• Malla och Mojje
    Äldre 26 Mar 09:38
    21227 visningar
    186 svar
    186
    21227

    Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!

    Ok! Nu är det snart bara två månader kvar! Någon som börjar få nerver förutom jag!!

    29-majare! Häng på! Hur går det för er med allt????

  • Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!
  • Marjo
    Äldre 26 Mar 13:31
    #1

    Inga nerver än.. men det kommer säkert! Läste din andra tråd om saker man kanske glömt men alla tips som kom där är fixade, ja, förstom bodsplacering osv. Har sista OSA 2 april så efter det får vi väl sätta igång med det. :)

  • Kaffef­lickan
    Äldre 26 Mar 14:29
    #2

    Hej!
    2 april? jag har 25 april, vad sent det kändes just nu! men det kan inte skilja så mycket den sista tiden, de flesta vet jag ju redan hur det gör.
    Men det är en del kvar att göra; ska boka transport, bestämma var någonstans bröllopskorten ska tas, prata med prästen och se vad det finns för några, få hem klänningen som är beställd från Kina, göra program osv osv
    Jisses vad mycket det kändes just nu!
    Hur går det för er?

  • Hillen­a
    Äldre 26 Mar 15:45
    #3

    En till 29 maj tjej här! Börjar också bli lite smått nervös! Känns som att jag glömt saker men jag har ingen aning om vad :)
    Kvar har vi att bestämma transport under dagen, tärnklänningar, bestämma smak på tårtan och prata med prästen, samt lite pappersarbete :)
    Detta är sååå kul med tar massor av tid!

  • Malla och Mojje
    Äldre 26 Mar 15:52
    #4

    Tjoho!

    Vi har o.s.a. 31 mars men som sagt, vi har ju haft koll ganska länge på vilka som kommer komma. Jag har lite småsaker kvar, typ underkläder, morgongåva, smycken. Mitt problem är att jag bor i en mindre stad och tycker inte jag hittar något här så jag får införskaffa saker och ting stötvis när jag är i Gbg eller Stockholm...

    det som jag är mest stressad över är festprogrammen faktiskt. Vi har över 100 gäster och det känns sådär kul att skriva om allihop.. Vi måste nog göra ett ryck nu i helgen så att jag kan slappna av lite... Jag bävar för bordsplaceringen, vi försökte oss på den redan i vintras men jag gav upp! :-O

    Vi har inte gått igenom vigseln än men prästen är en släkting så det känns rätt lugnt ändå..

    Dansa vals har vi inte börjat med... det känns som att vi skjutit på de saker vi inte tycker är så kul... men skorna går jag in varje kväll, i pyjamasbyxor - mkt snyggt!

  • Marjo
    Äldre 26 Mar 21:45
    #5

    Vi kommer att ha ca 80 gäster och ska skriva lite om varje i programmet. men det kommer inte bli mer än en mening eller 2 :)
    Vi ska träffa vigselförrättaren 16 april, ska bli intressant.

    Har köpt ett par begagnade skor på tradera men dom behöver jag ändå gå in, är väl dags att börja med det nu. Ska ha ett par ballerina att byta till senare på kvällen när det är dans annars kommer mina fötter att dö!

    Vi ska viga oss och ha festen på samma ställe, så vi slipper tänka på transporten, en sak mindre i alla fall!

  • Tattoo­82
    Äldre 26 Mar 22:55
    #6

    Hej på er!
    Vi har osa 17 april, 6 veckor före. Har också lite ångest över bordsplacering... Hur mycket ska man blanda?! Skitsvårt! Vore skönt att skippa det helt men då blir det kanske inte lika rolig fest sen om alla är "uppdelade"?
    Jag väntar också på klänning från kina, kommer nog efter påsk. Fast jag har en kort klänning också som jag först tänkte mig. Får se vilken det blir när jag provat kinaklännigen. Kanske byter till den korta efter middagen annars.

  • Hillen­a
    Äldre 27 Mar 07:22
    #7

    Vi har osa 18 april och alla utom ett par har redan tackat ja.
    Vi har nog haft tur för bordsplaceringen är redan klar och det gick väldigt smärtfritt. Har inte blandat för mycket bland personerna men ändå lite så att alla ska få roligt men ändå lära känna lite nya människor.
    Genomgång av kyrkar har vi inte heller haft, men det blir nog ganska snart.
    Vad gäller festhäfte så är jag i valet och kvalet om vi ska skriva några rader om varje person. Vi blir 54 st vilket inte är jättemycket men vi har inte bestämt oss än.
    Vad ska ni mer ha med i festhäftet?

  • Malla och Mojje
    Äldre 29 Mar 09:27
    #8

    Vi lurade på det där med att skriva kommentarer om alla, vi tror att vi kommer ha ca 90 gäster, och så kom vi på igår att för vem skriver men alla de här kommentarerna egentligen? På de bröllop vi själva har varit på så kollar man ju mest vad de skrivit om en själv, det finns ju inte en chans att man hinner läsa om ca 100 gäster.. men men det blir nog så att vi skriver ändå, vi vill ju gärna skrivit nåt kul om de som står nära oss, det tråkiga är ju att skriva om avlägsna släktingars respektive som man aldrig träffat.... Men det blir nog bra.

    I helgen var vi och hämtade vår gästbok som vi beställt! Den är tillverkad för hand av en bokbindare och blev så otroligt fin!!! Han hade fått prover på vårt färgtema och gjorde boken efter det. Helt fantastisk, den kostade 500 kronor och det var det verkligen värt!!! Kan jag rekommendera!

  • Bröllo­pmaj20­10
    Äldre 29 Mar 09:44
    #9

    vi gifter oss också 29 maj och hitills har jag varit lugn som en filbunke. Men i natt kom första mardrömmen, vi kom på efter vigseln att vi inte lämnat hinderspröningen till prästen, cateringen fungerade uruselt, flera gäster dök inte upp å godiset i favours påsarna hade min mamma bytt ut till några fula äckliga godisar som ingen ville äta å så höll det på hela drömmen. Det var skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.

  • Kramil­ikram
    Äldre 29 Mar 09:45
    #10

    Hej allihopa!
    Hittade just detta forum vi gifter oss oxå den 29maj!!!
    Vet ni om att statistiskt sett så är den 29maj den soligaste dagen på hela året!! Om man får tro min väns information o de tror jag starkt på! i går kväll/natt ägnades ytterligare några timmar till att placera om våra gäster, oj vad svårt de är vill ju att alla ska få de trevligt o trivas. Annars känns läget under kontroll =)

Svar på tråden Uppladdning!! 29 MAJ 2010!!