• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Allt är bara bra med oss! Det är full fart här hemma med en busig tjej och kommande visningar. Det är dags för den första idag, så ni får hålla tummarna för att det går bra.

    Hur är det själv Ninnnis?

  • Fru Bygg

    Du vet att vi alla finns här! Är ert hus klart nu, eller det är fortfarande lite kvar att göra?

  • Fru Bygg

    Usch vad tråkigt för elektriken och rörmokaren. Man förstår att det har tagit lite tid, men nu får de ju se till att vara klara. Förstår att ni vill flytta in!

  • Fru Bygg

    Villemoa; vi kommer att sakna dig, men förstår att du inte hinner med. Säger som alla andra, vi "ses" på FB. Ha det nu bäst och ta hand om dig och det lilla knytet i magen!

  • Fru Bygg

    Leksi; det är bokade visningar som gäller. Det är en bokad idag och sen är det 10 till på måndag. Det är nervöst och spännande. Många saker att plocka undan nu när man harr en busig liten tjej som drar fram allt!
    Spännande med bebis inom kort. Passa på att gå ut och ät och gå på bio om du orkar nu. Det kommer att bli lite tid till det sen när ert underverk har tittat ut. Då nöjer man sig med att titta på henne/honom.
    Hör du av dig till oss när det händer?

  • Fru Bygg

    Vi har en mäklare som håller i det. Det kostar ju lite, men det känns som om det är värt det i vårt fall.

    Jag inboxar mitt  nummer, så kan jag hålla tråden uppdaterad!

  • Fru Bygg

    Hejsan Ninnnis! *vinkar*

    Låter som du kommer att ha en toppen långhelg! Vi ska iväg på middag imorgonkväll hos ett par kompisar som har en son i Ellas ålder. På söndag ska vi gå tipspromenad i skogen tillsammans med ett par kompisar som också har en son i Ellas ålder. Det ska bli jättemysigt. Annars blir det en lugn helg.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan