Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

     


    passionsblomman skrev 2010-05-03 12:05:34 följande:
    PMS borde tamigfan vara förbjuden och utrotas!

    Skriver under och ger Blommis en superstor kram

  • lanovia 08

     


    Daa skrev 2010-05-03 11:38:23 följande:
    Hihi. Nej, sånt får man inte klaga på. Igår såg jag till att förekomma honom så att mina aerobicsbyxor inte snurrar runt i tvättmaskinen när jag kommer hem idag.  

    Smart!
    Allt bra annars?

  • lanovia 08

     


    Ninnnis skrev 2010-05-03 11:10:08 följande:
      Hej gumman!Ullared var billigt (det mesta iaf), trångt och faktiskt ganska kul. Jag handlade mycket mer än jag hade trott, men det mesta var sådant vi behöver till nya övervåningen. Jag körde hemifrån klockan 05 och var hemma 20.30, så det var en ganska intensiv dag...Bästisen kom i lördags förmiddag, vi gick på stan, lunchade, grillade, drack vin och spelade Wii Sing Igår myste vi på terrassen, gick långpromenad och bara umgicks. Mysigt!

    Det hörs att du varit på Ullared ialla fall: trångt, instensivt och mycket shoppat.
    Mysigt med en bästishelg.

  • lanovia 08

    Ikväll skall vi vara barnvakter till mina brorsbarn. Undrar om det är efter idag vi kommer skriva på ett kontrakt om att aldrig skaffa fler barn??
    Trebarn och den ena nyvaccinerad, bara hoppas hon inte reagerar för mycket på vaccinet.

  • lanovia 08

    Då väntar vi och ser vad som händer i veckan.

    Nej vaccineringen är om en timmer så nu måste jag stänga av datorn mata busungen och ge mig iväg.  *andas lugnt och försöker intala mig att det inte är någon fara*

  • lanovia 08

    Vaccineringen gick bra. Visst skrek hon av sprutorna men det gick snart över och jag fixade det också utan att börja gråta eller behöva gå därifrån. Hade fullt upp med att förvilla E så hon skulle tänka på annat. Hon blev inte så påverkat heller. Märktes mest när hon sov att hon grät en del i sömnen. Som vaken var hon lite kinkigare men inte så farligt.

    Barnvaktandet gick också bra. Efter som E inte blev så jobbigt gick det ju lättare. Barnen höll igång ett tag, lekte och busade. Märks att det är kul att komma hit och hitta nya saker att leka med. Sedan blev det TV, nedvarvning och kvällsmat. Tror de somnade gott i bilen hem.
    Maken och jag konstaterade att det där med 3 barn klarade vi ju bra och skrev inte på något kontrakt om att inte skaffa fler barn. Snarare tvärtom.

  • lanovia 08

    Sonja visst finns det fördel med dåligt väder ibland så man kan få slappa med gott samvete. Blir inte riktigt samma känsla när det är ljust och solen skiner på utsidan.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan