• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    telis - Åååh, idag var precis rätt dag att fråga! Han åt två hela skivor blodpudding till lunch (glutenfri variant som är rund, så skivorna är lite mindre än vanlig blodpudding, men ändå!!), och sen massor med lasagne till middag!! Fast jag ammar fortfarande 2 gånger per natt och ofta vaknar han minst en gång utöver det. Ammar gör jag även morgon middag kväll, men det är ändå hälften så mycket som för bara några veckor sedan, så jag är glad.
    Han äter sånt han kan äta själv (gjorde frikadeller igår som han slukade), men ratar all barnmat, precis som storebror...
    Och dessutom klarar han numera mjölkprodukter, tjohoo! Han blir lite fisig men verkar inte ha ont i magen.

    Nu ska jag också krypa i säng, kanske drömma om mitt eget bröllop?! Jag menar, drömma kan man ju göra.

  • _koko_

    Hej raringar, long time!
    Har befunnit mig i total radioskugga sen midsommarafton men är nu hemma igen eftersom en härlig vecka.

    Härlig trots att jag varit förkyld precis hela tiden och sambon dessutom pajjat ryggen (fast den är bra nu igen som tur är). Vi har haft så himla bra värdar och blivit uppassade hela tiden! Grymt härligt! Kan tänka mig att det är så det är att vara gäst hos dig också PB.

    Har försökt läsa ikapp det mesta men minns inte vad jag kommenterat tidigare... Grattis oupsie och piggis om jag inte sagt det redan, stort, STORT, grattis!!

    snaily - Jag blev mest ledsen när jag läste hur ert senaste läkarbesök gick, jag trodde verkligen att ni skulle få träffa någon specialist och få klarare besked... Hoppas det blir ett riktigt bra och noggrannt UL i stället och att ynglet fortsätter bubbla nöjt i magen din.

    lappis - Vad härligt att besöket gick så bra och att det mesta nu är avklarat! Det största, dvs beslutet, är ju kvar, men det är ju inget ni kan påverka mer nu. Eller behöver, fallet är ju solklart!

    AM - Får vi se er i grannfejden snart? Tittar på det just nu, och de är ju helt galna! Hoppas din galne hyresgäst far dit pepparn växer snart.

    Oms - Spännande om tv-produktionen, låter ju riktigt intressant att se!!! Ännu mer om t ex nenne och lappis är med.

    Bröllopsresa hoppas jag på att få åka någon gång.

    Nu måste jag sova, förlåt säger även jag för allt jag glömt att kommentera!
    till alla!

  • _koko_

    Hej i tråden! Herregud, vilken smygläsare jag blivit!! Ska försöka kommentera lite, sitter med en flaska rotari rosé som enda sällskap, kan ju bara göra det enklare.

    PB - Du skriver så oerhört poetiskt och vackert, jag vill köpa din diktsamling!! Men jag önskar förstås allra mest att du inte hade så mycket smärta att skriva om. Stor varm kram!

    telis - Åh, vad jag känner igen mig!! Jag har brutit ihop fullständigt ett par gånger sedan lillebror föddes. Då klarade jag över huvud taget inte att gå ur sängen på en hel dag (utöver toabesök då, och som tur är har det inträffat på helger då sambon kunnat ta allt ansvar för barnen). Jag grät och sov om vartannat och nästa dag kände jag mig inte riktigt lika bedövad... Sömnbrist är vidrigt, riktigt vidrigt. Och just det där att man aldrig vet hur länge de tänker sova just denna gång, 15 minuter eller 2 timmar...? Tortyr. Bokstavligt talat.
    Lillebror är nu snart 11 månader och för ett par nätter sedan sov han faktiskt hela natten, mellan ca 21 och 06. Såklart kände jag mig tröttare än någonsin dagen efter, men samtidigt stärkt, för händer det en gång kan det hända igen.

    Tinga - Vilken fantastisk resa, och vad roligt att få läsa om den!

    hattis - Det FÅR INTE vara något annat än en liten ofarlig blödning, slemhinna eller liknande. Så det så!

    snaily - Klart jag minns ån!! Och resten av sommaren, tja, vi ska vara hemma mycket (kanske er tur att hälsa på oss??), ta en sväng till till st annas skärgård, och kanske kanske blir det en tur till nennes trakter (OM vi får komma på fika hos familjen nenne vill säga ).

    nenne - Yes, decleor har jag, men de har många olika varianter. Antirynk slog jag till på den här gången, kändes helrätt! Har du något tips på var man kan hyra stuga eller liknande i dina trakter?

    lappis - Grattis till makens mc-kort och nya bilen, men klart det kan vara sentimentalt att säga adjö till något man har en massa minnen till...

    Vi har äntligen skaffat en katt till, hoppas bara de blir kompisar nu... Det blev ju aldrig de förra och efter en vecka känns det inte solklart den här gången heller. Inga direkt slagsmål men "gamla" katten håller sig undan, kommer bara in för att äta... Fan, tänk om han också försvinner, vilket jäkla katt-koncentrationsläger...

    Och där blev det 2-1 till uruguay. Inte för att jag är särskilt fotbollsintresserad, men det går ju inte direkt något annat och tvn är rätt skön att ha på i bakgrunden.
    Är gräsänka sedan i torsdags och är rätt stolt över hur bra det har gått att rodda två barn själv. Fast i samma stund jag tänker den tanken skäms jag eftersom jag inser hur många ensamstående det finns vars vardag ser ut såhär precis hela tiden...

    Bäst jag postar...

  • _koko_

    Håller förresten på och ska boka min NY-resa och vill höra vad ni tror: jag funderar på att boka rum på Waldorf Astoria, är det lyxigt som man tänker sig eller lever de bara på sitt namn? Det är nämligen inte så jättemycket dyrare än många mellanklasshotell (när jag kollar på Ving Weekend). Tänkte att det vore lite coolt att se det i verkligheten, man har ju sett hotellet på film rätt många gånger.

    BS - Bra fråga, drottninghuset ligger inte riktigt lika bra i munnen.


     

  • _koko_

    muggles - Härligt! Och visst är det fantastiskt när de börjar prata, kan bara hålla med! Conny är ju lite yngre än Moa och har ju inte kommit lika långt. Men han rättar oss hela tiden! "titta en fågel" "ja, det är en skata" "nä, det är en fågel!" 

    Jag gillar INTE när det är så varmt på kvällen som det är nu. Barnen (framför allt lillebror) sover så dåligt och vi med, måste ha fönstren öppna överallt och det blir ändå inte svalt. Vi har air condition-funktion på vår luftvärmepump och det hade ju varit bra om den inte hade suttit i källaren, där det redan är svalt. Vi borde flytta ner, men det gör vi väl samma dag som vädret slår om...

    Nu är ju fotbollen riktigt spännnade!

  • _koko_

    lappis - Men herregud, alla andra hotell jag funderat på har jag kollat på tripadvisor, men inte det. Tack för påminnelsen. Men det finns ju OÄNDLIGT antal hotell i NY, SÅ svårt att veta vad man ska välja! Var bodde ni?

  • _koko_

    lappis - Håller med, det allra bästa är att vi är lediga också, vi brukar vara väldigt dåligt på att pricka de fina veckorna annars... Men noll ventilation gör det svårt vid läggdags.

  • _koko_

    Det gick såklart inte att boka via weekend-dealen... Hum hum hum, kanske får ta en vända till och kolla flyg/hotell separat igen, verkade bara bli så mycket billigare att boka weekendpaket...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen