Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Hej alla, någon större aktivitet har det inte varit här ser jag som tur är för det har varit lite stressigt med dopet men nu är det över och det blev jättebra, även om makens föräldrar var ledsna för att maken bråkade med dem, som vanligt tyvärr, stackarna. De slet verkligen med maten och det blev jättebra, fast vi hade hellre sett att vi fick hjälp med barnen så att vi kunde städa och handla och få färdigt och så att vi beställt färdiga plankor med mat och sluppit ha kaos i köket i flera dagar. Fast då fick ju inte svärmor visa hur duktig hon var i köket... Jaja. Prästen var helt fantastiskt inriktad på barn vilket var så kul. Bland annat fick hon samtliga att sitta och blinka med händerna och sjunga Blinka lilla stjärna!

  • BrudSommar2006

    Sladd ur, va? Det som är så fint väder!


    Hej Lapinette, kul att ha dig tillbaka här! Jag hör att ni haft det bra! Träffade förresten sysslingen en stund på dopet i lördags.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, men har man förverkat sin chans att få adoptera då eller är man forfarande först i kön att bli erbjuden nästa barn?

  • BrudSommar2006

    Snigeln, kanske höra med Frejis? De fick dåliga värden, struntade i fvp eftersom de försökt i så många år och fick sedan ett friskt barn.

  • BrudSommar2006

    Kungafamiljen, hm, vet inte riktigt vad jag tycker om dem. När min chef var ordförande för Nobelstiftelsen förut så hade han en del möten med drottningen och det var alltid så fånigt med vissa klockslag som det passade att prata i telefon och så de där nobeltalen jag korrläste, då fick man anledning att verkligen fundera över vad som sägs i dem. Fånigt.


    Nenne, hur kan man plantera växter upp och ner? Trodde man såg vad som var rötterna och så en torr pinne uppåt? Blir orolig att jag också gjort fel för samtliga jag satt verkar heldöda, inte ett liv i dem.

  • BrudSommar2006

    Vi hade ju tur med sommarvärmen på dopet.  Sedan har vi så många långväga gäster i släkten att det aldrig känns rätt med bara tårta vid kalas.

  • BrudSommar2006

    Aaaah, men hur ska jag veta om jag planterat upp och ner eller inte, snyft...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, det låter ju helt galet med tjejen som hyrde din lägenhet!


    Är det någon som kan hjälpa mig med förslag på mat till 25 pers, vuxna och barn blandat, till Iris födelsedag?

  • BrudSommar2006

    PB, ja jag är ju nästan säker på att jag satt rötterna nedåt...


    Vickan, om det varit lökar ändå...

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen