• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Jenny, mysigt med "syjunta". Jag har börjat brodera en korsstygnstavla till Ella till nästa jul. Det är en adventskalender. När jag och mina syskon var mindre så hade vi en sån hemma och nu tänkte jag att det kunde vara skoj att själv göra en som Ella (och ev syskon) kan ha nu när hon växer upp. Jag började redan nu för man vet aldrig när man har tid när man har barn.
    VAd syr ni när ni träffas?

  • Fru Bygg

    Sonja, vilken underbar bild. Jag förstår att du tittar på den när det är jobbigt på jobb. Dina tjejer är så söta!

  • Fru Bygg

    Ninnis, låter ju som det löste sig rätt så bra med dina lediga dagar. Det är klart att det hade varit bättre att spara dem, men nu när det inte går, så låter detta ju perfekt!
    Vill också ha långhelger med maken... (min alltså! )

  • Fru Bygg

    Bara positiva tankar nu! Glädjs åt ditt plus, det kommer att bli följt av många andra i tråden, det bestämmer jag!


    Villemoa skrev 2010-03-03 12:21:50 följande:
    Sonja: dina flickor är verkligen ursöta och jag förstår att du hämtar kraft ifrån dem! BRA att du såg kärringa i ögonen och sa som det var, det är ruter i dig!! Fast det visste vi ju redan! Daa: jaa, bara positiva förväntningar (måste tänka så)
  • Fru Bygg

    Mn ska bjuda på sig själv. Tänk vilken trevlig start han nu fick på dagen!


    Daa skrev 2010-03-03 11:55:15 följande:
    Så räddade jag hans morgon. Nu har jag förvarnat maken om att han med stor sannolikhet kommer att bli retad av sin kompis.
  • Fru Bygg

    hihihi! Det var nog bäst!


    Daa skrev 2010-03-03 12:26:46 följande:
    Bra att du förtydligade, fru Bygg. Fru Bygg skrev 2010-03-03 12:25:26 följande:
  • Fru Bygg

    Jag brukar koka makaronerna som vanligt och hälla av vattnet. Under tiden makaronerna kokar så gör jag en bottenredning (heter det så? ) Jag smälter lite margarin i en tjockbottnad kastrull och sedan rör jag ner mjöl i det. Tillsätter sen mjölk och lite salt och låter det koka upp. Sen häller jag mjölkröran över makaronerna och vips är de stuvade... Kanske ett fusksätt, men det funkar för mig.

    Vi ska ha köttbullar (hemlagade) idag tillsammans med stuvade makaroner, det verkar vara populärt idag.


    Sonja68 skrev 2010-03-03 12:29:43 följande:
    Mäh, vad skrev jag ?! Köttbullar och vattumakaroner förstås!Ides inte ens göra mjölkstuvade. Bränner bara fast i kastrullen. Tips, någon? Hur gör ni när ni mjölkstuvar makaronerna??
  • Fru Bygg

    Fick precis ett sting av saknad av min mamma. Ringde henne och bjöd hem mig och Ella nästa vecka. Vi tar tåget till Karlskrona på torsdag och mamma tog ledigt från jobb på fredagen, så då ska jag få mysa med mamma och dotter hela dagen. Ella och jag åker sen ner med mamma och pappa till Helsingborg igen (De ska hjälpa oss med lite elarbete i lägenheten innan vi säljer den). Perfekt!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan