Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

     


    Ninnnis skrev 2010-05-14 11:08:08 följande:
      Jag med! Ja vad hände med maskeraden?

    Ja vad hände?
    Tror vi får boka in en myshelg i ett OSTÄDAT blommanhus.

  • lanovia 08

     


    Fru Bygg skrev 2010-05-12 12:42:31 följande:
    Idag ska Ella och jag på Vernissage på hennes nya dagis. Ellas killkompis D (som också ska gå på dagiset) kommer hit först med sin pappa och fikar med oss. Sen får vi skjuts av dem till dagiset för maken har bilen idag. Snällt va?Skickar en massa kramar till goa fru E också! Härligt med många äggblåsor! Håller tummarna för dig på fredag och främst på måndag!! Håller fortfarande tummarna hårt för Daa! Det kommer att gå alldeles utmärkt gumman!

    Vet ni redan var Ella skall gå på dagis? men än skall hon inte börja väl? Eller??

  • lanovia 08

    Tror faktiskt jag hunnit läs ikapp det mesta nu.
    Men vad händer med Ingis?? Helt knäpptyst ju.

  • lanovia 08

    Nu skall jag nog sätta fart här, verkar som E somnade om och maken håller på o diskar. Jag får väl börja packa upp väskor kanske. Vi har varit i sommarstugan och tagit det lugnt några dagar.

    Ikväll är det dags för babysim!

  • lanovia 08

    Nu skäms jag och drar snabb hängtuttarna framför ansiktet, Fru Sy jag har ju helt glömt kolla in på din sida.{#lang_emotions_embarassed} Det har försvunnit i allt annat skall göra det, lovar.

  • lanovia 08

    Babysimmet gick bra. Hon var väldigt fundersam över vad vi höll på med men verkade inte rätt ialla fall. Hon kommer nog gilla det när hon vänjer sig.
    Men efteråt skrek hon. Ojoj stackars trötta tjej. Nu sover hon sött.

    Leksi hon är 3,5 månad. Tyckte det kändes bra att börja med henne nu men sedan är det som många jag pratat med har sagt, man får ingen riktig ögonkontakt med dem ännu vilket är meningen att man skall ha under övningarna.

  • lanovia 08

    Leksi, kram! du skall inte ha dåligt samvete över splittrade känslor. Det är en stor omställning att få en liten. När de äter mycket så tas all energi ur en, är det något som fått mig att gråta så är det just amningen.
    Har ni testat med napp? Vet inte hur det är med er lille men E ville suga hela dagarna i början, inte bara av hunger utan även av sugbehov. När hon en dag hade ammat 8h i stäck gav vi upp och gav henne nappen, suverän gudagåva för oss.
    Skriv här eller inboxa om du behöver hjälp och råd. Vi är några här som gått igenom den tiden redan.

  • lanovia 08

     


    Hvidbrud skrev 2010-05-16 20:14:13 följande:
    Kram till dig också lanovia! Och dina bröstvårtor . I know... Vänta bara till hon börjar nypa i den andra medan hon tuggar i den ena... Nä! Kram kram kram!

    Bröstvårtor??? Vad har jag skrivit? Nog för att jag är helt förvirrad just nu.  Sitter förtvivlat och försöker komma på vad Leksis pojk heter. Hjälp mig! Och jag skäms som 17 för att jag glömt det. Jag är inte riktigt med i världen just nu...

    Men som sagt vad har jag skrivit om bröstvårtor? Nog för att jag får ångest av att titta mig i spegeln, brösten hänger nere vid knäna nu. Hur skall detta sluta?

  • lanovia 08

     


     YES!!! För det var det jag trodde men jag vågade inte gissa.

    Det är vid sådana här tillfällen man inser hur mkt man har att tänka på teflonhjärna får helt plötsligt en ny betydelse.


    Hvidbrud skrev 2010-05-16 23:10:28 följande:
    Alfred heter det lilla miraklet!

     


     

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan