• fru AM

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    BS! Du glömde att ange ditt bankgirokonto i trådstarten Jättebra start. Kram och håller tummarna för att Iris gillar ponniesarna!

  • fru AM

    Vi bara upplysa om att gårdagens ärtsoppa blev grymt god. Hade dock inte parmesanstänger till men väl räkor som dekoration. Hela middagen var faktiskt extremt lyckad. (Trots att jag var jättearg på min man som lät mig göra det mesta. Han stekte köttet men det var nog allt. Fast idag fick jag sovmorgon till halv tio och under tiden hade han städat nästan allt från igår. )


    Idag barnkalas i förorten!

  • fru AM

    Hej alla


    Angående babyvakt så måste vi köpa en ny eftersom nätsladden till den ena enheten inte funkar längre (och det är inte försvarbart att köra på batterier eftersom vi använder den varje dag). Så jag har kollat in ett nyligen gjort test av just babyvakter och kommit fram till att den som fick bäst betyg heter: Cobra MT 800-2EVP


    Testet: http://www.smartson.se/test/familj-fritid/barn/test_-_8_elektroniska_barnvakter.html Denna barnvakt är mer som en walkie talkie vilket passar oss eftersom det ändå inte är SÅ lång kvar på Hektors babytid - sen kan vi använda den här varianten mer som kommunikationsradio när vi är på landet osv.

  • fru AM

    Tinga: stort grattis till matframgången! Hoppas det har släppt en gång för alla nu! Blir så glad för er skull!


    Idag har vi en ettårskille här hemma! Galet snabbt har det gått! Och igår sa han sina första riktiga ord (förutom "pappa" och ngt som liknat "goddag goddag" och tack tack"): Titta där!


    Dagens stora trådjubilar är gratulerad på FB för största diskretion ...

  • fru AM

    Koko: när ska Telis hem till dig? Är givetvis mkt intresserad av att komma även jag men det beror på när ..?

  • fru AM
    _koko_ skrev 2010-04-27 09:15:58 följande:
    AM - Hej!! På torsdag! Och då kommer även BS, fruLlan och Cicci! Och kanske liten, men det är nog mer tveksamt (fast det vore så roligt att se minddre!!). Har du missat det din smygläsare? Grattis hektor!!!
    Det hade verkligen varit superkul - men just på torsdag kan jag inte. Har förmiddagsdejt med gammal mammakompis och eftermiddagsdejt med deklarationsadvokaten. Men tack för att ni tänkte på mig! Det har skrivits så mkt här på sistone att den där infon måste ha blandats upp av allt annat
  • fru AM

    Koko: om DU kan göra min deklaration istället för advokaten så måste jag ju komma till dig på torsdag ...!

  • fru AM

    Hektor bockar och tackar för gratulationer. Är helt uppslukad av sin apfula men tydligen mkt underhållande flyg-gåbil

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen