Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Åhh käraste Blommis...
    *svepa in dig i en stooor o gosig filt, häller upp en stor kopp the till oss båda o slår mig ner brevid på punchverandan*

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-06-23 10:21:01 följande:
    Jag vill bara logga in och önska er allihop en riktigt skön och rolig midsommarhelg!Nu är det slutspurten på attt fixa i ordning här, vilket bla innefattar att gå ut och plocka undan livsfarliga saker som yxor och annat som ligger framme. Det kommer ju för tusan små barn hit, varav en mycket företagsam treåring....Bädda till 14 pers, putsa av badrumsporslinet, lägga ut de nytvättade trasmattorna, stryka dukar, skruva ihop extrabord och lite sådant där.Sedan är det Kalmar, lite inköp-jag tänkte försöka se om det kan finnas en klänning/tunika att hänga över min lekamen på midsommarafton. Åsså ska den här floristen visst fixa lite dekorationer till festbordet, jamen ¨då behövs det ju blommor...Ja, ni vet hur det är innan det kommer folk!Sedan, när de kommit, så lär det inte bli tid för BT. Så vi får se när jag kikar in nästa gång. Hoppas ni också har fullt upp heeeeeeeeeela veckan, så jag inte har trehundrafemtio sidor att läsa ikapp!Nu ska jag ha lite kaffe och sedan vika tvätt. Kram på er alla!

    Kram!

  • ingenjörsbruden

    Daa: ett stort grattis till tvillingar!

    Lanovia: mamma vet bäst....basta! Sen kan alla få tycka vad dom vill.

    Fru sy: skönt att makens prov såg bra ut!

    Villemoa: naaaw en liten princessa till.

    Ninnis: härligt I-landsproblem!

    Sonja o bruttan: ni är så härliga!!! Tumme ner för virriga gubbar på vägen....har haft den konversationen m pappa....suck.

    Här är det fullt upp...Busan kryper o gnisslar tänder......*brrrrrr* Jag tål INTE tandgnissel.....*ryser*
    O så är hon supermammig.....pussig o kramig

    Tänker massor på er hela tiden...nästan iallafall!

  • ingenjörsbruden

     


    andbeyond skrev 2010-07-02 13:12:20 följande:
    Hej Mirakel konstaterat! Är så himla glad att jag knappt kan sitta still! *håller tummarna för fry Sys uppvärmning*

     


    GRATTIS!!!! va härligt!!!

    Ridåläser lite i tråden...men hinner inte med för 5 öre....
    Bella far runt i hela huset...i morse rymde hon ut...trillade nog över tröskeln till entredörren o la sig på rygg på trappan (jag vädrade m korsdrag)....iofs bara ett steg ner...men ändå....jag får hålla tempot uppe!
    Samtidigt har syrran det jättekämpigt.....med barnen o maken.....han har inte slagit henne igen.....isådanafall har hon inte vågat berätta det...men ja...det är mkt på den fronten osså.....

    Men jag tror jag såg att ni skulle ner nästa vecka eller?!
    Tyvärr kör vi nog nästan om varandra....jag o syrran sticker till Östergötland o skärgården med barnen o myser där mån-fre.
    O så ska jag hälsa på gamla klasskamrater...

    Nä...nu hör jag hur Bella plockar ut dvd-filmer....suck!

    Massa pussar t er alla!

  • ingenjörsbruden

    Hej flickor....sorry för min långa frånvaro....har varit mkt... syrran o hennes töser o man.... mkt här hemma osså...maken är slutkörd men är envis som få o biter ihop o fortsätter måla o måla o måla....ett av det sista vi har kvar.... o ja....Hvidis blev hitkallad...kan man kanske kalla det.....Ninnis osså....men hon den stackarn jobbar o jobbar o jobbar......har uppstått en lite speciell situation här som gjort att jag har dragit mig lite för att ventilera i tråden...men nu har jag bestämt mig för hur jag vill göra....så nu vill jag berätta för er osså. Det är så att jag är gravid igen....MEN.....jag är så himla anti o negativ o less....humörsvägningar som går ut över Ballabus o maken...men maken kan ju ta det.....men det är synd om busan....pluss att jag INTE är i form det MINSTA för en graviditet igen....känner redan av foglossningar i ryggen o hur ska det då sluta...vikten ska vi inte snacka om.... Så jag har bokat tid för en abort....det känns helt rätt för mig o mot familjen.....visst man kan klara allt...men jag är lite rädd om mitt eget psyke.... Vill jättegärna vara gravid en gång till i mitt liv...men då vill jag kunna njuta av det o känna att även resten av familjen mår bra....så jag hoppas att ni förstår varför jag inte varit så närvarande.

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:09:44 följande:
    ((#=== ===#))*viftar med kramgubbens armar så det når ända till Skåne*

    *viftar med o möts halvvägs*

    Du e goooooo

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:08:17 följande:
    Men Ingis! Då VAR det ju rätt att vara lite orolig iallafall!Gumman!Här får du en kram  #=== ===#

    Det värsta är....jag TRODDE aldrig att jag skulle kunna komma fram till att välja abort...men när jag bokade tiden så kändes det så himla rätt.....så jag mår väldigt bra...förutom illamåendet alltså!

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:13:05 följande:
    Fy vilken jobbig grej att fundera över och fatta beslut om!...och VARFÖR kan inte de där plussen komma där de faktiskt känns positiva och inte tvärtom? Vad säger din make? Han som inte brukar vara mycket bättre på kommunikationen än min menar jag. Är ni överens? Eller säger han inte så mycket utan målar vidare?

    Han säger att han stöttar mig i vilket beslut som....men vi är båda rörande överens om att det känns mindre lägligt....han vill så klart osså ha fler barn...men inte riktigt nu....han var så försiktig o rätt att trampa på några tår så han var riktigt gullig!
    Nä så i denna sak så har han varit duktig på att kommunicera....för en gångs skull!

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:13:05 följande:
    Fy vilken jobbig grej att fundera över och fatta beslut om!...och VARFÖR kan inte de där plussen komma där de faktiskt känns positiva och inte tvärtom? Vad säger din make? Han som inte brukar vara mycket bättre på kommunikationen än min menar jag. Är ni överens? Eller säger han inte så mycket utan målar vidare?

    Ja....o vi våra dumma nötter trodde att PCOn skulle göra det lite svårare för oss.....
    *virrar på huvudet*
    Känns så orättvist....skulle så gärna vilja ge bort detta plusset till någon som verkligen vill ha det.....tycker att DET är sorjligt(eeeeh det ser ju helt fel ut....nåja...det är skånska)

  • ingenjörsbruden

     


    passionsblomman skrev 2010-07-24 14:16:01 följande:
    Vet ni vad, att här regnar det så det är utfärdat klass 1 varning. Det ska visst komma sisådär en 70 mm idag. Det är ganska mycket vatten. Och igår regnade det också mest hela dagen-jag är jätteglad!!! Nu kanske gräsmattan blir grön igen, och jag behöver inte förklara för någon varför jag liggeeerinne med min bok och vägrar gå ut.

    ganska mkt vatten?! Det är väl en hel ocean...typ?
    men göööttigöttgött för gräsmattan!
    Peeeerfekt liggainneoläsaodrickate-väder!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...