• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Idag behöver jag verkligen en stor kram från alla goa tjejer här inne. Vet inte riktigt varför jag känner mig deppig, men är så trött och sliten just nu. Ella har haft ett par dåliga nätter, men sover nu bra igen, men tydligen har inte jag hämtat mig från dem. Jag har vaknat med huvudvärk nu ett par dagar i rad och har ont i rygg och nacke. Lägg sedan till allvarlig sömnbrist.

    USch vill inte skicka negativ energi till denna goa tråden, men kände att jag behövde ösa av mig allt. Hoppas det är ok!

    Kramar till er alla!

  • Fru Bygg

    Hej alla! Tack för alla goa kramar igår, ni anar inte hur mycket energi ni gav mig! Ni är så fantastiska!

    Idag är jag lite piggare fast att Ella vaknade redan halv sju. Nu har hon precis somnat för första tuppluren idag. Tyvärr så sover hon bara en halvtimme åt gången, annars skulle även jag passat på att sova.

    Idag ska vi packa inför imorgon, då Ella och jag åker till Karlskrona. Det gäller att packa smart för jag ska ha vagnen och bilstolen med mig, så jag orkar inte ha så mkt packning utöver detta. Ella och jag åker tillbaka till HBG med mamma och pappa på lördag (då de ska hjälpa oss med huset inför försäljningen).

    Håller alla tummar för Fru E idag. Du måste berätta hur det har gått!

  • Fru Bygg

    Hej Ninnnis!

    Ja, vi ska sälja vårt lilla hus. Det är ju bara ett bostadsrättsparhus på 73 kvm, så det börjar bli lite litet. Men eftersom det är så svårt att hitta hus för en bra peng just nu, så ska vi flytta till en hyresrätt så länge (marklägenhet). Denna ligger i ett mycket bra område där Ella kan gå på dagis sen. Det är nybygge, så inflyttning är inte förräns i oktober. Men det känns som ett bra mellansteg för oss. Nu kan vi sälja vårt "hus" i lugn och ro och sedan vet vi vilka pengar vi har att köpa hus för och kan i lugn och ro leta upp vårt drömhus medan vi bor i ett bra område. Bor i ett "sämre" område just nu!


    Ninnnis skrev 2010-03-10 09:21:59 följande:
    Ha det så mysigt hos mamma & pappa, Fru Bygg! Ska ni sälja huset? *förvirrad*
  • Fru Bygg

    Förstår att det kommer att bli lite jobbigt. Men försök ha ditt positiva tankesätt i tankarna! Låter väl som ett bra förslag att "trolla" bort frågan med att maken veckopendlar.
    Skickar en stor kram!


    Ninnnis skrev 2010-03-10 09:39:20 följande:
    Med facit i hand kan jag ångra lite att jag var så öppen gentemot den "yttre" vänkretsen med att vi skulle starta barnverskstaden. På kvällens tjejmiddag till exempel, då ska jag träffa tre tidigare kollegor. De vet att vi har försökt sedan bröllopet och kommer såklart undra om det har hänt något eftersom vi inte har setts på ett par månader. Jag har ingen lust att berätta mer eller prata om det med dem, så jag får väl dra till med att "det visst inte var så enkelt att skaffa barn när maken veckopendlar" eller något. Samma sak imorgon då jag ska träffa två gamla pluggkompisar. Den ena ex-kollegan blev gravid på första försöket (två veckor efter p-pillerstopp), och det skulle inte förvåna mig om någon av de andra har blivt gravid, så jag får verkligen användning av mitt positiva tänkande...
  • Fru Bygg

    Undrar hur det har gått med EA?! Håller tummarna så att de är blå!

  • Fru Bygg

    Fru E. Vad skönt att det gått bra hittills iallafall! Håller alla tummar och tår för att äggen och simmarna hittar varandra bra inatt!

    Vi vill bo kvar i Helsingborg, men vill byta själva området som vi bor i.

  • Fru Bygg

    Låter som en bra plan! Ha det så skoj ikväll! Kram


    Ninnnis skrev 2010-03-10 14:51:45 följande:
    Nu ska jag åka hem och ta en morfar innan kvällens tjejmiddag i stan. Kram på er!
  • Fru Bygg

    Hej alla!
    Jag har haft fullt upp med resor och nu är maken sjuk och hemma från jobbet. Helt plötsligt har man två "barn" att ta hand om!

    Ankan & Leksi; nu är det snart dags. Skönt att ni mår förhållandevis bra och passa på att sov nu (även om det inte är så lätt).

    Sonja; duktig du är med träning på lunchen!

    Villemoa; Hur mår du? Märker du av graviditeten något ännu?

    Fru E; Håller fortfarande tummarna så att de är blå! Skönt att höra att du tar det lugnt! När får ni besked om allt gått vägen?

    Ninnis; Vad tråkigt med flytt av datum. Du får gärna inboxa om du vill... Skickar en stor omgång med kramar iallafall!

    Fru Sy; Tradigt med jobbet. Hoppas det löser sig och att du blir frisk snart!

    Blommis; Spännande spännande! Håller alla tummar jag kan för dig också!

    Skickar kramar till Ingis, Bellabus, Hvidis, lilla E, Lanovia och Ellen!
    Jag har säkert glömt någon, men jag tänker på er alla!

    Många kramar till er alla!

  • Fru Bygg

    Hej Lanovia!
    Vi trodde att Ella också reagerade på laktos, men vår sköterska på BVC sa att det tog dagar efter att man slutat med laktosprodukter innan barnen reagerade. Men jag vet inte, tänkte bara berätta vad hon sa till oss. Hoppas att det snart blir bättre med Ellens mage! *hjärtar lilla Ellen*

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan