• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Vänner: hur går det för dig därhemma med lilleman?

  • muggles
    nennesjuttioåtta skrev 2010-04-28 10:05:16 följande:
    fuck preventivmedel *upp till kamp*, här ska inte knapras något nå mer iaf.   
    Samma här - finns ju absolut INGEN anledning för mig att ha p-medel nu känner jag. För gravid verkar jag ju inte bli trots prickad ÄL och skulle jag bli det så är det ju bara välkommet. Känns jättekonstigt att man kan skita i p-medel för alltid nu???
  • muggles

    Jag kollade precis tåg - billigaste biljetten kostar 1000 kr och kan inte återbetalas så då får det banne mig bli en trådträff. Bokar jag den och ni alla avbokar så blir jag gramse


    Då är jag framme på Sthlm C 12:45 och åker hem 18:10 - det borde väl räcka för en långbrunch/fika?


    Ore: funkar det för dig? Tåget avgår 09:42 från Götet om du vill kolla samma tåg - kunde vara roligt att ha sällskap!

  • muggles

    Jag skulle till Bromma imorgon men tydligen är Bromma avstängt just nu pga askmoln Så ev blir det inget kundmöte men måste trots det upp imorgon bitti kl 05 och kolla om det är öppet. Gah!

  • muggles

    Telis: nej jag var kanske lite otydlig. Hon menade inte att det går att tvinga fram många ägg (inte på alla iaf) - hon menade bara som exempel att även om de kan tvinga fram många ägg så är det inte säkert att just de äggen är de bästa (precis som i länken som Snaily la in).


    Jag tror att Arlanda fortf är öppet och ev ska det jäkla molnet lätta i natt. Ny uppdatering kl 17. Lite surt är det att sitta här och förbereda ett möte som ev inte blir av... Men förhoppningsvis blir det väl av ngn gång så inte förberedelserna är förgäves.

  • muggles

    Usch vi ska ha folk hemma på Valborg och det ska regna. Vi som ska grilla Och så är det en massa barn som ska rasa av sig - hade varit perfekt om det varit uppehåll iaf.

  • muggles

    PB: vart har du tagit vägen?


    Frullan: kul med ny katt! Jag har själv tänkt tanken på att skaffa en - nu när vi bor i hus så kan de ju trivas. Förresten har min man också gjort högvakten till häst - trots att han inte ens kan rida haha. De värvade honom till musikdragon el vad det heter pga att han kan spela trombon (inte så vanligt att folk kan det) och de väljer alltid folk som kan spela musik. Tydligen lättare att lära dem skritta i takt än att spela i takt. Hehe, han har många roliga historier om hästar i sken över Djurgården...

  • muggles

    Fast jag och EA kommer tyvärr inte att kunna dricka champagne 12 juni...

  • muggles

    Och inte Cicci heller...


    MrsB: trist att vara gräsänka så ofta! Är det "för alltid" el bara en period?

  • muggles

    Här i Götet är alla barn försäkrade genom kommunen (det blev så efter Backabranden -98) så man behöver eg ingen extra barnförsäkring. Jag hade ingen gravidförsäkring för jag tyckte inte de täckte så mkt - iaf de som är mer el mindre gratis verkar rätt kassa.


    Har ni sett att Arlanda också har stängt nu???

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen