• _koko_

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    pirr - Kan bara bekräfta det telis skriver. Ofrivillig barnlöshet är klassat som sjukdom och därför kan arbetsgivaren dra kostnaden på bruttolönen (men bara den anställdes del av kostnaden om man ska följa reglerna). Men det är alltså upp till arbetsgivarens goda vilja, och kliniken måste fakturera arbetsgivaren.

  • _koko_

    1000 MEGAKRAMAR till snaily, vafan!! Usch vad jag inte hade önskat detta åt er! Så jävla jobbigt att ens behöva fundera i dessa banor, SKIT!!!! Förstår precis hur du tänker, när man kämpat så för detta lilla barn, hur kan man då ens fundera på att ta bort det?? Jag ville egentligen aldrig göra kub med något av barnen men med conny kände vi att vi redan hade risker nog (bla eftersom jag fått 5 olika antibiotika under de kritiska hjärnutvecklingsveckorna), så då kändes det ändå rätt att göra det. Med lillebror övertalade sambon mig att vi borde göra det och hade en poäng i att vi nu redan hade en familj att ta ansvar för.

    MEN, jag är evigt tacksam för att vi fick bra resultat (vet inte riktigt vad du tänkte på sweet? ) båda gångerna, för vi var inte alls överens om vad vi skulle göra om vi fick dåliga odds... Dvs vi gjorde precis så som man ABSOLUT INTE ska göra...

    Sen mitt inlägg i kungadebatten: Jag gillar inte kungen och drottningen (tycker de beter sig fisförnämt nuförtiden), men tycker däremot om Victoria (ensam i tråden??  )! Tycker även Madeleine verkar ha vuxit till sig de senaste åren. Carl Philip har jag ingen uppfattning om.

    Helgens namngivning gick strålande! Smörgåstårtorna (en fisk och en kött) blev jättegoda trots att jag och bakmaskinen var riktiga ovänner ett tag, och glassen (jordgubb, vanilj, mörk choklad och mjölkchoklad) blev MMMMMmmmmm.
    Ceremonin blev oerhört känslofylld, både jag och min pappa snyftade lite under vår dikt respektive tal. Vädret var ju inte på vår sida så det var tur att vi inte var så många.

    Håller tummarna för EA, muggles PB och Piff nu, hårt hårt hårt!!

  • _koko_

    AM - Jag vill se dig på tv!!

    Välkommen hem lappis! Skicka iväg filen du, jag tycker det låter som att du jobbat jättehårt med texten och kan inte tänka mig annat än att den är bra! Hoppas du lyckas peppa maken också.

  • _koko_

    lappis - Du får ta fram piskan till maken, ja, den du har i garderoben.

    ore - Jag tyckte den andra verkade smart! Om man tittar på alla bilder och ser att man kan fästa den i styret också, men det kanske man kunde med den första också?

    tinga - Önskar jag kunde göra mer än hålla tummarna...

  • _koko_

    AM - Ja just det, parasoll! Har jag nästan glömt att det finns (jag har dessutom två...), herregud... De är dock svåra när det blåser.

  • _koko_

    Åååååh, vad jag har missat mycket i helgen! Tusen kramar till EA med make. Fast mest till EA eftersom maken inte riktigt fattade läget.

    Sen lika många kramar till snaily. Tänker på er hela tiden!!! Ignorance is bliss ibland, men den här historien MÅSTE få ett lyckligt slut! 

    Och sen fortsätter jag med ett HEJJA MUGGLANS ÄGG!! Snacka om kvalitet! Coolt med studien också, lova att berätta resultatet för oss (när det nu kommer). 

    AM - Undrar vem conny ska få ge napparna till, kanske tomten? Tror inte det riktigt är läge för honom ännu, han har sin första mamma-period just nu... Hoppas det fortsätter lika "smärtfritt" med livia.

    nenne - PROPP!! Lät ju skitläskigt! Lägg upp fötterna och be P hämta glass och godis!

    Min helg har varit intensiv minst sagt! I fredags var jag på födelsedagspartaj som visade sig vara ett bröllop! Sjukt roligt och väldigt oväntat! Första festen (förutom vår egen födelsedagsfest då, som iofs höll på till 3...) sedan lillebror föddes, så jag passade på att ha lite extra roligt. Fick betala för det på lördagen, men det var det värt trots att sambon åkte iväg på svensexa lö-sö. Igår var det fantastiskt väder så vi var ute hela förmiddagen, gick ner till badplatsen och fikade, conny badade fötterna (och shortsen...), och sen åkte jag och barnen till mina föräldrar (en kompis sov över för att hjälpa mig). Mors dag har jag talat om för sambon att han får fira en annan dag!


    Bäst jag postar och ser hur mycket ni hunnit skriva under tiden...
  • _koko_

    Det var ju hanterbart antal inlägg.

    lappis - Härligt att ni har så bra kontakt med utredaren!

    tinga - Att ni inte provar flera saker samtidigt, vad beror det på? Tänkte på det du skrev ang smör kontra ädelost.

    sweet - Om man funderar på att åka till NY ska man undvika halloweenhelgen? Har hört att det även är maraton den helgen (och ev basebollfinal?)? Är det mycket dyrare då?

    Håller tummarna hårt för fint väder så vi verkligen kan ha champagnepicknick, blir så dyrt att köpa champagne på något brunch-ställe...
    Jag bor ju i förorten, men om ni inte har något emot att åka lite pendeltåg kan vi vara här om vädret är kasst. {#lang_emotions_cheers}

  • _koko_

    nenne - Asså känner jag inte efter är jag pigg som en mört! Haha, hälsohitler! Gäller förbudet bara dig? Isf får han ju skärpa till sig.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen