Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hur är det med alla idag?

    Fru E hur känns det nu när karusellen är igång?

  • lanovia 08

    Jag skulle behöva en massör som gör hembesök. Ajaj mina axlar. Nu känns det att vi burit runt på 4 kg 4 kvällar, plus att det blir en del på dagarna. E har helt klart ont i magen skriker massa på kvällarna och på dagarna ser och HÖR man hur det kör i magen. Stackars liten önskar man kunde göra något. Kan ju hoppas på att minifom hjälper snart.
    Gör det inte det så blir nästa alternativ att jag skall äta helt mjölkfri mat, hoppas på att slippa det.

    Nu ligger hon i babysittern här vid sidan om och jag sitter och stoppar in nappen med jämna mellanrum. Bäst skulle hon nog på av att få vara i min famn nu men jag behöver vila lite.

  • lanovia 08

    Ja man vet aldrig när de små bestämmer sig för att komma. Får hoppas lillankan väntar några veckor till ialla fall.

  • lanovia 08

    Underbart med någorlunda regelbundenhet hos indianerna. Skall de nu envisas med att komma så kan de ju göra det med hyfs.

  • lanovia 08

    snö men varmt och solsken.


    Sonja68 skrev 2010-03-04 12:32:44 följande:
    Snödrivor var det här
  • lanovia 08

    massage.... *drömmer mig bort till en skön massagebänk med händer som löser upp smärtan*

  • lanovia 08

    En dag i taget är nog rätt taktik. Det är mycket på gång och tänker man för mycket blir man snart knäpp i skallen.
    Jag beundrar dig som fixar sprutorna. Du är min idol! (är själv dödligt spruträdd)

    Vi har bärsele och den fungerar bra när hon vill ha närhet men inte när magontet sätter in. Då är det bara hänga på axeln eller kolikgreppet (hon hänger på magen över armarna), antar att det blir som lite massage/tryck på magen som underlättar.

    Fru E skrev 2010-03-04 11:00:01 följande:


    Lanovia-försöker att inte tänka så mycket på vad som är på gång just nu för att inte ha för höga förhoppningar. Men känslorna än så länge är att det är en resa som är fylld av ängslan, oro, ångest och ovisst resultat. Visst är det en viss spänning i det hela med att vi äntligen är på väg man tar en dag i sänderLanovia-fungerar det inte med bärsele eller den använder ni kanske redan?Magmassage??
  • lanovia 08

    Nej något om att överdos är ok har de inte sagt något om... hmm..
    "sol, måne, vattenfall och börja böja bena mot magen är det samma sak?
    Böja benen gör vi när det går och då märks det att hon tycker det är skönt och kan komma en och annan prutt. Men när det gör riktigt ont på henne spänner hon sig för mycket för att det skall gå och böja bena på henne.
    Jo det blir helt klart ny kost om det krävs men då blir det inte bara laktosfritt utan helt mjölkfritt. Vet inte om vi skall ringa BVC imorgon om hon har lika ont ikväll eller om vi skall lugna oss tills på måndag. Det kan ju ta några 2-3 dar innan minifom verkar och ikväll är det 48h för oss. Känns inte som att vi vill hålla på och ändra för mycket hela tiden utan ge minifom sin tid innan vi testar något nytt. Men då får hon ju en hel helg innan vi kan gå vidare.


    Sonja68 skrev 2010-03-04 11:24:42 följande:
    lanovia 08 skrev 2010-03-04 10:15:48 följande:
    Lanovia, stor och varm styrkekram från mig! Precis så där hade vi det också med T. Ohc jag vet hur maktlös man känner sig. och TRÖTT. Kämpa på med Minifom-dropparna. På vårt BVC sa de att vi kunde överdosera ganska rejält, att det är inget farligt, så att det verkligen börjar verka. Har de sagt det till er också?Napp tar hon. Bra. I det här läget. Har du provat massagen "Sol, måne, vattenfall" och så böja upp benen mot magen, så hon blir som en liten boll, hålla en stund räta ut dem och skaka loss lite. Även om det inte skulle hjälpa så brukar de tycka det är skönt och roligt.Och då brukar det komma en liten prutt och det är ju alltid skönt T visade sig senare vara laktosintolerant och jag vet inte men som du skriver, om inget hjälper kanske det är värt att du provar med laktosfri kost ett tag?*kramar om igen*
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan