• Amorosa

    Värmlandsbrudar 2010

    Hej!


    Dax för en ny tråd sen den gamla stängdes. Nu närmar det sig med stormsteg för många av oss. Vi får hålla ihop nu och fortsätta dela stort och smått.


    För min egen del är det klipp och klistra med de egna trycksakerna som gäller de närmaste veckorna. Hur går det för er andra?


     


     

  • Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010
  • Maliinka

    Faktiskt så har hår och smink löst sig, fick napp på Fröken Röd som har flyttat till Martins parfym. Jätteskönt. Känns som att allt flyter på bra nu igen.

    Vi har också varit och tagit en extra titt på lokalen, det känns bra att ha det lite färskt i minnet.

    Hoppas att det flyter på bra för alla!

  • cajeli

    Skönt att det löste sig för dig Maalinka.{#lang_emotions_smile}

    Här rullar det på, har snart fått tag i alla dukar från IKEA vi behöver, har 11 men kommer nog att behöva 12 el 13 så det blir att ta en tur till IKEA igen snart, har bara varit där tre gånger denna vecka!

    Nu ska vi börja med att göra bordsplaceringen, det känns som att man behöver fundera en stund kring den, det är inte bara att sätta folk lite hur som helst, man vill ju att de ska ha någon behållning av kvällen och sitt sällskap.

    Inseer nu att det bara är 6 veckor kvar, det som kändes som en evigthet nyss börjar att dra ihop sig, har en del som måste vara klart inom två veckor då jag så lägligt kommer att vara bort en vecka, kanske inte optimalt inför ett bröllop men vad gör man.

  • VB blivande VD

    ska kolla dukar samt stolsöverdrag från IKEA nån dag (stolsöverdrag=knoppa lakan)
    kan tänka mig att köpa beggat men så fort man svarar på annonser så är dom redan sålda sen vore det ju skönt om man slapp frakt så bäst är om nån i karlstad säljer för kostar dom 15 beggat och sen frakt på det kan jag lika gärna köpa nya....

    klart:
    Kyrka
    lokal
    inbjudningskorten skickade
    klänningen är beställd
    mina skor (vill egentligen ha ett par andra har dock inte hittat min drömskor än)
    maten mer eller mindre klar
    sonens kavaj (skor och skjorta kvar)
    lite dekoration till borden
    hotell
    Hår och smink

    Kvar:
    ringar
    tårta
    BM kläder
    hindersprövning (fixar det till veckan)
    bordsplacering
    min väska
    Lunch hos frisören

    har säkert glömt nått

    åker ni på bröllopsresa?
    Vi kommer inte att göra det.

  • londonaire

    hej alla!
    ojoj vad tiden går... nu är det dags. om tre veckor är jag precis nybliven fru. här dundrar allt på i en väldig fart men vi har nog rätt bra koll på läget även om det inte känns så. det mesta är bokat som ska bokas.. det enda jag inte riktigt känner hundra inför är ju något viktigt. min klänning.. det har krånglat o krånglat så jag har haft tre olika varianter. till slut köpte jag en för att säkert ha en och den är ju fin o så men inte min dröm... men men nu får det bli så!
    hoppas allt lunkar på för er!

  • VB blivande VD

    haha var till IKEA men kollade på allt utom knoppalakan.....

  • Karlstadtös i Stockholm

    Kul att höra era uppdateringar! Här rullar det också på. Vi har nu börjat med festprogrammen och det tar ju lite tid... Sedan är vi på jakt efter bröllopstårta. Någon som har något tips eller har hört om något bra? Det är ju lite krångligt att sitta i Stockholm och boka allt, men det går ganska bra tycker jag. I helgen fick jag min provuppsättning och prov-make och jag kände mig SÅ fin. =) Nu ska ag bara bestämma mig för vilken blomma jag vill ha i håret. De uppsydda tärnklänningarna ifrån Kina kom förra veckan och de var helt perfekta! Både i färg och form. Skönt!


     

  • MrsMuffin

    Hej allihop, jag har varit en smula frånvarande på grund av tidsbrist... Kul att läsa om hur det går för er alla! Jag har lite smått panik, idag är det prick TVÅ månader kvar tills vi gifter oss. Gaaah!!!! Tycker inte vi hunnit någonting.. Vi har iaf köpt papper etc till alla festhäften, daaamn vilket megajobb. PUH. Ser inte fram emot att sätta igång haha. Dessutom har jag hunnit med att boka in möte med fotograf, präst och frisör.

    Annars står allt still känns det som...börjar bli minst sagt nervös, fy 17. Hur är det med er andra?? Bröllopsnerver?

    Kul med ny tråd förresten, tack bobods som visade mig vägen!


  • Maliinka

    Oj vad ni jobbar på! Kul! Här har vi mindre än 4 veckor kvar och nervositeten börjar komma krypande!

    Londonaire - Kan du inte lämna in den till en sömmerska för att fixa till klänningen så som du vill ha den?

    VB - ingen bröllopsresa här med 3,5-åring och bebis på 7 månader Dock en natt på hotell, gött det! Har dock funderat på weekendresa i höst/vinter när Liten iaf blivit över året.


    Någon som vet var 17 man kan köpa "finbyxor" till barn (strl 110)?

  • agtä3

    maliinka: Det beror på vad du tänkt dig, kostymbyxor, eller valiga finbyxor? Vi köpte på lindex, ett par gråa"finbyxor", inte direkt kosymvariant kanske men nästan.

Svar på tråden Värmlandsbrudar 2010