Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    EA. det blir ju till att bita ihop på VUL, vilket skräp. Fast det är ju för en god sak förstås.

  • BrudSommar2006

    Nenne, blähhh för falukorv, jag tar paraplydrinken eller Muggles Cosmopolitan!


    Tack för huslänk, påminn mig igen, varför flyttar EA??

  • BrudSommar2006

    Koko, oj, jag missade hela dramatiken igår, hur har det gått? Vet ni om det är någon på dagis som varit sjuk?

  • BrudSommar2006

    PB, jaså du åkte på det också stackare. Hoppas att det värsta är över idag.

  • BrudSommar2006

    Astrid Lindgren är hopplösa, vi satt i ett rum och väntade en hel dag innan de ens kom och tog rs-prov. Alltså inte i väntrummet utan vi fick träffa läkare i omgångar, ändå händer inget på en hel dag. Det fattar man ju vilka köer det blir om det tar så lång tid för dem att bara ha alla patienter sittandes i olika rum hela dagar. Att åka in själv med ett barn är nästan omöjligt för man har inte minsta möjlighet att få i sig något att äta eller dricka själv, då får man ha med sig matsäck.

  • BrudSommar2006

    Vad innebär egentligen hjärnskakning? Hur konstaterar man det och hur behandlar man det?


    Snigeln, har du testat blodsockret än? Trist om du åkt på graviditetsdiabetes men det får väl gå det med, slut på lördagsgodiset bara antar jag... och frukt och vad det nu är man ska undvika. Du råkar inte veta vad du har i vanliga fall. Fast nej, vem vet det egentligen, dum fråga!

  • BrudSommar2006

    Koko, är namngivningen imorgon eller söndag? Om den är söndag och ingen annan blivit sjuk imorgon borde det väl fortfarande fungera? För då borde de väl ha fått komma hem också? Vilken otur att han råkade stå just framför en spegel.

  • BrudSommar2006

    Tinga, vad trist att det vände tillbaka igen när det gick så bra. Snart är han väl så stor att det går att prata om det lite mer med honom, kanske blir det lättare då? Fast måtte det ni klara er utan sonden snarast i alla fall.


    Vad det gäller att vara tvåbarnsmamma så tror jag att jag hellre tar två Astrid än en Iris, fast när hon är på rätt humör så är hon fantastiskt mysig. Synd bara att det fungerar så dåligt med maken. Han är så trött på att bara få skit från henne att han blir sur för ingenting känns det som nu också men det är väl lätt för mig att säga. Han funderar på att sluta vara hemma på fredagarna för det blir bara bråk och otrevligt i alla fall dem emellan. Tyvärr lär det ju inte hjälpa om han börjar tillbringa ännu mindre tid med henne men jag vill inte bråka, han får göra som han vill.

  • BrudSommar2006

    Var det inte någon som sade Humlan? Fast vad back upen är vet jag inte.


    Iris dreglade hur många månader som helst (vi hade snusnäsduk på henne) pch gnagde på händerna innan tänder kom och Astrid verkar bli likadan men man vet ju aldrig när den däer första tanden kommer.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen