Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Hvidis, raser som är lite mjukare  psyket och sådana som gärna VILL vara med.
    Naturligtvis är det individuellt hur en hund är i skallen OCH ägaren formar också mycket. Ffa så är det ganska ofta ägarens fel om hunden blir dun i huvudet på riktigt.
    (Här är det lätt att dra paralleller till odrägliga barn och slapptaskar till föräldrar...)

    http://www.taweis.se/
    Den här rasen är jag välbekant med. Det är en Spaniel och de brukar, precis som Lanovias rastips fungera utmärkt i familjer.

  • passionsblomman

    Åh Daa! Det är väl klart att du ska åka och kolla! Fy för de därdrömmarna!

    Och FY Sonja för sådan huvudvärk! Usch, jag vet tyvärr precis hur den känns. TUR att den släppte såpass snabbt så du inte legat hela helgen!

    Fru Bygg, sommarstuga?! Vad KUL! Berätta mer!

    Ninnis, bajshundar....en anledning att jag gillar katter är att de liksom aldrig kommer å sådana där äckligheter!
    Men nu i midsommar kommer det fyra hunvalpar som bara är tio veckor eller så och bor här. Det tycker min son ska bli väldigt roligt.

    Det är OK med mig. Jag har vedat, varit på fotboll, minglat med folk i byn på ICAS 1-årsjubiléeumsfest i lördags och lite sånt. Det har avarit en bra helg. men nu är det dag 28 och de där välbekanta känningarna "nu-kommer-indianerna-när-som-helst" har infunnit sig. Det innebär att trots att det är en vecka kvar till mitt testdatum så går man ju nu och väntar sig rött hela tiden. Fram tills igår har jag faktiskt knappt tänkt på hela grejen...
    ...men nu börjar den där Vidriga Väntan Veckan, så nu övergår väl toabesöken i vanlig ordning från vanligt lättande på diverse tryck, till pappersanalys och överdriven torkning...

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-06-14 12:24:56 följande:
      Men å andra sidan äter de hårbollar Jag hoppas att kommande vecka går fortfortfort och att det bara blir bra besked framöver!

    Det gör ju hundar med! De äter förövrigt bajs och allt möjligt annat läskigt också. Fast de är charmiga emellanåt också. Ungefär som barn...

  • passionsblomman

    Trams! Jag är inte klokare än nån! Särskilt inte dig!
    Nu ska jag ta mig samman och lyftapå min trinda röv och pallra mig ut till vedhögen.

    Min samboo blev så väldans stolt över mig och glad över vedstapeln jag byggt igår så jag gör gärna en ny idag!

    Ha en bra fortsättning på dagen mina sköna!

  • passionsblomman

     


    Ninnnis skrev 2010-06-14 14:15:13 följande:
    På tal om äckligt hundbajs. Det går en liten grus/gräsväg förbi vårt hus där folk ofta passerar med sina hundar. Igår hittade vi TVÅ stora högar med hundbajs precis vid vår uppfart, exakt där jag kör upp med bilen. Jag fattar inte hur man kan låta sin hund lägga en stor hög helt öppet och bara låta det ligga?! Och två olika, dessutom

    FYYYYYYYYYYYYYYYYY Fan vad sådant är ÄCKLIGT!!!!!!!!
     *utbrott*

  • passionsblomman

    Tack för kramar hörni. Nu behövs de verkligen.
    Särskilt TACK söta Ninnis för ditt gulligaa meddelande på morgonen!
    Jag mår inte så bra idag. Eller igår heler för den delen. Nu vaknade jag med precis den där "vissheten" att "nu har blodet kommit" och så ska man gå upp och kolla... Det känns precis exakt och på pricken som alla andra gånger då man vet att mensen är på väg. I magen, i ryggen och på humöret.
    Jag är trött så jag igår kunde ha somnat stående och irriterad, ja ni fattar.

    Besök på AF och samtal om min yrkesmässiga framtid var det igår. Det får erkännas att det engagerar mig måttligt mitt i allt. Fast hon är bra, min handläggare och vi pratade ju bort en stund av dagen iallafall.
    Pratade gjorde jag med sambon med, fast inget kul, för han var helt bäng på morgonen så ja blev skitledsen och sedan hoppades han att det inte behövdes pratas om när jag kom hem utan att det skulle gå över av sig själv...Har jag sagt att jag lever med en struts?
    Nå, småningom redde det väl ut sig.

    Det är dag 30 idag.
    Jag är så säker på att det ska blöda att jag inte kunnat med att logga in och skriva att det inte kommit blod än, "jo för det kommer säkert precis nu när jag skriver, -bäst att gå och kolla..." *torka torka* jaså nähä, jamen då kommer det om en liten stund då...

    Usch, man blir ju helt dum i huvudet!
    Och så har jag fått en svampinfektion mitt i allt progg-kladdet. DET kändes ju rätt onödigt ovanpå allt annat.

    Så, nu har jag vräkt ur mig hela min tirad av ET-ångest och toalettskräck.

  • passionsblomman

     


    Daa skrev 2010-06-17 12:59:02 följande:
    Tillbaka. Det såg bra ut. Två små krumelurer med pickande hjärtan. Maken och jag flinar fånigt, men begriper mest ingenting. Tack för allt stöd och all peppning. Jag var så sjukt nervös på förmiddagen. Nu måste jag hjälpa en arbetskamrat.

    Vänta nu lite här...*sätter mig på arslet*
    Ska ni ha TVILLINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    MY GOD!

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...