Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Ea lycka till nu! Håller alla tummar och tår jag kan för att det skall gå vägen. *visslar en liten truddelutt*
    Passar på att vissla för Blommis också!

    Vad gäller hus så är det inte lätt. Sedan är det ju ingen lång sträcka ni får till vännerna/familjerna. Så ni kan ju lätt ta er till respektive ställe.

  • lanovia 08

    Ja attans, hur kunde jag missa det??? Det var ju 18e igår och Ninnis o mannen skulle och träffa läkare. Hur korttänkt får jag bli?
    Hur gick det????????

  • lanovia 08

    *ställer mig upp borstar av sanden sållar mig i ringen och håller om alla goingar och gastar med i sången*

  • lanovia 08

    Måste skratta åt beskrivningen.

    Ja brösten kommer väl aldrig bli detsamma igen. Mina är ju bara sprängfylda just nu men vill inte tänka på hur de kommer se ut när de töms. Just nu får jag ångest när jag ammar med vänster bröstet. Det har blivit så gigantiskt stort, ser ut som en uppblåst ballong som skall smälla vilken sekund som helst. Tycker synd om tjejen som skall försöka få luft när hon suger från det.


    Hvidbrud skrev 2010-02-19 12:28:18 följande:
    På tal om tuttar... Upptäckte idag vilka hängpattar jag fått! Skulle torka mig efter dushen och böjer mig fram, ser då att tuttarna hänger typ 3dm ner och det är som en tennisboll i en strumpa- helt löst och tunt mot kroppen sen klumpen längst ner med mjölken... blä! Ställer jag mig upp liknar jag en planka med stor mage typ. Tack du människa som uppfann bh'n!
  • lanovia 08

    Vad gulligt av honom att se till så du fick sova en timme extra. Det behövs så lite för att man skall få lite extra krafter.

    Fru Bygg skrev 2010-02-19 09:55:31 följande:


    Idag har jag en dålig dag. Jag sover så dåligt om nätterna, vaknar hela tiden då Ella gör ngt ljud ifrån sig. Detta i kombination med min förkylning gör mig helt slut både i kroppen och sömnig. Känner mig väldigt kinkig idag!Jag har dock världens bästa man som tog sovmorgon en timme idag från jobbet för att ta hand om Ella, så jag kunde sova en timme ostört i gästrummet!
  • lanovia 08

    Daa jobbigt att du mår så mycket sämre. Tycker ju att motorvärmare först lät som en smart idé men det har du nog redan löst.

  • lanovia 08

    Hmm skriver med en hand och var inte klar med förra meddelandet.

    Låter som ni drabbats av riktig förskoleförkyllning.

    Hoppas ni orkar med lite mys.

  • lanovia 08

    Blommis du sätter verkligen huvudet på spiken. Självklart är det lika jobbigt om man redan har barn. Men det är nog lätt att tänka precis som ni säger; de har ju redan ett...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan