• Malla och Mojje

    Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!

    Ok! Nu är det snart bara två månader kvar! Någon som börjar få nerver förutom jag!!

    29-majare! Häng på! Hur går det för er med allt????

  • Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!
  • Hillena

    Hihi, det här med bröllopsdrömmar känner jag igen. Drömmer så märkliga drömmar om bröllopet hela tiden. Blir sååå lycklig när jag vaknar och inser att det bara var en dröm :)

    Planerna går framåt här, köpte massor av snacks till festen i fredags. Öb är sjukt billiga!!

    Härnäst bestämma vilka blommor jag ska ha i buketten och ringa till mammas väninna som ska göra mitt hår.
    På lördag ska jag göra en secret box fotografering, spännande spännande!!!

  • Malla och Mojje

    He he! Ja puh, jag är gift många gånger om kan jag säga!

    Spännande med blommorna! Vad blir det?

    Vad roligt med fotograferingen!

    Vi har inte mkt kvar nu, bordsplaceringen är klar och blev kanonfin. Alla dekorationer inköpta - det är skönt.

    Nu återstår generalrepetition med prästen den 8 maj och provuppsättning den 9 maj!

    Har beställt smycken till mig och tärnor men de kommer aldrig - tror vissa har fastnat i postflyget eller nåt! Väntar och väntar!

    Brudskorna börjar bli riktigt skön nu faktiskt! Känns bra! Klampar runt i dem på kvällarna!

    Börjar ni bli nervösa för möhippa? Jag undrar just när det blir av?! Jag bor långt bort just nu så jag misstänker att de försöker lura mig till hemstaden, den enda dag jag är där innan bröllopet är den dagen vi genrepar med prästen - hmm? Undrar just hur det ska få ihop det! :-O Ja ja, det är ju inte min sak att planera!

    Någon som blivit hippad än??

  • SofieochJamie

    Nej ingen hippa ännu. Tror inte det blir av på ett par veckor då jag gjort planer som ingen protesterat emot :)

  • LindaMagnus

    här en till som ska gifta sig 29:e maj,har IDAG fått tag i frissa som gör make oxå. en stoor lättnad!känner mig lite efter i planeringen...streeess

  • tindeli

    En till som ska gifta sig 29 maj, men tycker det känns som om det är gott om tid kvar.

  • Kaffeflickan

    40-dagars kris idag!
    Vet inte varför, men att bara ha 40 dagar kvar känns skrämmande. Inte bara för själva planeringen utan för att det nu börjar gå upp för mig vad tusan jag håller på med. Innan har jag mest planerat, men nu börjar verkligheten komma ikapp mig.
    Men oj, vad det fortfarande är mycket kvar att göra. Tror jag!
    På sändag är dte sista OSA-dagen så snart borde väl allt vara klart med det så jag kan sätta mig med bordplaceringen. Tänkte förbereda med att göra en mall och lappar med alla namnen så det bara är att flytta runt alla så att när det väl är dags går det enkelt. Imorgon så ska klänningen skickas från Kina, hoppas jag, borde väl ta lite längre tid nu med tanke på vulkanutbrottet och allt.

    Men allt kommer att bli bra!

    Om 40 dagar är vi gifta allihopa, overkligt!!!

  • Bröllopmaj2010

    Jag blev hippad i lördags, känns skönt att ha det översökat. Blev en trevlig dag och lagom pinsam för mig Känns skönt att veta att mina vänner känner mig så väl!

  • Malla och Mojje

    Åhh vad roligt!

    jag vet att det blir en hippa men undrar verkligen när!!!


    Bröllopmaj2010 skrev 2010-04-20 07:04:19 följande:
    Jag blev hippad i lördags, känns skönt att ha det översökat. Blev en trevlig dag och lagom pinsam för mig Känns skönt att veta att mina vänner känner mig så väl!
  • Malla och Mojje

    Eller hur! Först tyckte jag det lät sjukt lite när man kunde bryta ner det till veckor istället för månader, typ nu är det inte 2 månader kvar utan 8 veckor - och nu går det att säga 40 dagar!!! helt galet!!


    Kaffeflickan skrev 2010-04-20 00:21:06 följande:
    40-dagars kris idag!Vet inte varför, men att bara ha 40 dagar kvar känns skrämmande. Inte bara för själva planeringen utan för att det nu börjar gå upp för mig vad tusan jag håller på med. Innan har jag mest planerat, men nu börjar verkligheten komma ikapp mig.Men oj, vad det fortfarande är mycket kvar att göra. Tror jag!På sändag är dte sista OSA-dagen så snart borde väl allt vara klart med det så jag kan sätta mig med bordplaceringen. Tänkte förbereda med att göra en mall och lappar med alla namnen så det bara är att flytta runt alla så att när det väl är dags går det enkelt. Imorgon så ska klänningen skickas från Kina, hoppas jag, borde väl ta lite längre tid nu med tanke på vulkanutbrottet och allt.Men allt kommer att bli bra!Om 40 dagar är vi gifta allihopa, overkligt!!!
  • Malla och Mojje

    Thjoohoo! Måste bara berätta att jag fått mitt halsband och mina örhängen från Chanti! Kan rekommendera dem! Jättefina saker i fina exklusiva askar! Köpte 1 vitguldkedja, 1 par örhängen med hängande sötvattenpärlor och 1 hänge med pärla och en briljantslipad wesselton SI-diamant. Totalt: 2400 kr för allt! Så nöjd!

Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!