• Hattis

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Har varit kissnödig i flera timmar, gick hem tidigare från jobbet för att testa och så klart blev det ett fett minus. Känner mig som en idiot.  Bah. Nu ska jag deppa, städa och förhoppningsvis få en stor kram från maken när han kommer hem. Han behöver antagligen också en. Känns skit. Hade hoppats att plussa inom ett år från förra plusset. Nästa gång kommer jag att jämföra med hur det var förra året hur jag höll på då, överraska maken och sedan vårt smussel inför andra i tre månader.  

  • Hattis

    Lappis - mycket bra ordval!!!  Över till ngt roligare, grattis i efterskott till bemärkelsedag och till hur den firades! Låter fantastiskt! Just det där med skor och klänning inför en speciell middag det är allt ngt det!

  • Hattis

    Tack Vickan! Och tack för att du påminner mig om att bebbar inte alltid är söta och glada. Vem vet, de kanske bajsar också


    intalar mig att jag har det bra som jag har det
  • Hattis

    Mina största kramar till Snaily!

    Har haft många och långa diskussioner med maken om detta med KUB/NUPP som för mig inte är någon självklar sak att göra men som han hittills framhärdat att vi ska göra. Jag är glad att jag gjorde det för det medförde att jag fick veta att fostret var dött och att jag inte basunerade ut att vi väntade barn dagen efter (som vi planerat att göra).

    Jag har försökt söka förtröstan i vad gynekologen sade dagen efter att vi ska vara glada att naturen tagit hand om detta själv och att det med största sannolikhet var en kromosomskada som vi inte behövde ta ställning till. Efter detta och särskilt som vi haft svårt att få till något igen så är jag tveksam till om jag vill genomgå denna undersökning vid en eventuell ny graviditet.

    Jag kan inte råda dig till något annat än att du med din akademiska bakgrund kanske kommer att känna dig säkrare om du känner dig klar över vilka sannolikheter som verkar gälla. Främst vill jag bara försöka sända någon sorts virituell kram och hoppas att du kan finna ett beslut som du känner dig TILLRÄCKLIGT trygg med. Inget är säkert i denna barnkarusell. Tänker på er och mitt minus bleknar bort, det är något jag inte kan göra något åt för närvarande. Kram igen.

  • Hattis

    Å, det diskuteras brudöverlämning och kungahus i tråden och jag höll på att missa det!!! Håller i stort med om vad Ore skriver här ovan. Jag är republikan som på sin höjd kan tolerera kungahuset (fånigt att anmärka på utseende och eventuella misstag visst, men jag gissar att många med den utbildning som de får skulle kunna göra ett bättre jobb, åtminstone hålla bättre och mer spontana tal).

    Jag tycker också att brudöverlämning är en tradition som inte hör hemma i Svenska Kyrkan. Många präster tar också, med rätta anser jag, avstånd från det och viger inte på det sättet eftersom det ju faktiskt inte ingår i Svenska Kyrkans ordning att göra så. Men om nu det är ok för Victoria, varför ska då någon som drömt om det och där det varit "familjens önskan" nekas? För att de inte är kungliga? Omöjligt. Som medlem i Svenska Kyrkan tycker jag att det är sorgligt att varken dess företrädare eller företrädare för kungahuset förstår vad det är de gör. För om Victoria får så måste ju rimligen alla få göra så. Att kyrkans traditioner endast kan ändras för kungahuset skulle jag nog tycka vore ännu värre faktiskt. {#lang_emotions_frown}

    Jag tror, republikan till trots, att vi faktiskt tjänar på att ha kungahuset med allt dess gratis mediautrymme. Knepigt för människorna som faktiskt är av kött och blod och får stå ut med alldeles för mycket, men säkert till nytta för Sverige och därför har jag inte tyckt att republik varit en så het fråga egentligen. Men om det nu börjar bli sådana previlegier att t o m kyrkan böjer sig för kungahuset - då drar jag öronen åt mig.


    Republik nuuu
  • Hattis

    *hänvisar till dagens huvudledare i DN och lämnar kronprinsessöverlämningen tillfälligtvis*

    Kram till Snaily och till snigelmannen. Tufft.

    Har skruvat blygdklämman varm för Muggles!

    Sweet - låter lite läskigt, om du har varit lite förkyld så kanske det är en variant av lunginflammation?

    EGO  - har druckit vin tre dagar i rad - HA. (Men nu får det räcka).

    *vinkar till Vickan*

  • Hattis

    Vickan - kaffe är också finfint  Men kanske också är svårt med ett troll i knät...

  • Hattis

    Har inte läst allt men om någon ser en elak förvirrad tantdj..vel ranta runt så skicka hit henne bums och se till att hon ska hålla sig borta från EA

    Lappis, läste liksom Nenne också "scoutledare" på mobilen på väg hem från jobbet :D  Härligt med ett satt datum för nämndbeslut!

    Börjar så smått känna mig lockad av tråddate fast det blir lite läskigt att träffa så många på en gång... Kanske ska våga skicka iväg mig till galleriet först {#lang_emotions_undecided}

  • Hattis

    Väntar oroligt på nyheter från Muggles och EA. Hit har tanten hittat idag i alla fall. En hel vecka försenad vilket den aldrig varit förut. Tyder kanske på att det inte varit ngn ÄL, har fått för mig att det kan bli förseningar då. Håller väl på att bli gammal

    Kram till Snorkis och hoppas att du tittar hit igen snart.

    Oupsie - Tack för pepp! Jag måste ju iaf sätta ned foten snart. 
    Pirr du som frågade för en del sidor sedan, visst är stavningen telemarkgrrl ? Trist att du vill men inte kan komma hit.

    Lappis - se till att få med dig schyssta argument som motiverar det tilltänkta buffévinet till just er buffé från bolagssnubben också! Fast om maken din är så pass kräsen och kunnig så kanske det inte hjälper så mycket.

    Nenne - även om du är gravid för tillfället så  -Trocadero? Allvarligt... Vad är det för fel på Pommac?

  • Hattis

    Kramar om EA! F...n också.

    Telis, nu har jag skickat ett bidrag till galleriet *gulp* Tack Oupsie

    Idag ska jag testa citronkladdkakan och bjuda på den ikväll till bl a en person jag aldrig träffat tidigare. Ska bli spännande (att kolla på Eurovision känns ju mindre spännande nu). Nu iväg och träna så att jag kan ta många bitar!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen