• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Hvidbrud

    Lanovia: låter bra med lite strukturering! Här hinner vi knapt med balkongen! (fast jag har planterat luktärter ) Vill också träffa er! Innan barnen är tonåringar!

  • Hvidbrud

    Idag har Majken namnsdag. Det är jätte fint tycker jag. När jag föreslog det för Batman sa han: Va? Är inte det ett pojknamn? Ja. Som Michael typ.... Näää sa jag. Så blev det struket från listan...

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-19 16:16:25 följande:
    Monologen fortsätter....

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-19 16:13:22 följande:
    Lanovia: låter bra med lite strukturering! Här hinner vi knapt med balkongen! (fast jag har planterat luktärter ) Vill också träffa er! Innan barnen är tonåringar!

    Ja!!!  (alltså till att träffas)

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-19 15:56:07 följande:
    Fantiserar om att baka äppelpaj i blommis kök. Bjuder alla på resultatet!

    Mums!! jag vill ha ugn så jag kan göra paj. Inser att vi inte kommer kunna göra pajer på hela sommaren.

  • lanovia 08

    Daa hoppas hoppas hoppas att det är graviditetstecken! jag vägrar gå med på något annat, ialla fall om jag får bestämma här ivärlden. *fattar Daas hand och släpper den inte förrän 12v gått)
    Tror nog att det var för fostrets skull de inte vill göra VUL, hjärnan bildas någon gång i de tidigare veckorna typ runt v 10 eller något sådant.

  • Hvidbrud

    Ska till köbenhavn i helgen! Första gången sen födseln typ. (nä, har varit hos läkaren en ggn på efterkontroll i höstas). Det är KARNEVAL!!! Jag och mr Batman möttes ju i det samanhänget, så det ska bli mysigt att höra lite varma rytmer och skaka numsen (=gump på danska). Dansa dansa dansa! Och picknick och liiite öl, bara för att sponsorera arrangemanget ! Hoppas att få träffa gamla goda vänner och att solen lyser. Får lust att damma av mina fjädrar och paljetter nästan Iallafall en liten topp och shorts, men jag är ju inte i den formen längre...

  • lanovia 08

    Vi får väl se hur bra planeringen håller, jag har fått stressa ner mig själv flera gånger redan idag, nej du behöver inget göra idag. Lite gött faktiskt!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...