• Heloise

    Tantvarning del 8

    Tack! Ja bäva månde världen haha, det kan ju bli en mini-Heloise oxå...

    Jag var och lunchade med H och Elsa idag, och fick öva mig lite med Elsa, fast hon är ju snäll så det går så bra.

    Både min mamma och svärmor har sagt samma sak, hur kunde ni vara så dumma att ni blev med barn så den ska födas den 22 december( om allt går vägen dvs) själv känner jag mest tacksamhet att det blidde ett + sen får den komma när den vill, bara den kommer!!

  • Heloise

    Tack för alla grattis!

    Bruttan, grattis i efterskott!! Hoppas att grodan kommer ut snart!
    Jag tog ett till test idag för att vara på den säkra sidan och för att det var två test i paketet. Det var ett jättestarkt +

    Jag har pratat med BM och fått tid för samtal den 4/5. Mamma, svärmor, bästa vännerna och min chef vet. Chefen för att jag mådde så jäkla illa igår så hon vart orolig. Mamma är mest orolig för att jag som redan är fet ska gå upp för mkt och bli ännu fetare, ja hon var väl glad åt att jag var gravid också men det tog henne runt 2 min att komma till gå inte upp för mkt i vikt talet...

  • Heloise

    Jag hoppas att herr Bobou och herr didis kommer hem snart!

    Bruttan: har det kommit ngn groda? Skönt att höra att du bara gick upp 3kg, det finns ju inte en chans att jag kommer gå upp så lite, men jag ska göra mitt yttersta! Man får kanske inte banta, men H som är läkare säger att det inte är ngr som helst problem att äta ex vv mat, så länge man inte räknar points!
    Det skulle ju vara kul att kunna göra nått med lite värdighet...
    Tjejen på sushihaket( som vi gick förbi idag)frågade mig när jag skulle ha barn, så det har tydligen börjat synas redan, byebye värdighet!!!

    Jag vaknade idag och fick för mig att jag ville lösa melodikrysset i sängen, så jag ruskade liv i Panzer och fick honom att rigga telefonen, letade fram penna och hämtade tidningen. Då såg Panzer att melodikrysset sänds på lördagar usch vad besviken jag vart då! Men sen så vart det bättre och vi har varit på bio och på libanesisk restaurang

  • Heloise

    Men bruttan det var en tjurig groda!

    Själv ska jag gå och lägga mig och läsa På Smällen.

    Jag håller tummarna för att grodan födseln kommer iggr i morgon, för om det blir mer vulkanutbrott så blir Didis och Bobou så ledsna

    Nattinatt

  • Heloise

    Åhåhåhåhåh välkommen till världen du efterlängtade *lilla* groda!!
    Vad härligt nu gråter jag en skvätt, hälsa bruttan massor med grattis ifrån mig och Panzer!

  • Heloise

    Härligt med krusivt och fetstil och understryken stil!


    Själv har jag bara latat mig idag, och läst, Katerina Janouch GRAVID och så är jag nästan klar med Åsa Larssons Svart Stig, Åsa är så himla bra! I vanliga fall är jag inte ett stort fan av deckare, jag läser en del men det är inte min stora passion.  Det beror främst på att jag tycker att många deckar-författare( särskilt svenska) är så dåliga, ex Läckberg och Marklund. Men Åsa Larsson är riktigt bra, hon är en väldigt skicklig författare som bara råkar skriva deckare! Jag är däremot svag för engelska deckare {#lang_emotions_laughing}.


     


    Just nu oroar jag mig för att jag ska få missfall, även fast jag hoppade över det kapitlet i boken, jag mår ju itne alls lika illa idag, som jag gjorde igår och i förrgår. Och tuttarna gör inte lika ont, eller så gör det lika ont bara det att jag är så van vid att de gör ont?


    Nä usch jag ska inte tänka, det blir aldrig bra när jag gör det!


    Nu ska jag lägga mig för en liten "innan-jobbet-powernapp"!

  • Heloise

    Solde/ Usch klart man blir orolig när missarna avviker ifrån sitt vanliga beteende, övervaka lådan ett par dagar till innan du blir så där jätteorolig. Fast jag vet hur det är jag har varit vaken hela nätter eftersom jag inbillat mig att Smulan varit halt, eller för att hon sovit för mkt eller ätit för lite...


     


    Btw så ska lilla Tirza till djurdoktorn imorgon för sterilisering och öronmärkning. Jag ville chippa henne också men eftersom jag hade svårt att motivera varför( mer än om hon rymmer och så kan de inte läsa öronmärkningen, då kan de scanna henne, anledningen, som ingen köpte)

  • Heloise
    Cantaton skrev 2010-04-21 13:48:20 följande:
    Jag som tycker jättemkt om Läckbergs böcker Usch, tänk inte så där!
    Men det är väl jättebra om du tycker om dem{#lang_emotions_laughing}. Jag är inte förtjust i henne, eftersom jag tycker att hon upprepar sig och att hennes språk är tråkigt.

    Men jag gillar Twilight böckerna och det finns väldigt många som anser att hon är urusel och har ett undermåligt spåk. Allt handlar ju om tycke och smak.

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-04-21 13:55:02 följande:
    Heloise, för bövelen! GÖR inte sådär mot dig själv! låt dig och din kropp vara ifred och nojja inte nu över detta! Tuttontet går över-och var glad för det-det vore inte kul att ha dem så ömma i nio månader. Sedan lä du få känna på tuttar så det räcker, när mjölken rinner till. Även det går ju sedan över-som tur är, för man tror man ska sprängas först. Men sedan lugnar det ner sg så man inte känner sig som en mjölk-bomb hela amningstiden.Och illamående är BARA skönt om du slipper så mycket som möjligt.faktum är att det inte ÄR så himla mycket symtom i början. och jag vet-det gör att det blir helt surrealistiskt. Allt känns ganska som vanligt och så har ändå det ovanliga inträffat och man har ett mirakel inom sig, men det märks knappt...Jag gillar också engelska deckare! Både på bok och tv.
    Jag försöker att inte tänka så, och jag har ju inte oroat mig alls innan jag  läste de där jävla böckerna!

    Där står det ju om symptom avtar ska kan det vara ett tecken på,,,...!


    Jag är jätteglad över att slippa illamåendet, jag tröstar mig med att det är en bra dag idag, därför mår ja gitne lika illa som igår! Jag är utvilad, jag har ätit och inte stressat etc.


    Du har rätt jag ska verkligen försöka att inte oroa mig, och ja ghar faktiskt varit jätteduktig so far. Det är böckerna som ställer till det

  • Heloise
    passionsblomman skrev 2010-04-21 14:03:11 följande:
    Heloise, läs andra böcker!
    Japp, jag ska strunta i alla gravid-böcker! Men jag är ju sådan att jag vill ju läsa om sånt som jag inte kan.

     


    Solde/ jag är lite sliten när det gäller chipsning, det är ju superbra, om man har en scanner och om ägare sett till att regga sitt djur. En öronmärlkning är ju mkt lättare att se och det är lättare att söka i registren om man har ett sånt nummer. Flisan och Smulan är chippade, men det är mest för att katter måste vara det på utställning{#lang_emotions_wink}. Vi får se jag börjar med öronmärkning och så kan jag lägga till ett chip senare.


    Nu har jag läst ut Svart stig och attans vad bra den var!


     

Svar på tråden Tantvarning del 8