• Aleta

    Är så orolig att förlora min själsfrände

    Oj, vad jobbigt! Att du ljög för honom menar jag. Lögner är alltid svåra att leva med, men nu har du ju berättat sanningen och ni får tala ut om det så att han kan känna sig trygg i att du i fortsättningen kommer att berätta sanningen.


    Angående antalet sexpartners så tycker jag att det är helt irrelevant. Sex är något naturligt som man delar med den man tycker om och för att man vill det. Så länge båda är med på det och man inte skadar någon (är otrogen t ex) så är det ingen annan som har med det att göra varken förr eller senare.


    Jag har alltid tyckt att det varit lite spännande att höra om vad min pojkvän har gjort tillsammans med sina tidigare flickvänner. Kanske lär man sig något nytt.


    Jag hoppas att han tar sig samman och beter sig lite mognare, vad då billig och en i mängden?! Låter som om han har prestationsångest. (Elakt, jag vet, men ibland undrar jag om inte det är en anledning till att vissa killar vill ha oskulder.)
    Om han inte skärper till sig så är han inte värd dig. Du är inte billig, inte en hora. Du har bara inte hittat din inre styrka och låter därför omvärlden definiera dig. Jag hoppas att du ska kunna må riktigt bra oavsett vem du är tillsammans med.

  • Aleta

    Känn er inte billiga tjejer!!!


    Var det inte bra när det hände? Njöt ni inte? Varför inte leva och njuta av det livet ger utan att låta andras åsikter påverka?

  • Aleta
    Andreas flicka skrev 2010-06-16 10:35:50 följande:
     En liten fotnot: När jag träffade min BM så hade vi inte sex första natten han sov hos mig, utan vi låg bara och pratade. Jag skulle lika gärna kunnat ha sex med honom (han visade att han ville) men just denna kväll ville jag inte. Detta fick honom att tycka att jag var en sk fin flicka. Gissa hur irriterad jag blev när vi diskuterade detta senare. Förklarade ett och annat. För inte sjutton hade jag tyckt att han var dålig på något sätt hade vi haft sex - inte omgivningen heller för den delen. Hans inställning till detta fick mig nästan att bryta förhållandet - men som tur var ändrade han inställning till saken.    
    Bra att du redde ut det med honom.

    Det där är ytterligare en gammal kvinnoförnedrande uppfattning som lever kvar och förstör glädjen för många.


    Jag hade när jag var singel sex med någon om jag hade lust med det, oavsett förhållande eller ej. Jag anser ändå att jag är en "fin" flicka och den som fick chansen att vara med mig ska vara glad precis som jag ska vara glad att jag fick chansen att vara med honom. Det är mitt val. Så fort man blandar in att man ska tänka på att vara "fin" så blir det någon annans val.

  • Aleta
    090208 skrev 2010-06-22 16:19:52 följande:
    Men sex med nån som man är superkåt på är ju awesome!! Ångrar att man inte gjorde vissa saker som man velat ett tag. Jag är absolut ingen snuskis men en trekant bara på kul hade man velat haft. Och fler ONS. Superskyddat såklart! Och försiktigt så man inte råkar illa ut, jag är från ett litet ställe så alla känner mer eller mindre alla.   Och nu är det försent för jag kommer ju bara vara med min man resten av livet. Hoppas jag. Ingen förlust kanske, men det är ju så, man ångrar det man aldrig gjorde. Skit också...
    Håller med, man ångrar ju det man inte gjorde.

     

Svar på tråden Är så orolig att förlora min själsfrände