Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Det är dessutom inflammationsdämpande ju så det kan ha en viss effekt på infektionen också. Nässpray ska ju hjälpa till att lätta trycket lite också.

  • BrudSommar2006

    Med hjälp av alvedon + ipren har Iris varit i princip feberfri medan det verkat. Sedan har man märkt när effekten börjat släppa och hon blivit dålig igen. Vi var ju så korkade att vi lät henne gå på simlekis för att vi trodde att hon var frisk och så har vi fått börja om igen, stackars Iris. Nu vet läkaren inte om vi kommer att bli tvungna att sluta på simningen för hennes öron kanske inte klarar det.

  • BrudSommar2006

    Muggles, vad kul med två så bra ägg av tre!


    Koko, roligt med bröllop och fest!


    Nenne, hjälp vad läskigt med foten, har du ont fortfarande?


    Cicci, vad trist att inlägget försvann, ser fram emot att höra mer senare.


    Har handlat saker till fiskdammen till Iris kalas på söndag idag.

  • BrudSommar2006

    Lugnt här är det väl för att BT är nere hela tiden, åtminstone jag har inte kommit in på hela eftermiddagen nästan.


    På dagis verkar barnkalasen börja när barnen flyttar upp från lilla till stora avdelningen men det har Iris inte gjort än. Däremot har vi haft kalas med släkten ända sedan ettårsdagen, det har vi alla i släkten, eller jag säger alla men vi är ju inte så många. Tror vi blir 18 totalt på söndag varav fem barn som ska ha fiskdamm. Fullt tillräckligt...


    AM, är det dig eller Haga-caféet som gäller på träffen tror du? Eller Koko kanske? Själv är jag beroende av att kunna sitta och amma och att kunna söva Astrid i vagnen.

  • BrudSommar2006

    Vi har skötbord i tvättstugan, då har vi en sådan där skötbädd liggandes på tvättbänken. Sedan har vi ett enkelt skötbord från Ikea, också med skötbädd i, på övervåningen i badrummet ifall vi behöver byta på natten, tack och lov är det inte så ofta.


    Telis, oj, även de små är uppenbarligen dyra i drift!


    AM, kul att det verkar gå så bra på nappfronten. Antar att det är en av få fördelar med ett barn som inte tar napp, man slipper avvänjningen.

  • BrudSommar2006

    Snigeln, jag vet inte vad du gjorde men MSW lyckades väl med något liknande nyligen. En liten BT-egenhet?


    Hej Liten, skönt att höra att allt verkar bra! Problemet nu med Astrid är ju delvis att man inte kan riskera att hon börjar skrika och väcker Iris så det gäller att täppa till fort...


    Idag är första syskonföräldragruppträffen på BVC, fast hälften av mammorna verkar vara från Iris dagis så det kanske inte blir så många nya bekantskaper. Sedan är det vårfest på dagis kl 16 i eftermiddag så Iris får vara kvar tills dess idag mot att jag hämtar kl 12 istället för 14 imorgon. Jag tycker faktiskt att de är väl fåniga med att vara så hårda på tiderna, om jag håller Iris hemma en vecka för att hon inte ska bli smittad av något som går på dagis så får jag minsann inte ha henne där dubbel tid veckan därpå men när de ska ha fest och det är opraktiskt att man hämtar och kommer tillbaka två timmar senare så måste man minsann ta igen tiden dagen därpå. Det är ju inte så att fröknarna är anpassade till när Iris är där eller inte, de är ju så klart kvar till 16 allihop i alla fall.

  • BrudSommar2006

    FB strular för mig idag men försöker nu.


    AM, så snällt att vi får vara hos dig om det skulle krisa med vädret men hoppas inte.


    Lapinette, tidsoptimist stämmer i vart fall på maken, borde väl stämma på ett antal av dina gäster också så att det borde vara riskfritt att ta med såna saker?


    Planterade en liten Magnolia förra året, en liten sort, den ska bara bli två meter, den har fyra vackra knoppar i år.

  • BrudSommar2006

    Usch, jag börjar komma dithän att jag snart får inse att jag har slängt tusentals, eller iallafall nästan tvåtusen kronor, på en stendöd rabatt. Jag känner mig så dum när jag går där och vattnar min döda rabatt.

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen