• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    Jag fick faktiskt en hel del kommentarer om att jag hade så liten mage (vilket var lite underligt då jag låg EXAKT på kurvan för SF-mått mm). Och jag tycker nog att jag såg ut ung som Nenne...? Kanske att folk behöver glasögon...?!

  • muggles

    Lappis: ja jag hoppas bara att mina förväntningar inte underskrids - då jag har rätt låga förväntningar... (jag tror på ca 9 utplockade ägg).


    Men fick reda på i helgen att min svägerska endast fick ut ett befruktat ägg - vilket ledde till deras härliga dotter (Moas kusin). Jag visste ju att de gjort ivf men jag visste inte att de endast fick tillbaka ett ägg - vilken magi att det blev ett barn!

  • muggles

    PB: vad segt med tanten!


    gosnosen: glömde önska stort lycka till med nästa ÄD!


     


    Förresten är väl inte 9 så lågt heller men jag jämför ju med EA, Snaily mfl...

  • muggles

    Jaja jag har väl orealistiska förhoppningar kanske som tror att en bra skörd är över 10-12 ägg Men jag tänkte att om man bara får ut 9 ägg och sedan blir det kanske bara ett par tre st som befruktas och så ska de vara av bra kvalite också, ja, så blir det inte så många kvar... Jag funderar nog alldeles för mkt helt enkelt. Jag visste ju att det skulle bli såhär - det var därför jag tvekade inför ivf - jag är inte gjord för sådant här


    Jag hatar verkligen sniglar - har inte sett några mördare ännu i vår trädgård men de finns ju överallt nu, så det är väl bara en tidsfråga. Jag tänker tom på det - att det är ingen idé att plantera ngt som sniglarna älskar (typ sallad). JAg är skeptisk till om makens kryddträdgård kommer att överleva men han får väl testa. Annars så sitter det nu 4 stackars små rötter av vildkaprifol i vår klippskreva, en syrénbuske på gräsmattan och en hallonbuske i skogen/allmänningen som gränsar till vår tomt - allt skänkt av snälla svärmor. Kändes jätteroligt att plantera det igår - ska bli så spännande att se om plantorna tar sig och trivs! Och gör de inte det, så var de ju gratis...

  • muggles

    Måste säga en sak om spindlar med: jag är också rädd för stora håriga spindlar (som du skrev om Nenne) - de som jag menade är små svarta (ohåriga) saker - kanske en centimeter i diameter inkl ben. De är ju nästan gulliga. Men Moa är livrädd. Dock hittade maken en bra sida på growingpeople som menar att det är rätt vanligt att 2-3-åringar utvecklar skräck/rädsla för insekter, mörka rum el ngt annat, så det är visst ett vanligt utv.steg. Jag älskar sådana förklaringar - för då kan jag ta allt med mer tålamod

  • muggles
    fru AM skrev 2010-05-19 09:56:49 följande:
    Behöver råd: ska jag ha ett foto med i en jobbansökan?
    De kanske kollar in dig på FB?
  • muggles

    Pirr: hej hej *vinkar* (viskar: sjukskriven - nr 2 på gång?)


    EA: härligt härligt med ett toppembryo! Är det fler celler denna gång än förra (det var väl en dag kortare odling förra gången)?


    Snart ska jag iväg på äggtitt. Jag är inte så nervös nu, just nu känns det som att det får gå som det går, jag kan ju inte påverka det ett skit. (Önskar att man kunde känna så hela vägen.)


    Jag tror och hoppas att vi får skåla för EA på tråddejten! Tinga och MSW (och Ore) - vi ses väl på Centralen?


    OMS: har tyvärr missat vad som hänt med din dotter men skickar storkramen, låter lite läskigt med ev sjukdom!

  • muggles

    Någonstans bland all info läste jag att man skulle vara kissnödig vid ngt tillfället - var det äggtitt el var det vid återförandet? Ngn som vet? Då måste jag slänga i mig ett glas vatten pronto...

  • muggles

    Det borde finnas en symbol för ett litet ägg som katapulteras ut i en båge = ÄL

  • muggles

    7 ägg totalt, varav 4 st som var hyfsat stora och resten små. Hur hon kunde se 7 st är för mig och maken ett totalt mysterium Såg mest ut som en bluddrig druvklase. Men så kan hon förmodligen inte installera en drivrutin heller På fre börjar jag med spruta numro 2 och på söndag nästa titt.


    Jag är skitnöjd såhär långt, man får väl passa på att njuta av varje liten framgång (man vet ju aldrig när nästa katastrof kommer). Jag var lite rädd att det skulle vara väldigt få blåsor.


    Jag har köpt mig en glass för att fira också! Varför finns det ingen champagneglass förresten???

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen