• Fru Bygg

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej Ankan!
    Det är så skoj att du tittar in även om du inte har så mycket tid. Allt bra med dig och lille B? Går han upp som han ska i vikt och allt?

    Det är lite ensamt och tråkigt ibland när maken jobbar, men de små kan roa en rätt så bra. Du får gärna säga till om du har tid och lust för en fika när det har lugnat ner sig lite. Vi bor ju båda i Helsingborg.

  • Fru Bygg

    Skickar en stor kram till Bruttan och grodan på sjukhuset. Hoppas ni får komma hem snart!

  • Fru Bygg

    Blommis, oj vad du är duktig. Jag blir så imponerad av allt du hinner med!

  • Fru Bygg

    Ingis, Bellabus är också så duktig. Jag är inte alls säker på att Ella kommer vara snabb med att krypa och gå. Hon kanske blir sen eftersom hon hittat ett sätt redan att ta sig fram på..
    Jag hoppas att Bellabus och lill E kan lära Ella vinka sen när vi träffas nästa gång.

    Skönt att du och maken rett ut allt. Du vet att telefonen alltid är på om du vill prata.

    Den stora BT-träffen... Ja, när ska vi ha den?

  • Fru Bygg

    Skickar en stor stor kram till Ninnis och ser om jag kan locka fram henne. Om det inte lyckas så skickar Ella en stor blöt puss!

  • Fru Bygg

    Hej Lanovia!
    Det är helt ok att inte orka skriva just nu. Du vet att det gör inget om du är grinig, vi gillar att läsa dina inlägg ändå. Vi är här för dig när du vill, grinig eller ej!

    Jag har de kommande två helgerna planerade, men sen är det rätt så tomt. Men du... stressa inte med att planera in ngt om du inte orkar. Det hade varit så skoj att träffa dig och Ellen snart, men det kommer många tillfällen för det framöver. Du får ju gärna komma ner snart, så ska vi nog se till att få dig på andra tankar!

  • Fru Bygg

    Lanovia, klart att det är ok att man inte orkar ändå. Jag känner precis likadant. Ella är också ett jättesnällt barn och hon förgyller vårt liv, men det är ändå jobbigt ibland. Kommer ihåg att jag också kände så runt tre månader. Vet att jag grät mycket då, men det känns snart bättre. Bara vet att det är ok att känna så!

  • Fru Bygg

    Ankan, 150-200g i veckan är ju bra. Det gick Ella också upp när hon var så liten. Härligt att höra att allt är bara bra. Hör gärna av dig med en dag som passar dig för fika, så tar vi det då. Vi kan träffas på stan eller om du vill komma hit. Det är vilket som är lättast för dig!

  • Fru Bygg

    Fru Sy; vad skoj med alla beställningar! Du är så duktig! Kela nu ordentligt med de små lammen!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan