• Hattis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    EGO och trådspam: Har timat tanten till efter midsommar i alla fall. Dyker hon upp så gör hon, jag tänker dricka kaffe och vin som vanligt hur som helst. (Ätandes den j--la folsyran till förbannelse som vanligt förstås). Juni har hittills varit vanligt full av resor och annat och vi har inte kört med stickor och dessutom troligen börjat lite för sent pga resa för maken. Någon frågade förut om stickor är nödvändiga för oss - min tant tenderar ju att variera mellan 28 och 35 dagar nu för tiden, hade 29 dagar tre månader på raken men blev sedan lurad rejält rätt nyligen - så det är nog rätt bra att köra för att veta om det är värt att krångla vid div. resor. Ska köra stickor igen nästa månad tänker jag.

    Sovdags!

  • Hattis

    PB - Neeej   Blir så ledsen. F-n. Sk-t. K-k.   Försöker skicka in en kram till dig där under deppmanteln.

    Snaily - låter positivt! Heja! Skönt med inbokat Rul!

    Vickan - Skönt att höra att det inte verkar alltför akut med din pappa. Läskigt ändå!

    AM - Recept??? Har ett par stackars zucchini i kylen och det är trist om de skulle behöva bli ledsna. Här prenumereras ännu inte på matkassar men på grönsakslådor, och ibland är det trixigt att få till ngt ätbart på allt.

    Tre arbetsdagar kvar - och på den tredje tågresa till landet. Här hänger tvätt i hela lägenheten och vi behöver fixa en del käk och kanske hyra bil och dra iväg ett par dagar efter helgen också.  Är lite småsjuk och småstressad och grymt tacksam för ljuset. Tänk om det vore vinter, då skulle det vara kolmörkt nu :-O

  • Hattis

    Tack AM, låter gott och spännande! Inget jag skulle ha kommit på själv

  • Hattis

    Aha det är Kina som går bort på pinjenötsfronten alltså. Trodde att man fick blunda och hoppas på det bästa (och undvika lösvikt och förpackningar som gått ut i datum)

  • Hattis

    Känner igen det där med pinkeri inför NUPP AM, närpå omöjligt men jag fick till det i alla fall. Funderade på om det skulle bli ngt knas med vikten eftersom det var så oerhört noga - det kan ju gå rätt geschwindt att bli av med ett par hekto om man säger så.

    Brudvals - vi körde på klassiskt - An den schönen Blauen Donau. Jäklar vad man får springa om man ska försöka få det wienervalsigt, men underbart var det

    Borde definitivt packa nu, kör ytterligare en klassiker och åker direkt till landet efter jobbet imorgon. Glad midsommar till alla i tråden!

  • Hattis

    Stort morgonegoinlägg, ni är härmed varnade!

    Efter ngra semesterdagar på landet utan dator har jag återkommit till civilisationen med apmycket jobb och kvällsaktivitet igår. Har skummat vad som hänt här hastigast i mobilen men inte mer, tur att det finns uppmärksamma människor som Koko som bryr sig om alla!

    Hur som helst så var ju min cykel en vecka längre än vanligt sist vilket lurade mig rejält. Samma sak nu och ev utgång på g ikväll. Så. Igår hoppade jag av tunnelbanan på väg från jobbet för att kila in på apoteket och fylla på med ett CB eftersom mitt lilla förråd sinat. Kom därför för sent till min stackars kompis som ordnat middag (utan vin eftersom hon är gravid!) och jag skakade på huvudet åt mig själv. Men. Nu. ETT PLUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Precis ett år sedan jag sist såg ett plus, jag är fortfarande så förvånad, jag tror det knappt men det var ett supertydligt plus. AAAAAAhhhhh!

    Maken är ute i bushen hela veckan och kan ev. lyssna av sin mobil en gång om dagen, han borde dessutom knappt ha ngt batteri kvar. Han kommer hem imorgon och det känns som om jag måste hålla mig till dess! Har funderat på ngt litet arrangemang som Liten ordnade. Samtidigt så känner jag att jag inte kan lita på något förrän jag känner ngt som sparkar, hittills har det ju inte gått så långt om man säger så. Men. Idag och i helgen tänker jag tillåta mig att vara glad! Gaaah, vad jag är försenad. Stor kram till er och tack för att ni finns, vem skulle jag nu annars berätta för?

  • Hattis

    Hej och tack för allt grattis Som sagt så tänker jag ta åt mig och bara vara glad!

    Märker att jag är först och kanske sist   idag. 

    Vilken midsommar du har haft PB, det låter som en dröm fast med en inte så liten gnutta organisation. Det är verkligen sant som du skriver att om livet ska kännas enkelt och spontant för många så kräver det i regel en hel del förberedelser och upprätthållande av planer för vissa! Har ju själv varit på landet och tillsammans med min mamma fixat midsommar för delar av tjocka släkten, folk i åldrarna 3-93, men inga husdjur och vi var "bara" fjorton stycken. Håller för övrigt med den som sa att dina fantastiska beskrivningar av livet mycket väl kunde dokumenteras i bloggform!

    Lappis - grattis till soctantens tillstyrkande! Då finns ju inget som kan få nämnden att krångla annat än att ställa in möten och försena det hela men det får ju bara inte hända nu! Har som Sweet viss förståelse för att folk har hört den lea myten om stressens fertilitetssänkande förmåga eftersom den är så inbiten men varför älta den, suuuuuck så tröttsamt.

    Det låter superkul med festen Porchez, berätta hur den blev sen! Vilken sammanhållning, jag har aldrig varit med om att prata särskilt mycket med folk på gym, men det kanske beror på att jag aldrig tränat särskilt regelbundet under längre tid (Vilket i sig ofta beror på att jag får uvi och blir förkyld för ofta för det - mästaren i att skylla i från sig har talat )

    Ore - enligt min hyggligt grandiosa uvi-erfarenhet så kan man dricka vin med de flesta antibiotika. Frågade en läkare särskilt om det (men jag minns inte just precis vilket antibiotika det var frågan om) vid ett tillfälle när jag köpt en gasquebiljett inklusive dryck för 750:- när jag var student. Läkaren lät mig förstå att det inte var farligt att dricka med medicinen men att det inte var så bra att dricka sig snorfull för då skulle medicinen kanske inte ta så bra som avsett plus att det inte är så lätt för kroppen att hela sig öht om den måste bryta ned en massa alkohol också. Han tyckte iaf att det var helt ok att dricka vin till maten!

    Jag var nog med största sannolikhet inte gravid under tråddaten, i så fall nattgammalt...

    Under dagen har jag missat ett mobilmeddelande från maken och jag längtar så efter honom! Gjorde det redan innan och det tilltog en del efter beskedet i morse! Planerar att kila ut och köpa Billabong att skåla i och likt Liten lägga en snitslad bana till ugnen och stoppa en bulle i den

    Godnatt

  • Hattis

    Innnan god nattet ser jag att jag missat att gratta Tinga till de fantastiskt fina vägningsresultaten! Heja heja, trägen vinner! Är (som vanligt) grymt imponerad!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen