• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Daa

    Pust.

    *skålar för Ninnis regelbundna indianer*


    Ninnnis skrev 2010-05-10 11:54:15 följande:
     Jag minns för ett år sedan någonting, mitt i den värsta plusjakten. När jag gick på toa och sedan reste mig för att spola var det alldeles rött i hela toalettstolen. Jag blev alldeles ställd eftersom det inte passade med varken nidis, indianer eller något annat. Sedan kom jag på att jag ätit rödbetssoppa dagen innan... Här har indianerna precis infunnit sig på dag 33. Det är nästan så att jag blir lite stolt över min kropps någorlunda regelbundenhet det sista halvåret. Man får vara glad för det lilla *dukar upp till fest för att indianerna ska hålla sig kvar hos mig och inte trakassera någon av er*

     

  • Daa

    För det mesta går det att klura ut av sammanhanget vem det är man egentligen menar.


    Ninnnis skrev 2010-05-10 11:57:13 följande:
    Inte Blivande Maken som BT vill ha det till, utan BarnMorskan

     

  • Ninnnis

     


    Daa skrev 2010-05-10 12:10:55 följande:
    För det mesta går det att klura ut av sammanhanget vem det är man egentligen menar.  

    Hehe. Ja, vi är ju relativt smarta 

  • Ninnnis

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-05-10 08:52:04 följande:
      *KRAAAAAMAS Jättehårt* "nu sprutar vi glatt på"....eeerhhhhmmm....*rodnar* misstänker att det INTE är så som jag tänkte först....eeerhmmm...*drar upp skägget över ansiktet*

    Måste erkänna att jag tänkte samma sak... {#lang_emotions_tomte}

  • passionsblomman

    Leksi, Välkommen hem och välkommen lille Alfred!{#lang_emotions_heart}Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din förlossningsbeättelse! KLART jag läste allt! Tänk vad individuellt det är med allt! Jag vägrade släppa lustgasen...hihi!
    BRA JOBBAT TJEJEN! *delar ut medalj*

    Daa, gud, jag satte kaffet i halsen när jag läste, men nu har jag lugnat ner mig. *torkar svetten ur pannan*

    EA, ja det var ju skillnad med 4 blåsor mot alla de du hade sist. men det är ju därför de kollar så noga, så de ska kunna höja dosen och detaljstyra så gott det går som jag fattat det. Men jag förstår precis din känsla...jag hade dina och Snailys höga siffror i huvudet när jag fick mina nio räknade och tyckte ju det kändes som att det nogg var fjösigt få men det har de om och om igen förklarat att så är det ju inte. Och för många blåsor vill man ju inte ha. Det måste väl vara därför de började på lägre dos nu va?
    *kramar om dig hårt* Jag hejjar allt jag kan!

    Ego: inga indianer i sikte. Dag 34 idag.
    Däremot har även sambon fått sjukan vi andra fick i veckan så gårdagen var erbarmerlig och kan gärna sorteras undan i arkivet för InaktivaDagarUtanMinnesvärde.
    Jag hade fortfarande ont i magen och inte ett skit blev uträttat av något som helst nyttigt slag. På torsdag får vi gäster igen-åtta pers och ena familjen är Familjen Pedant så jag inser att nu ligger vi fet-back på städningen-även denna gång, men jgag känner mig inte precis som ett energiknippe utan tittar på röran och ja, sedan loggade jag visst in här...{#lang_emotions_embarassed}

  • Sonja68

    EA, du får uppmuntrande kramar av mig också! Eftersom jag inte är så insatt i det där som ni håller på med så kan jag inte komma med fakta, men jag tycker det låter som att de vet vad de håller på med och att du kan vara lugn än så länge. *kramar om*

  • Sonja68

    Hej PB! Skit i städandet. Kan vara en ny intressant upplevelse för familjen Pedant att hamna mitt i vardagslivet hos familjen Normal

    34 dgr säger du... hmmmm... Vad brukar du ha?

  • passionsblomman

    Sonja, aldrig i livet! De har sett kaoset i vår lilla stuga. Nu vill de se vårt härliga hus. Jag vill också visa dem vårt hus. Inte vårt kladd och stök. Förresten vill jag ju inte ha det så här ens för mig själv, så jag försöker se det som en bra grej att det kommer folk så man måste ta tag i det.
    Fast just nu känner jag mig lite låg och håglös av allt här i livet jag inte fått gjort eller som jag inte gjort som jag borde.
    Som att allt bara ramlar över mig och med den en viss känsla av meningslöshet.
    Nu behöver vi vara friska framöver och kunna ta saker lite steg för steg så man inte hela tiden känner att inget blir av med nånting alls.

    Indianweiss; Jag är som sagt oregelbunden av mig och har inget riktigt "brukar" på mina indianer. Nu med hormonbehandlingarna har det varit lite mindre hoppigt och typ nu tycker jag nog det borde vara dags, men jag har haft månader då det dröjt till dag 42 också, fast det var väldigt länge sedan.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan