• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • lanovia 08

    Ingis: JA det jag har träffat dig är du en glad och positiv tjej!!! Hoppas du tar dig upp ur diket nu. Det är mycket varmare här uppe.
    Bra att du pratat med maken.
    *skickar massa kramar*

  • lanovia 08

    har en vaken och krävande liten tjej idag får försöka hinna skriva mer senare idag.

  • Aleta
    Daa skrev 2010-05-18 11:40:07 följande:
    Mördarsniglar... *ryser i hela kroppen och försöker att inte kräkas av äckelkänslor*Igår sa jag till maken att om mördarsniglarna kommer hit upp ska vi antingen flytta till norra Nordnorge eller till lägenhet utan minsta tillstymmelse till trädgård. Makens förslag var att vi istället skulle asfaltera gården och sedan gräva en vallgrav runt. Eller kanske köpa ett gulligt litet lamm som äter mördarsniglar. Jag försökte hävda att lamm inte äter sådana, men han var envis. Man kanske blir lite luttrad när man plockat 3800 stycken?
    Eller en robotgräsklippare, de ska också funka.
    Jag får hjälpa till att plocka när vi hälsar på Blomman! (Örrrk)

    Jag hänger inte riktigt med i trådtempot, men grattis till embryon och jag håller också tummar och tår för att det ska gå vägen fru E.


    Fru sy, det skulle vara kul att se vad du syr, har du någon hemsida?


    Kramar till alla som är nere, och hoppas att en solstråle ska titta in. 


    Fick precis mail från ActionAid, de samlar in pengar till mensskydd så att flickor i Kenya ska kunna gå i skolan. De stannar tydligen hemma och använder gamla trasor och torkat kobajs som bindor! Gissa om underlivsinfektioner är vanligt? De får även lära sig att sy tygbindor. Jag blir bara så förvånad att det inte finns något bra alternativ, kvinnor har väl alltid haft mens, har de bara stängt in sig i en vecka varje gång? *Känner mig okunnig*

  • Sonja68

    Hej tjejer!
    Jag skickar kramar till alla som behöver och vill ha.
    På jobbet har arbetet med införande av nytt affärssystem satt igång, och jag är inblandad i en del bitar där. Så jag har suttit fast i Work shop i 2 dagar. Och nu är det massor med jobb och massor med möten och datum... och JOBB igen. Hemma är det också fullt upp med allt...så... Jag har lite svårt att hänga med här och kommer kanske vara lite frånvarande av och till.
    Jag glömmer er inte, men har bara inte möjlighet att vara inne och skriva hela tiden eller läsa ikapp. Hoppas ni förstår.

  • lanovia 08

    Sonja vi föstår, finns här när du har tid och möjlighet. *kram*

  • lanovia 08

    nu har lilltjejen somnat av total utmattning. Skall försöka få fixat lite här under tiden hon vilar. Men först några inlägg här.

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-17 19:49:14 följande:
    "håller toa-tid med bt-tid" nä, nu undrar guben om jag bajsar....

  • lanovia 08

    Leksi du måste tala med maken hela tiden om vad du känner! Han kan inte amma åt dig men allt annat kan han göra. Så se till att ta hjälp av honom och låt honom trösta o hjälpa dig.
    Har du varit utanför dörren något själv ännu? Vet första gången jag gick ute själv med hunden, stod på gräset och kastade boll med henne max 10 min. Jag kom in som en ny människa.
    Är det något särskilt du tycker kännas jobbigt? Eller bara allmänt nedstämd?

  • lanovia 08

    Daa spännande med första besöket hos BM. Kan tänka mig att det känns konstigt eftersom MF har kommit vid denna tid.
    Hoppas innerligt att det går vägen denna gång!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...