en helg och det är den enda helgen som hans svensexa kan bli av. Helgen innan bröllopet ska vi på ett annat bröllop (inkl. resa) så jag är ganska stressad. Allt skulle ha varit klart tills på söndag, men det är kommer det inte vara.


    Det kommer förstås att ordna sig, men just nu har vi ingen fotograf (den som skulle fotat insåg att hon inte är i landet då...), ingen tårta beställd, inget band klart, maten nästan klar, men inte vinerna, festhäfte knappt påtänkt...


    Hur går det för er alla?


    Klockarbol, hoppas du hittar ringarna!

  • Lara C

    Popcorn o dip, hur gick det med blomsterpratandet? Jag träffade min floristkompis idag och det känns som att blommorna är under kontroll.


    Igår pratade jag med marsalken om m2bs svensexa. M2b tror att det kommer ske nu på lördag, som är den enda möjliga lördagen som finns kvar, så han kommer nog att vara besviken framemot lördag eftermiddag. Jag tror att risken finns att han kommer vara ledsen och tro att det inte blir något, och jag kommer att ha svårt att inte avslöja att det är något på gång vid ett tillfälle han inte alls förväntar sig (jag vill ju inte att han ska vara ledsen). Men det finns mig veterligen ingen lag på att svensexor ska vara på lördagar och det kanske jag kan säga utan att avslöja för mycket... Det hade varit lättare om det skulle bli av på lördag.


    Jag pendlar också mellan att känna att vi har full koll och ingen koll alls, men jag vägrar att känna mig stressad. (Påminn mig om det om ett par veckor tack! )


    Jag gillar också att skriva listor men jag kollar aldrig på dem när de väl är skrivna så det hjälper inte så mycket...

  • Lara C

    Toffi, hi hi, ja nu är det ju ingen hemlis mer.


    Jag tror jag blir hippad om två veckor. I helgen ska jag på en annan hippa och sista helgen ska vi på deras bröllop. Dessutom så har en kompis frågat om jag vill följa med henne på en utställning den dagen och hon brukar inte fråga sådan flera veckor i förväg så hon vill nog bara boka upp mig.


    Imorgon ska jag kolla på - och beställa - min ring och på torsdag ska jag provsmaka tårtan och bestämma hur den ska se ut. M2b är ju inte hemma så jag får sköta det själv.


    Har ni många gäster som reser till bröllopet? Våra föräldrar och de flesta släktingarna kommer en bit bort ifrån så vi funderar på hur vi ska göra fredag kväll och söndag. Någon slags brunch ska vi nog boka in oss på med de närmaste på söndagen, men vi har inte bestämt under vilka former. Vi bor så litet så tyvärr funkar det inte att ens bjuda hem dem på fika. Egentligen vill jag bara vara med m2b på fredagkvällen och ta det lugnt, men anar att våra mammor nog gärna vill träffa oss en stund. Har ni andra funderingar kring detta?

  • Lara C

    Idag har jag beställt min vigselring. Jag trodde att det skulle ta en bra stund att bestämma mig, för jag brukar drabbas av grav ambivalens när jag ska fatta beslut, men det gick fort. Kände direkt vilken som var rätt. Dock känns det lite tomt på fingret eftersom förlovingsringarna är inlämnade på putsning.

  • Lara C

    Sun Moon, hittade du några bra stockings? Jag söker efter sådana som inte har förstärkt tå eftersom jag kommer ha lite öppen tå (men måste ha strumpor ändå). Verkar svårt att hitta i hudfärgat i alla fall.


    Jag har provsmakat tårtan, och bestämt hur den ska se ut. Är lätt illamående efter att ha testat fyra sorter...

  • Lara C

    Sun moon: Önskar att jag hade skor utan öppen tå, men jag blev störtförälskad i mina rosa så det gick inte att göra något åt, Köpte dem innan klänningen. Vet inte om de passar perfekt ihop egentligen men de kommer inte synas så mycket och de är sååå fina. Bara känslan av att ha dem på sig gör mig glad. Mycket mer nöjd med dem än med klänningen.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2