• Amorosa

    Värmlandsbrudar 2010

    Hej!


    Dax för en ny tråd sen den gamla stängdes. Nu närmar det sig med stormsteg för många av oss. Vi får hålla ihop nu och fortsätta dela stort och smått.


    För min egen del är det klipp och klistra med de egna trycksakerna som gäller de närmaste veckorna. Hur går det för er andra?


     


     

  • Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010
  • VB blivande VD

     


    bobods skrev 2010-06-18 17:12:49 följande:
    Grattis Amorosa! Och vad roligt att läsa om din möhippa Karlstadtös. Låter superkul! Imorgon bär det än en gång av till Degerfors, denna gången ska vi hämta min m2bs färdiga vigselring. Förhoppningsvis är även min klänning och hans kostym färdiga så man kan få hem dem äntligen Valde ut min klänning i februari och det enda som skulle göras var att släpet skulle kortas av något, så det borde vara färdigt nu tycker jag. Hoppas även på att de kan hjälpa oss att sy upp plastronger som passar tärnklänningen - vi bestämde oss för att köpa väst och skjorta från mytuxido.se men plastronger vill vi gärna se IRL så att färgen blir rätt.  Får ni någon semester brudar? Eller går hela semestern åt till bröllopsplanering?

    Klok att se till att färgen blir rätt! jätte svårt när man bara ser på skärmen är ju inte alls samma sak som att se och känna på.
    väntar på att dom ska ringa från degerfors så jag också kan åka dit!!!

    jag har semester 33-35 vi gifter oss 34
    har sparat några dagar så jag kan ta ut om jag behöver under sommaren

    har insett att jag har gått upp i vikt så måste nu ta tag i detta börjar efter midsommar då jag inte vill sitta och dricka shake när dom andra momsar i sig gottis!!!

    Har nu bestämmt att vi ska köpa tallrikar då dom som finns på plats är hemskt 70tal med den bruna randen som ni kanske kommer ihåg från skolmatsalen!
    Så inköpslistan hos IKEA växer så det knakar och med tanke på att köket från IKEA anlände idag så då står man snart utan kök och jag som ska göra 2 bröllopstårtor till 2 vänner 26 juni säger bara mamma here i come

    Nu blir det Tacos!!
    sen jobba
    lite kul lite jobb

  • cajeli

    Två veckor, endast två ynka veckor kvar, jag börjar bli nervös. Har under veckan dubbelkollat alla saker som vi har bokat, och allt har klaffat.

    Bordsplacering har vi startat med, det får ta några dagar, vi sätter ut en del och funderar igen innan vi fortsätter.

    Semester tar vi efter att vi har gift oss, känns som att vi vill ha semestern till att vila och njuta av det som varit. Kommer vara ledig två dagar innan vigseln, är jag ledig längre finns risken att man bara springer kring och har bråttom : )

    Grattis Amarosa! Härligt att dagen blev så bra.

    VB; ni har inte kollat om det går att hyra porslin någonstans, ifall ni inte vill ha en massa tallrikar ståendes.

    Trevlig helg!

  • Maliinka

    Grattis Amorosa! Låter helt underbart!


     


    Karlstadtös, härligt med hippa! Kul att det blev så bra!


     


    Mrsmuffin, härligt att du inhandlat det mesta!


     


    VB, visst minns jag den bruna randen Men kommer ni ha nytta av alla tallrikar sen, annars kanske ni kan hyra (som cajeli var inne på)?


     


    Här är vi stressade upp över öronen. Exakt en vecka kvar idag. Egentligen är det någo inte så himla mycket kvar, så en del av det som jag känner som nervositet är nog helt enkelt nervositet. Men i det sista här nu så har vi bestämt att ha en tipspromenad för gästerna medan vi fotograferar eftersom det kommer ta längre tid än vi först trott, så den måste vi göra. Och skriva tacktal. Och ev. tal till varandra. Och checklista över dagen. Och packlistor. Säkert mer som jag inte kommer på just nu... Är även lite irriterade på våra föräldrar som bestämmer saker över våra huvuden... grr...


     


    Ingen semester här inte, då jag är föräldraledig och sambon arbetssökande...

  • VB blivande VD

    har sett ett par tallrikar på IKEA för 5 kr dom såg ok ut men ska åka dit och kolla på dom tror inte att jag kan hyra tallrikar för mindre än 5 kr st.

  • bobods

    Idag har jag bokat make up store för sminkning, trodde jag var ute i sen tid men de hade bara en annan brud 7 augusti  


    Har också varit på Drakes och beställt blommorna. 


    Vilket ställe i stan har bäst ansiktsbehandling och nagelbehandling? Jag har aldrig gjort någotdera förut så jag vet inte alls vilka ställen det finns - mer än det jag hittat på internet

  • Maliinka

    VB: Oj, det var billigt!
    Bobods: Skönt att de hade tid!

    Imorgon ska sambon till Degerfors och hämta kläderna han ska hyra... Jag ska kolla efter något hårsmycke... Och vi ska göra klart vår tipspromenad... Annars har vi nog det mesta under kontroll tror jag Jo just ja, köpa brie och så ska jag baka lite bröd (förmodligen på onsdag). Men sen så... måste vi vara klara! Ujujuj, ska bli skönt när allt detta är över, är så nervös att jag inte kan somna om kvällarna... Hugaligen! Nej just ja ett par saker till, skriva tal till blivande maken samt tacktal till gästerna... Hilfe! Är verkligen ingen talare och känner nästan lite ångest inför det...

  • VB blivande VD

    Var till tårtpinglan igår och handlade
    köpte min cake topper!

    Maliinka: såg inga hjärtan som vi hade pratat om men fixar väll nått annat i stället

    Idag har jag varit på IKEA och shoppat vaser för 5 kr st samt några snacks skålar
    Kan ju använda grejerna sen så det kändes inte så onödigt
    Är inte säker på om jag gillade tallrikarna för 5 kr men de är betydligt bättre än dom som finns på plats iallafall enligt min mening!

    Passa på att njuta av kvällen!!!!

  • Maliinka

    VB - okej, blir säkert jättebra, litar på dig Vet du än om du kan göra tre tårtor liksom ovanför varandra på ställning, eller blir det två st som står på varandra? (Vet inte hur jag ska skriva men du vet vad jag menar ) Kul också att handla på IKEA, låter som att du gjort en del fynd!


    Vi har förresten bestämt att mannen ska hålla tacktal från oss båda, men jag måste ju ändå förbereda tal till honom! Han är på svensexa ikväll så jag sitter nog en stund ikväll när barnen sover...

  • cajeli

    1 vecka kvar och att göra lista verkar just nu bara bli längre och längre, fast idag firar vi midsommar och kommer igen med nya krafter imorgon och under söndagen.
    Trevlig midsommar till er allihopa!

    Lycka till Maliinka, hoppas dagen blir bra imorgon!

  • Maliinka

    Tack Cajeli!
    Vi har också firat Midsommar idag, först lunch hos föräldrarna och sen dans vid Träfotere, det är först nu på kvällen som det varit stressigt, har varit till lokalen (Träfotere igen) och ställt i ordning bord bl.a.

    Är fortfarande inte klar med mitt tal till blivande maken Men har det lite grovhugget, ska slipa på det i morgon...

    Hoppas allt rullar på för er alla! God natt!

Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010