• Tinga

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

     


    Fru E skrev 2010-04-28 09:28:02 följande:
    Tinga-nattåg som i 23.03 och sedan hem 19.10 eller nu blir jag ännu mer sugen

    23.03 upp och 18.21 hem.

  • Tinga

    Äsch, jag skulle precis boka, men jag har inte min mojäng för säkra internetbetalningar med mig, så det får vänta tills ikväll. Men jag kommer! Ska bli så himla skojigt att få träffa flera av er IRL.

  • Tinga

     


    Fru E skrev 2010-04-28 09:44:34 följande:
    Vad är skillnad på sov och liggplats

    Gå ett steg längre i bokningen så kan du läsa mer om skillnaden. Komforten är lite högre i sovplats och man är färre i varje kupé.

  • Tinga

    EA – nä, till mitt MasterCard har jag en liten dosa som jag stoppar in kortet I, och genom diverse kodtryckande hit och dit får jag fram en särskild kod just för det specifika internetköpet. Ska tydligen vara väldigt säkert , så därför använder jag hellre det kortet än mitt Visakort till internetköp.


    Oupsie – nä, jag har min vanliga vårdcentral till vanliga vårdärenden, och använde bara den privata för gynärenden.


    Mrs B – tycker att den bästa lösningen för alla vore att du fick ett jobb, så att du och maken kunde dela lite mer jämställt på vardagsbestyren. Trist att alltid vara den som måste ”offra sig”, pga pengar. Kram!


    Nenne – vi hann aldrig teckna någon gravidförsäkring, eftersom mitt blodtryck steg ”för tidigt”, men hade vi hunnit hade det blivit Länsförsäkringar, för med den scanning av marknaden jag gjorde kom jag fram till att den verkade bäst.


    Telis – hjälp, vad uselt av din gynekolog att inte ha koll på p-piller plus amning.


    Nu har jag bokat biljetter till champagnepicknicken i Stockholm. Tåget avgår kl. 6.28 på morgonen, så jag kommer ju att bli på pickalurven bara av att stiga upp så tidigt. Om någon skåning tänker boka samma tåg som jag så är tiderna som följer:


    Lund 6.28 – Stockholm 11.39


    Stockholm 18.21 – Lund 23.31


    Vilken jättetråddejt det verkar bli! Superkul!

  • Tinga

    EA - sorry, jag uppfattade det som att du fortfarande velade kring om du skulle åka upp eller ej. Priset på det tidiga morgontåget var betydligt bättre nu ikväll än imorse, så därför körde jag på det istället för nattåget. Men det blir väl samma tåg hem iallafall.

    Snaily - du är säker på att det inte är en skunk ni har? Fast med ditt yrke borde du ju kunna avgöra.

  • Tinga

    God morgon! Ha, jag var här inne sist igår kväll och är först idag. Vad får man för pris då?

  • Tinga

    Lappis - då kanske vi är släkt på långt håll, för min pappa kallade ofta mig för Långöra under min barndom (för att jag jämt var så nyfiken på vad han och mamma pratade om ).

  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-04-29 10:51:13 följande:
    Tinga - hade ingen aning om att giraffer hade så bra hörsel !

    Oh, vi är bra på mycket! Framförallt har vi långa vackra ben och ögonfransar. (Fast jag är nog ingen riktigt giraff ändå; i förhållande till min längd har jag förvisso långa ben (Älgen är ett annat smeknamn ni kära pappa använder på mig), men särskilt vackra är de inte och några långa ögonfransar kan jag inte heller skryta med.)

  • Tinga

    Vickan - jag tyckte att det var piece of cake att sätta in en spiral, och då har jag ändå ingen förlossningssmärta att jämföra med. Att sätta in och ta ut en spiral kräver vardera ett besök hos BM, men mer än så är det inte, så jag tycker att det är ett praktiskt alternativ. Dessutom rör man inte till det för kroppen med hormoner, om man snart vill sätta igång med syskonförsök igen. (Vissa får ju knas med ÄL lång tid efter hormonstopp.)

  • Tinga

    Guten morgen! Blev faktiskt sovmorgon ända till kl. 7 imorse. Var på middag hos en kompis igår kväll, så det blev lite senare än vanligt. Inte så dumt att bli bjuden på lyxpaella och marängsviss en vanlig torsdag. Dessutom fick vi se hans fina nyreonverade kök och badrum, som jag har hört massor om under tiden de fixades, så det var kul att se slutresultatet nu. Och Piff & Puff får säkert följa med dit igen, för de uppförde sig fint. (Han är en riktigt inrednings-, design- och ordningsgestapo, så det var inte givet att det skulle funka bra med Piff & Puff. )

    Vad kul att vi blir så många på tråddejten i Stockholm!

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen