Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    *smyger in hos Blommis och lyssnar lite på Harry Potter* (lät så mysigt med lite lässtund)

    Godnatt Blompojke

  • lanovia 08

    Har precis haft en mindre argumentation med maken, bråk är nog för grovt att kalla det. Började med att jag under bilfärden hem från föräldrarna blev lite sur för en sak, han blev lite grinig tillbaka jag blev i min trötthet ledsen och började gråta. Vi satt tysta, han somnade. Färden på 1h gick mest ut på tystnad och några få fraser. När vi kom hem och han började satsa på att packa upp så undrade jag om vi inte hade viktigare saker att göra?
    ÄH vaddå? ja prata till exempel, du kanske kan fråga varför jag gråter så tårarna sprutar?? Ja men det vet jag ju redan. Jaha? Ja du är trött.
    Helt rätt jag är svintrött men det finns annat som får mig att gråta också. Vi fick satt oss ner och pratat igenom det. Jag är inte heeelt nöjd än men det känns bättre.
    Nu är maken och tränar fotboll. han ville absolut inte gå utan tyckte att han skule vara hemma hos oss när jag är så trött och ledsen. Men på något vis fick jag tvingat iväg honom. Han tycker det är så kul att träna o spela och tränar han aldrig får han ju inte vara med på matcherna. Nu har han missat träningen typ i 2v p.g.a familjelivet och sjukdom så idag var det dags.

  • lanovia 08

    Ninnis vad tråkigt att börja bråka med maken i telefon. Har ni rett ut det nu? *kramar*

  • lanovia 08

    Brukar ni vara osams länge när ni bråkar Ninnis? Själv fixar jag inte mer än någon timme, max. Martyr i just den bemärkelsen är nog inte min starka sida.
    *kramar*
    Jobbigt att svärmor kommer med om ni behöver prata men bara hoppas hennes resa blir av.

  • lanovia 08

    Idag är jag helt slut, mest psykiskt. Känner verkligen av gårdagens gråtpass. Önskar maken var här nu så jag bara kunde få kramas.

    Har precis varit ute och gått, började med en runda som tar 45 min men lilltjejen vägrade förstå att man skall sova när man är trött så det blev att gå fram och tillbaka på gatorna här innan hon somnade. Vips så blev promenaden på drygt 1h istället. Nu är jag vrålhungrig.

  • lanovia 08

    Vad roligt att sy Daa. Hoppas det blir bra. Du måste visa reslutatet när klänningen är klar.
    Önskar att jag var bättre på att ta mig tid till att sy för det är skoj att pyssla. Sydde skötväskan själv och känner mig så stolt varje gång jag skall använda den.
    Maken verkar vara nöjd med den också för han är snabb att tala om för folk att den här har minsann Lanovia sytt själv. {#lang_emotions_tongue_out}

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan