• Sonja68

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Ikväll ska jag med flickorna och besöka Sommardagis/fritids.
    Då ordinarie dagis och fritids stänger 4 veckor för semester så samlar de ihop de barn i kommunen som har föräldrar som INTE har ledigt exakt v27-V30, på två ställen i kommunen.  Vi har hamnat på ett dagis/fritids i centrum, så det är ingen direkt omväg för oss.
    Ikväll ska vi få besöka lokalerna och bekanta oss med sommarpersonalen.

  • Sonja68

     


    Ninnnis skrev 2010-06-30 11:17:18 följande:
    När jag och gudsonen stod i kö i mataffären stod vi och pratade om bilar. Plötsligt säger han "Men kööör, ditt pucko!" och flinar busigt. Sedan vänder han sig framåt i kön och säger "Men gååå, ditt pucko!" Jag berättade det för hans föräldrar när vi kom hem och de mumlade lite förläget att de kanske inte alltid är så pedagogiska när de kör bil...  

    Dessa ungar! Nä, man får verkligen tänka på vad man säger.
    Min T var tre år och skulle hjälpa farfar att spika i stugan i Ryssland. Så slog hon sig på tummen med hammaren och drar i med (men på ryska då) "Knulla din morsa horjävel". En typisk fras som ryska män drar till med, dock endast i sällskap med andra män, inte med kvinnor och barn närvarande. En slags shargong.
    Jag trodde farfar skulle få en hjärtattack
    Sen tittade han på mig! Jag bara skakade på huvudet och pekade på ´maken och sa: "Såna där ord finns inte i MIN vokabulär, ta ett snack med Er son istället"

    Min make fick minsann höra att han måste ha bättre koll på var barnen är när han snackar med sina polare på telefon t ex.

  • Sonja68

    Det gick bättre med nya penseln, tack. Men såg att jag ändå missat. Jag ser så dåligt i visst ljus och särskilt om det blänker. Få se om maken fixar det eller ber mig göra det eller kanske vi bara lämnar det. Petitesser enl. min mening.

  • Sonja68

    Fru Sy; jag är jättedålig på att laga mat, men den där rätten fixade jag galant
    Jag hade inga färska champinjoner, men burkchampisar gick bra det också.

  • Sonja68

    Fru Sy; Jag brukar känna som en lång, jättevass nål som sticker till någonstans i tjejmagen. På senaste tiden har det även kommit lite blod.
    Så hugg och stick, det kan även kännas lite ömt vid sex, det kan känneteckna en ÄL.

    Daa; du brukar ju känna jättetydligt, du har säkert någon bra beskrivning också!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...