• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

     


    passionsblomman skrev 2010-06-04 12:43:37 följande:
      Simultanförmåga har vårt släkte besuttit i urminnes tider min vän!

    Ja, jag är verkligen tacksam för att Gud utrustade kvinnan med just detta. Hur skulle det annars gå ?! Jordens skulle gå under, åtminstone skulle det mesta avstanna i vår lilla familj

  • Sonja68

    På lunchen har jag: varit till pastorsexp och bytt ut en av flickornas körtröja (fel storlek) och betalat den, handlat inför lekparksfesten ikväll, varit hem och packat in maten som jag handlat i kylen, vittjat brevlådan på pengakuvert från föräldrar som betalat till insamlingen av blombukett till fröken på sexårs (som, surprise-surprise, JAG drog igång), åkt tillbaka till jobbet, och slutligen (det bästa) ÄTIT min goda mat i matlådan och druckit Ayur Veda the. Tänk vad man kan trycka in på en timme Pust *torkar svetten ur pannan*

  • Sonja68

    Tack, passar bra till kaffet jag just nu ska gå och hämta

    Jag tänker dricka vitt vin ikväll och äta kex och ost. Så det så! Och sova ut imorgon, HA!

  • Sonja68
    Igår skrev jag ett mejl till skolchefen och frågade vad som hänt med vår protestlista ang. modersmålsstöd i ryska. Fick svar att hon läst och vidarebefordrat till den som är ansvarig för just förskolan (skolchefen är tydligen bara ansvarig för skolan).
    Suck. Min make säger åt mig att jag gör allt förgäves att det är ingen som bryr sig ändå, att de gör ändå som de vill. Bla-bla-bla. Jo, jag VET det. Men jag tycker ändå att ska de lyfta sina chefslöner och ändå göra som de vill och skita i vad folket tycker, så ska de då i alla fall bli lite störda och terrade av besvärliga medborgare som jag, medans de sitter där och gör som de vill. Liiiiiiiite störande borde det vara, samt att de då kanske fattar att folk i alla fall håller ögonen på dem. Eller, är jag bara knäpp?
  • Sonja68

    *fortsätter min monolog*
    Vet inte om jag berättat vad min sjuåriga T sa i förrgår morse.
    Plötsligt började lilla K tjura ang kläder och ville minsann bestämma vad HON skulle ha på sig. Lite skämtsamt sa jag åt henne att "nu beter du dig som T brukar göra. Ska du också bli trotsig nu. Hur ska mamma orka med TVÅ trotsungar?"
    Då säger T: "Men det behöver du inte, du kommer bara ha EN"
    "Vad menar du" undrar jag.
    "Jag har slutat vara så'n där nu"

    Det lät ju lovande... vi får se!

  • Sonja68

    Gäsp! Jag är så trött...
    Har varit på utbildning två dagar i nya affärssystemet.
    Idag har jag kvalitetsutbildning halva dagen.
    Hemma ser det ut som ett slagfält. Damm och bråte överallt. Maken har bilat upp golven på nedervåningen. Ska byta alla golvbrunnar.
    Sånt där kommer han på när vi har som minst pengar och som sämst med tid.
    Å andra sidan vill jag inte kväva hans lust att göra något därhemma, för man vet inte när den infinner sig igen nämligen!

    Så jag försöker bara hålla huvudet ovanför vattenytan.

    Kram till alla.

    Blomman, hur gick det med bilen och eskimån och sonen och alltihop ?!

  • Sonja68

    God afton!


    Jo, jag somnade 19:45, med spyhinken vid sängen. Sov hela natten, vaknade på morgonen med lite huvudvärk, svepte en treo och två koppar kaffe och sen var det borta!


    T hade sin första skolavslutning i fredags på f.m. Jag gick på den, med skallebank, sen blev det bara värre och värre på jobbet och till slut fick jag ringa efter maken kl 16 att han skulle hämta mig för jag vågade inte köra bil ! Flimmer för ögonen och domningar i ansiktet...


    Idag har vi fortsatt projektet renovering i tvättstuga och dusch i källaren.


    Golvbrunnarna är utbytta och nu har vi tvättat väggarna med målartvätt. Imorgon ska vi måla väggarna i duschen till att börja med.


    Hur mår alla ni andra?

  • Sonja68

    Kramar o pussar till alla som vill och behöver.
    Särskilt håller jag tummarna för Blommis och Daa just nu ♥
    Jag har en hell week på jobbet och hemma är det renovering i källarvåningen som pågår.
    Kramas för mig också på tantträffen!
    Ciao!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...