• muggles

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    el 7 blåsor menar jag ju...

  • muggles

    Nu måste jag bara informera min chef om det här så jag kan dra alltihop som bruttolöneavdrag, gulp. Hur kul är det att han ska veta...? Men jag är inte först på kontoret iaf, en manlig kollega har ju hunnit före med ivf så det är ju en liten tröst (att det inte bara är jag alltså).

  • muggles

    Telis: ja det var skönt!!!


    EA: vilket lager i frysen! Det blir massor av syskon det...

  • muggles

    PB: snyggt i ett gammaldags hus! (Fast jag gillade inte bänkskivan.) Själv är jag förälskad i Marbodal Gallery ( www.marbodal.se/sv/Kok/koksmiljoer/Arkitekt-plus-vitGallery/) - och åååååhhhh hade jag fått välja helt från scratch då hade jag valt det! Tycker det är så coolt med att kunna välja bakgrundsfärgen och att de syns genom fönstren i luckorna.


    MSW: kämpa på - det är så värt det när man är klar!

  • muggles

    Tinga: äsch du tänker så praktiskt Har jag inte funderat på men jag hatar också när saker bara är snygga och inte praktiska. Förmodligen har jag inte sett nackdelarna för jag har inte funderat allvarligt på det - det är ju absolut inte aktuellt för oss att byta.

  • muggles

    Tinga: du ville ju ha tips om restauranger. Hmmm, det finns en Manana till på Lasarettsgatan - exakt samma mat, bara på annan location.


    Jag tror tyvärr att många rest i stan är fullbokade pga Gbg-varvet. Kolla fler alt här: www.restaurangguiden.com/atillo.aspx%20ort10%20ort13%20ort20%20ort23%20ort24%20ort33%20ort25%20ort28%20ort29%20ort30%20lan20

  • muggles

    Tinga: just det - vad "skönt" med en teori vad det kan bero på iaf med Piffs ätande! Hoppas nu att de medicinerar (det tycker jag låter bäst).


    27:e ska jag på SATC-filmen!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen