Inlägg från: Andelle |Visa alla inlägg
  • Andelle

    September 2010 del 4

    Vi skickar ut Save the date-kort först så folk kan boka datumet, detta gör vi nog om någon vecka. Sen skickar vi de riktiga inbjudningarna i juni kanske? Med OSA i mitten av augusti.

    Vi gifter oss 25 september så det borde ge oss bra marginaler.

  • Andelle

    Jag har mest koll på vad jag INTE vill ha i musikväg.

    Det enda som är bestämt är att en vän till mig ska kula men hon kommer troligtvis sjunga någon annan solosång oxå, vilken är oklart. Sen har vi bestämt iaf en psalm och har hyfsad idé om vilken nr 2 blir.

    Sen leker jag lite med idén att försöka boka in min favoritartist Peter Broderick som solist. Det hade varit grymt, men jag vet inte ens om han gör bröllop eller är ledig på vårt datum.

    Min ena bror ska vara toastmaster så vi funderar på att be min yngste bror att läsa nån av vigseltexterna, ev ihop med min blivandes lillebror.

  • Andelle
    FramtidaFruSandberg skrev 2010-03-22 17:01:38 följande:
    gud va härligt med kulning. Ska ni vara utomhus? Jag tänker mest på gästernas öron eftersom det låter gärna starkt. Men det kommer bli jättebra!
    Nej, kyrkbröllop

    Jag har hört kulning i kyrkan förut, iofs en större kyrka än den vi vigs i men jag tror det ska gå bra. Det lät så vansinnigt härligt att jag direkt visste att så ville jag ha det på mitt ev bröllop, detta var 7-8 år sedan och jag har inte ändrat mig som tur är. Är inte mycket för de traditionella bröllopssolona, hade nog hellre gift mig naken än haft en låt av Cecilia Wennersten eller Sonja Aldén. Ska bara hitta nåt mer som matchar kulningen, gärna nått i folkton.

    Blivandefrueriksson: här är ett exempel på kulning www.box.net/shared/static/5kyx01ksfa.mp3%5D
  • Andelle

    Vi tänkte skicka våra i början av juni, gifter oss 25 september.
    Osa i mitten av augusti, det borde väl funka? Känns inte lönt att sätta osa mitt i semestern.

    Vi har redan förvarnat alla med ett STD-kort som gick ut i februari, annars hade jag nog velat skicka inbjudningarna tidigare.

Svar på tråden September 2010 del 4