Inlägg från: Fenixx |Visa alla inlägg
  • Fenixx

    Vi som gifter oss 4/9 del 2

    först nu hittade jag nya tråden haha.


    väntar på att få hem hindesprövningen och med nytt efternamn.


    sen på måndag ska vi åka och träffa fotografen och köpa lite mer papper till festhäftena.


    sen 19e juli åker vi med toastparet och tittar på lokalen, träffar och bestämmer hur tårtan ska vara osv.


    och slutligen 23 augusti ska vi hämta våra kläder, spännande!! kommer bara ha fått sett bild innan, så hoppas verkligen dem blir bra nu. men har innan sett massa fint hon gjort och hon hinner göra ändringar på plats.


     


    sen tyvärr så krånglar det med vigselförrättare återigen för oss då dem dubbelbokat!! suck!!!


     


    skoj för er andra med inbjudningar och inköp med saker.

  • Fenixx

    Lara C>> jag blev så trött på allt tjafs att jag fortsätter kriga efter midsommarhelgen.


     


    vi ska inte åka iväg nånstans nu efteråt. hade varit mysigt med en weekend till skottland. fast dit vill vi åka på längre semester också nångång.


    fast som bröllopsresa åker vi nästa år till medeltidsveckan i visby.

  • Fenixx

    idag var vi och träffade fotografen och hon var jättetrevlig och hade bra ideér med foton och vilka ställen vi kunde ta bilderna. och skulle det regna hade hon en massa hjälpmedel osv sa hon. ska bli såå roligt.

  • Fenixx

    nej vet många som tagit tjejens efternamn. tycker fler folk satsar på det mer ovanliga efternamnet nu förtiden istället.


     


    just nu är det ganska lugnt, ska beställa lite mer papper till festhäftena och fixa  med placceringskort. sen ska vi 19e åka ut och titta på lokalerna med toastmastarana och träffa bagaren och bestämma vad för slags tårta vi ska ha, mums!

  • Fenixx

    ja jag borde nog göra mer än vad jag gör..men som du säger denna värmen slår ut en så hårt....ens hjärnceller kanske redan har semester haha

  • Fenixx

    ja jag undrar också varför vissa dröjer med OSA alltså. vi har 1a aug som sista dag. är kanske hälften som inte hört av sig, suck!


     


    jag tycker 3500kr var mycket faktiskt. när jag kollat runt så har det varit ca 1500kr för en solist. en duo hittade vi som sjöng oc spelade dem ville ha 3000kr. nu blev det inte dem då vi fick tag i ett band istället för samma pris och så sjunger min vän solosång med.

  • Fenixx

    nu har några fler lämnat OSA iallafall. 3st har tackat nej och 27 ja och sen väntar vi svar från 16st!! varför måste vissa vänta så länge för?

  • Fenixx

    lite stress känner jag allt.....vad har man kvar, så man inte glömmer nåt.


    våra toastmastrar gör våra festhäften, men jag måste köpa mer papper till placeringskorten och utsidan på festhäftena...

  • Fenixx

    jo måste också få klart gästpresentationerna....inte lätt alltså. sen kommer våra toastmastrar göra klart festhäftena åt oss..såå gott hehe.


     


    har inte blivit hippad, så man är lite på vakt där med haha. men däremot så är sambons svensexa nästa helg.

Svar på tråden Vi som gifter oss 4/9 del 2