Inlägg från: Hillena |Visa alla inlägg
  • Hillena

    Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!

    En till 29 maj tjej här! Börjar också bli lite smått nervös! Känns som att jag glömt saker men jag har ingen aning om vad :)
    Kvar har vi att bestämma transport under dagen, tärnklänningar, bestämma smak på tårtan och prata med prästen, samt lite pappersarbete :)
    Detta är sååå kul med tar massor av tid!

  • Hillena

    Vi har osa 18 april och alla utom ett par har redan tackat ja.
    Vi har nog haft tur för bordsplaceringen är redan klar och det gick väldigt smärtfritt. Har inte blandat för mycket bland personerna men ändå lite så att alla ska få roligt men ändå lära känna lite nya människor.
    Genomgång av kyrkar har vi inte heller haft, men det blir nog ganska snart.
    Vad gäller festhäfte så är jag i valet och kvalet om vi ska skriva några rader om varje person. Vi blir 54 st vilket inte är jättemycket men vi har inte bestämt oss än.
    Vad ska ni mer ha med i festhäftet?

  • Hillena

    Meny och berättelse om hur vi träffades kommer vi också att ha i vårt festhäfte, samt en del bilder på oss. Sen resten får vi se vad vi gör med.

    Underkläder har jag inte heller köpt, men jag har hittat en grymt bra bh på Lindex som jag ska ha och ett par ljusblå (något blått) trosor till. På natten ska jag ha en grymt snygg negligé tänkte jag.
    Hur gör ni med strumpbyxor? Tycker det skaver mellan låren om man inte har strumpbyxor men samtidigt har jag skor med öppen tå så jag vet inte om det blir så snyggt.

  • Hillena

    Vad är en freebra? Tror jag har hört lite om det men är inte säker. Sitter den bra? Har axelbandslös klänning så bh:n måste sitta riktigt bra!

  • Hillena

    Smycken till bröllopsdagen har jag bara lagt 127:- på. Pärlhalsband, armband och örhänge från Åhlens. Vill ha pärlor på min bröllopsdag men använder det aldrig annars, därför ville jag inte heller lägga någon stor summa på dessa smycken.

    Nu står min bröllopsplanering stilla, vet inte vad jag ska göra och känner inte heller för att göra något. Det får vara två veckor till sen måste jag ta tag i lite saker igen. Hur går det för er andra? Har ni fullt upp eller ligger ni lågt?

  • Hillena

    Hehe, ja en lista hade varit grymt bra. Här kommer lite saker jag inte fixat än:
    festhäfte
    tärnklänningar
    boka tid för att slinga håret två veckor innan
    köpa lite piff och smått och gott på ikea för utsmyckning av lokalen
    bestämma vilken tårta vi ska ha
    musiklistor är påbörjade men ej klara

    fyll på så hjälper vi varandra!

  • Hillena

    Oj, då är det inte långt kvar alls! I helgen ska det köpas dekorationer samt underkläder. Förhoppningsvis även tyll att göra risknyten av :) Vi har gjort så varje gång vi storhandlar att vi köper extra läsk samt drinkmixer och snacks så det inte ska bli sååå himla mycket just dagarna innan bröllopet. Allt som kan förberedas....

  • Hillena

    De enda blommorna som jag vet att jag absolut vill ha i buketten är ljuslila rosor och vita pioner. Sen får floristen (min bästa väns syster) fixa resten så det blir fint. Vill bara ha en liten bukett.

    Blommor på borden ska vi bara ha på honnörsbordet då det inte får plats på sidoborden då de är endast 70cm breda. Sen ska vi sätta lite blommor på serveringsbord och drinkbord. Då blir det ljust grön/vit/rosa rosor, ska beställa i en vanlig blomsteraffär och då tar de 15:- st.

    Är det någon av er som ska ha bröllopsbubblor? Först tyckte jag att det var lite tramsigt men nu velar jag lite. Funderar på att ställa fram både bubblor och risknyten så man bara kan ta därifrån vilket man vill ha.

  • Hillena

    Idag har vi fått lite till gjort. Har åkt runt och tittat på platser att fotograferas på och nu har vi bestämt oss för smygehamn. Sen så har jag spenderat många timmar på att göra festhäfte. Härligt härligt när det går framåt!!

  • Hillena

    Hihi, det här med bröllopsdrömmar känner jag igen. Drömmer så märkliga drömmar om bröllopet hela tiden. Blir sååå lycklig när jag vaknar och inser att det bara var en dröm :)

    Planerna går framåt här, köpte massor av snacks till festen i fredags. Öb är sjukt billiga!!

    Härnäst bestämma vilka blommor jag ska ha i buketten och ringa till mammas väninna som ska göra mitt hår.
    På lördag ska jag göra en secret box fotografering, spännande spännande!!!

Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!